Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sağol canım Ölen yakınım falan değildi kocası tarafından öldürüldü ama gözünün önünde resmen kurban gibi öldürüldü

ayyy seni çok etkilemiştir bu olay eminim sakin olmaya çalış hep ve aklına getirmemeye çalış canım yoksa psikolojini kötü yönde etkiler valla

ay canım benm yaa çok kötü bi durum işalah en kısa zamanda etkisinden kurtulursun :Saruboceq:

speedy canım umarım en kısa zamanda etkisinden kurtulursun
Msn günlüğü konusunu açan benim işten arkadaşım bana sabah anlattı şok oldum
27 yaşındayım bana bişey söyledi hayatımda ilk defa duyduğum şeydi
Orta 2 ye giden bir çocuk bunu nasıl bilmiyor anlamıyorum

valla büyük konuşmiyalım. inşallah Rabbim o kızı islah eder yoksa Rabbim korusun başına dert açar Allah korusun inşallah öle bişey olmazda...

yavv kızlar tamam konuyu dağıtıyorummm ben bambaşka bişi sölicem size bende çatlak varda Renuee diye bi çatlak kremi varmış hakketende çatlakları geçiriyormuş bi tanıdığımız öyle dedi bu kremi duyan bilen vrmı aranızda acaba şutarafagitti

sinemcim Sağol Amin
Seninde foruma da resmen şok oldum diyebilirim yani
ALlah herkezi korusun Böyle aşırı gençliktenç.

benim teyzem kulanndı ama aynı kremmi bilmiorum avondan almıştı teyzem.8 sene önce doğum yaptı ilk çocuğuna feci çatlakları oldu fayda etmedi valla ama senin kremle aynımı bilmiourm

valla büyük konuşmiyalım. inşallah Rabbim o kızı islah eder yoksa Rabbim korusun başına dert açar Allah korusun inşallah öle bişey olmazda...

Amin canım inşallah başına dert açmaz:Saruboceq:
Canım biraz önce yanlış yazmışım biliyor yazacağıma bilmiyor yazmışım

Son düzenleme:
kızlar yaa bana sabır işten çıkabilirim gerçekten bıktım yaa ..msn de biri ile görüşüyorum aşağı indim msn kapatmayı unuttum işte arkadaşın biri yavru ceylan nasılsın yazmış oku bunu patron bana surat yapıyor allahım yaa çıldırtacak beni ..neymiş ben böyle şey istemiyorum diyor ne var ki onda sanki oros..yapıyorum töbe töbee birilerini gırtlaklayabilirmmm

aman canım sıkma canını asar suratnı geçer sonra bizim patronlarda asıyor arada gözünün içine bakma suratğını astığını görmezsin :teselli:

haketten sana sabır yaa bu adam madem msn için trip atıo engellesin msn i allah allah varmı böle bişi yaaa sen sıkma canını kuzum boşverrr

canım kusura bakma yazamadım işlerım yogunlasınca çok etkısınde kalmısındır emınım ama mumkun oldugunca dusunme çok zor bi durum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…