Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Evet ama sağolsun annecik hiç eksiklik hissettirmedi. Arkadaş oldu, yeri geldi dost arkadaş oldu. Ama insan yine de diyor olsaydı nasıl olurdu diye..
Aman duygusallaşmayayım konuyu değiştirmek en iyisi :gitme:

ben evde en büyük kardeşim, en kötüsü bu abla olmak. Örnek alacağım bi abi/abla olsun isterdim

Öncelikle slm blanco..
Bence bana bakıp yine de şanslı olduğunu düşünmelisin yerimseniben
Abla olmanın da güzel yanları vardır muhakkak

tek çocuk olmaktan iyidir sanırım, yalnızlık daha kötü. En küçük kardeşim elimde büyüdü sayılır, güzel şey tabii ki kardeşlerin de olması.
Ama en büyük çocuk ailenin deneme tahtası oluyor bir nevi canım.

Evet doğru söylüyorsun blanco.. Ya aslında her durumda da artı ve eksiler mevcut. Allahın takdiri buymuş diyelim

kızlarrrrrrrrrr.hani sabah size bahsettim ya telefon çaldı acaba kimdiye benim beğendiğim kişi değil bu başka biri.hüseyin mi sizi gördüm hep ulaşmaya çalışıyorum çok hanımsınız eğersevgiliniz yoksa sizinle tanışmak isityorum ve niyetim ciddi dedi..

lavanta hakkaten hızına yetişemiyorum, bu aralar yoğun kısmetlerin var :))
Bugünlerde evlendin evlendin yoksam sen daha evlenemezsin kısım...

Bakarız anacım.. Milletin sağı solu belli olmuyor. Hergün de birşey çıkıyor. Kısmetse toplanırız bir ara :=)

Malesef KK nın bi araları hiç bitmiyor. Neyse ben elimi ayağımı çekiyorum buluşmadan.

Benim Teyzemin Kızı ama teyzemde ablam gibidir. ve Ecrinde benim Kopyam büyüdükçe daha da çok benziyor bana inanmıyordum önceden ama tipitip gibi olmaya başladık O Dünya da vazgeçemediğim insanın canı benimde canım.zemuszemuszemuszemus

ben evde en büyük kardeşim, en kötüsü bu abla olmak. Örnek alacağım bi abi/abla olsun isterdim

Bi abim var ama örnek olmaktan çok fazlasını yapıyorum ona malesef abla ve büyük ben gibiyim. benneyaptımki

yaaa ben resimleri görmedim(( hadi yine ekleyin silinnnn nolur.

Geç kaldın Kuzum yaaa sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

Lavanta şıpsevdi gibisin heeeeee ulaaan yeterrrr.bu kadar erkekten bahsediyorsun birine bari at kancayı

cimcimem öyle oldu kısmetim açık bu ay demekki ee bütün kış yattı şimdi çalışma zamanı ..bakalım geçicek burdan görüp beğenirsem konuşurum diye düşünüyorum ama diğer çocuk ne olcak ben onu çok beğeniyorummmm..
duygusal cnm işte bazen böyle oluyor bazen öldürsen bakan olmaz bazen böyle başka birini beklerken başka biri çıka gelir.allah herkesin kısmetini herdaim açık etsin.herkesin gönlüne göre versin

Amin inşallah

speedy sen ekle ben de ekeleyecem. sinem çok beğenmiş seni ama küsmüş sana

NAAAAN sinem neden küstün ıyi yürekli arkadaşım :lepi::lepi::lepi::lepi:
Kırılıcağını bilseydim söylemezdim ne biliyim bu kadar alıngan olduğunu.
Ekliyorum Tamam Canım seni mi kırıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…