speedy bende geldim peşini bırakamadım bir türlü kaydirigubbakcemile3
Beni de alırsınız sohbetinize inşallah fisfisfis ?
ohh neguzel yenı kısıler gelmıs hosgeldnız kızlar
bende srpil 20 yasındayım hala bekarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kaynaşalım anlaşalım zemuszemus
Sıkılıyorum vallahi şöyle koyu bir sohbet yanında bir fincan kahve... oh ne güzel olurr sositososito
HAYIRLI OLSUN CNM SORUNSUZ BI SEKILDE HALOLUR INŞ. HERSEYINIZ :)Hoşbulduk zemuszemus
Ben şuan sözlüyüm. Çok kısa bir zaman sonra nişanım olacak. Telaş sardı hazırlıklar falan :bbo:
Kızlar dua edin. Hayırlısıyla şu işin içinden alnımın akıyla bir çıkaydım. Çok zor yahu.. Evlenmek kolay iş değil yani :1no2:
aHH CANIM gel gel bende sitedeki arkadaşla kaynaşıyordum bende yeniyim forumda merhaba Adım speedy bekarım :Saruboceq:
Ecrin merhaba beni de aranıza alın
KIZ SEN ZATEN ARAMIZDASIN kaydirigubbakcemile3
Ya sorma speedy bende anlamadım. Sabah siteye bir baktım o ben gelemiyom diğeri ben gelmiyorum yazmış. Zaten topu topu 3- 5 kişiydik. Dedim kimse gelmez ne yapacağım diye gitmedim. İyiki de gitmemişim sap gibi kalacaktık kimse yokmuş :umursamaz:
bende cok sevıorum ya kendı ısmım dgl ama kesınlıkle kızım olursa koymak ısterım..
hedıye demekmıs cok hos...
hoslandıgım bırı vardı snra evlendı yenıkızı oldu adını ecrın koydu ordan duymayım yanı bu ısmı, o gunden snra hosuma gıttı :))
bende cok sevıorum ya kendı ısmım dgl ama kesınlıkle kızım olursa koymak ısterım..
hedıye demekmıs cok hos...
hoslandıgım bırı vardı snra evlendı yenıkızı oldu adını ecrın koydu ordan duymayım yanı bu ısmı, o gunden snra hosuma gıttı :))
[ı]
ecrin : Allahın bir lütfu demek allahın armağanı demek
yiğenimde tuana ve ecrinde kalmıştım ecrin ilayda oldu meleğimin ismi :)
çok güzel ve anlamlı [/ı]
ince işler yani..
Bende ada ismini çok seviyorum. Yıllardır hep derim. Nasip olurda evlenirsem bir de kız çocuğum olursa adını ada koyacağım diye... Ah ah o günleri de görürüz inşallah :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?