Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

speedy bende geldim peşini bırakamadım bir türlü kaydirigubbakcemile3
Beni de alırsınız sohbetinize inşallah fisfisfis ?

ohh neguzel yenı kısıler gelmıs hosgeldnız kızlar
bende srpil 20 yasındayım hala bekarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk zemuszemus
Ben şuan sözlüyüm. Çok kısa bir zaman sonra nişanım olacak. Telaş sardı hazırlıklar falan :bbo:
Kızlar dua edin. Hayırlısıyla şu işin içinden alnımın akıyla bir çıkaydım. Çok zor yahu.. Evlenmek kolay iş değil yani :1no2:

speedy bende geldim peşini bırakamadım bir türlü kaydirigubbakcemile3
Beni de alırsınız sohbetinize inşallah fisfisfis ?

aHH CANIM gel gel bende sitedeki arkadaşla kaynaşıyordum bende yeniyim forumda merhaba Adım speedy bekarım :Saruboceq:

ohh neguzel yenı kısıler gelmıs hosgeldnız kızlar
bende srpil 20 yasındayım hala bekarım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ecrin merhaba beni de aranıza alın

Kaynaşalım anlaşalım zemuszemus
Sıkılıyorum vallahi şöyle koyu bir sohbet yanında bir fincan kahve... oh ne güzel olurr sositososito

HAYIRLI OLSUN CNM SORUNSUZ BI SEKILDE HALOLUR INŞ. HERSEYINIZ :)

aHH CANIM gel gel bende sitedeki arkadaşla kaynaşıyordum bende yeniyim forumda merhaba Adım speedy bekarım :Saruboceq:

Ecrin merhaba beni de aranıza alın

KIZ SEN ZATEN ARAMIZDASIN kaydirigubbakcemile3

Ya sorma speedy bende anlamadım. Sabah siteye bir baktım o ben gelemiyom diğeri ben gelmiyorum yazmış. Zaten topu topu 3- 5 kişiydik. Dedim kimse gelmez ne yapacağım diye gitmedim. ıyiki de gitmemişim sap gibi kalacaktık kimse yokmuş :umursamaz:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bence de yani naaan millet görüşüyopr biz hala görüşücez Bu Pazar konsey Toplantısı yapalım bu forumda. Müsaitseniz tabe.

bende cok sevıorum ya kendı ısmım dgl ama kesınlıkle kızım olursa koymak ısterım..
hedıye demekmıs cok hos...
hoslandıgım bırı vardı snra evlendı yenıkızı oldu adını ecrın koydu ordan duymayım yanı bu ısmı, o gunden snra hosuma gıttı :))

Bakarız anacım.. Milletin sağı solu belli olmuyor. Hergün de birşey çıkıyor. Kısmetse toplanırız bir ara :=)

Ecrin : Allahın bir lütfu demek Allahın armağanı demek
Yiğenimde Tuana ve Ecrinde kalmıştım Ecrin İlayda Oldu Meleğimin İsmi :)

Çok güzel ve anlamlı

ınce işler yani..
Bende ada ismini çok seviyorum. Yıllardır hep derim. Nasip olurda evlenirsem bir de kız çocuğum olursa adını Ada koyacağım diye... Ah Ah o günleri de görürüz inşallah :asigim:

[ı]

ecrin : Allahın bir lütfu demek allahın armağanı demek
yiğenimde tuana ve ecrinde kalmıştım ecrin ilayda oldu meleğimin ismi :)

çok güzel ve anlamlı [/ı]

evet tam olarak boyle anlamı , ama cok guzel ısmıyle yasasın ınsallah.
Benım ablamın bı oglu var 1 yasında şımdı ıkıncıye hamıle 1,5 aylık kız olursa dıretırım ecrın dıe ama ablamında sevdıgı bı ısım vrdı o olur herhalde..
Ama ne yaln soylıyım sevgısı hıc bıseye benzemıo ya cok tatlı oluolar ya...
ince işler yani..
Bende ada ismini çok seviyorum. Yıllardır hep derim. Nasip olurda evlenirsem bir de kız çocuğum olursa adını ada koyacağım diye... Ah ah o günleri de görürüz inşallah :asigim:

eh ıste bıraz ınce idi :))
ben hoslanıodum haberı yktu cocugun geldı gectı oda :)
ınsallah goruruz o gunlerı cnm ya

Ne güzel ablanız var.. Bende hiç birşey yok. Ne abi ne abla ne de kardeş... Bazen üzülüyorum aslında mafoldumben

Bekarlık sultanlıktır" sözü eskiden sadece erkekler için söylenirdi Günümüzde ise evlenmek istemeyen kadınların sayısı çoğalmaya başladı Bu artış sebepsiz olmamalı

Günümüzde erkeklerden çok kadınlar bekar kalmaya hevesleniyor Kadın nüfusunun erkek nüfusundan fazla olması ise kadınlar için ne gibi yararları olduğunu anlatıyoruz Yani bekar kalanlar üzülmesinler:

* Tatil dönemlerinde evin eksikleriyle uğraşmak yerine arkadaşlarınızla geziye çıkabilirsiniz

* Televizyonun uzaktan kumanda aleti hep sizin elinizde olur Futbol maçı izlemek zorunda kalmazsınız

* Evinizde canınızın istediğini yapabilirsiniz Düzenli yaşamanız gerekmez

* Arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi telefon sohbeti yapabilirsiniz Saatlerce konuşmanızda bir sakınca olmaz

* Haftasonlarını dilediğiniz gibi geçirebilirsiniz İsterseniz tembelliğin tadına varırsınız

* Kazandığınız parayı dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz Hiç kimse size tutumlu olmanızı öğütlemez ve sizi para biriktirmeye zorlamaz

* Evinizde dilediğiniz dekorasyon değişikliğini yapabilirsiniz Kimse size karşı çıkmaz

* Çevrenizde her zaman bir hayran grubu oluşur Bekar olmanız erkeklerin ilgisini çekmenizi sağlar Kısmetiniz hep açık olur

* Evli arkadaşlarınızdan çok daha fazla davet alırsınız Evlilerin eğlenmeye fazla zaman ayıramayacakları düşünülür

* Her yerde dilediğiniz gibi davranabilirsiniz Başkalarının kurallarına uymak zorunda olmazsınız Üstelik sizi garip davranışlarınızdan dolayı ikaz edecek kimse de olmaz

* Her akşam iş dönüşü kan ter içinde mutfağa girmek zorunda kalmazsınız Canınız istiyorsa yemek yapar istemiyorsa da yapmazsınız

* Hiç tanımadığınız kişileri annenizle babanızın yerine koyup onlara saygı göstermek zorunda değilsiniz Kayınvalide sorununuzun olmaması sizi rahatlatmalı

* Her hafta alışveriş listesini alıp markete koşturmak zorunda kalmazsınız

alıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…