ben evde en büyük kardeşim, en kötüsü bu abla olmak. Örnek alacağım bi abi/abla olsun isterdim
Öncelikle slm blanco..
Bence bana bakıp yine de şanslı olduğunu düşünmelisin yerimseniben
Abla olmanın da güzel yanları vardır muhakkak
Bakarız anacım.. Milletin sağı solu belli olmuyor. Hergün de birşey çıkıyor. Kısmetse toplanırız bir ara :=)
evet tam olarak boyle anlamı , ama cok guzel ısmıyle yasasın ınsallah.
Benım ablamın bı oglu var 1 yasında şımdı ıkıncıye hamıle 1,5 aylık kız olursa dıretırım ecrın dıe ama ablamında sevdıgı bı ısım vrdı o olur herhalde..
Ama ne yaln soylıyım sevgısı hıc bıseye benzemıo ya cok tatlı oluolar ya...
ben evde en büyük kardeşim, en kötüsü bu abla olmak. Örnek alacağım bi abi/abla olsun isterdim
yaaa ben resimleri görmedim(( hadi yine ekleyin silinnnn nolur.
kızlarrrrrrrrrr.hani sabah size bahsettim ya telefon çaldı acaba kimdiye benim beğendiğim kişi değil bu başka biri.hüseyin mi sizi gördüm hep ulaşmaya çalışıyorum çok hanımsınız eğersevgiliniz yoksa sizinle tanışmak isityorum ve niyetim ciddi dedi..
cimcimem öyle oldu kısmetim açık bu ay demekki ee bütün kış yattı şimdi çalışma zamanı ..bakalım geçicek burdan görüp beğenirsem konuşurum diye düşünüyorum ama diğer çocuk ne olcak ben onu çok beğeniyorummmm..
duygusal cnm işte bazen böyle oluyor bazen öldürsen bakan olmaz bazen böyle başka birini beklerken başka biri çıka gelir.allah herkesin kısmetini herdaim açık etsin.herkesin gönlüne göre versin
speedy sen ekle ben de ekeleyecem. sinem çok beğenmiş seni ama küsmüş sana
sinemin söylediğinden daha güzelmişsin be canım valla maşallah fiziğinde çok güzel.
bu arada kardelen suyun reklamınında gözümden kaçtığını sanma :))
Siyah saçlı daha çok beğendim ben nedense opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?