bizim burdan birisi hayatım uzun zamandır aynı mahallede oturuyoruz hatta bazen yolda karşılaşıp beraber geldiğimzde oluo ama hiç aklımızdan öle bişey geçmezdi bi kaç gündür çok farklı bakıoruz birbirimize :kedi::kedi::kedi:
kime kız.
kızlar sadece resimlere bakabildim okuyamadım silmeden yetişeyim diye ama varya süpersiniz secl cildin çok güzell ..gonzeles cnm ya senin avatarının altında kara kuru bişeyim yazıyordu ya ne alakası var ya çok güzelsinizzzçok beğendimmŞeniz
bizim burdan birisi hayatım uzun zamandır aynı mahallede oturuyoruz hatta bazen yolda karşılaşıp beraber geldiğimzde oluo ama hiç aklımızdan öle bişey geçmezdi bi kaç gündür çok farklı bakıoruz birbirimize :kedi::kedi::kedi:
kuzum taş gibisin maşallah oğlum olsa kesin seni alırdım oğluma ve kesinlikle diorum sana sarışınlık çok yakışmışgerçi her halin çok güzel maşallah ama sarı sende hiç çiğ durmamış teninede gitmiş yerinde olsam saçlarımı tekraradan sarıya boyatırdım ne yalan söliim bende bisürü renk denedim döndüm yine sarıya sarının bambaşka bi havası var çünkü...
slm kızlar nabersiniz, resimmi koydunuz, pcde problem vardı sonunda hallettim...
Kahretsin yaa mükemmelmiyim neyim zemuszemus
resimler kaçıncı sayfada bulmam lazım, geleceğin kaynanası olarak belkim sizi oğluma alırım bellimi olur :))
Bencede bizim topiğin kızları çok güzelmiş
Speedy sen değilsin artık sana iltifat etmiyecem :dilcikar:
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
merhabalar herkese
Bir aşk doğuyor hadi hayırlısı artık tek kişilerde kalın yaw daldan dala yapmayın bi yerde karar verin .lülülülülülü
B]
Blanco canım hoşgeldin aramıza
Ben speeedy sositososito
hoşbuldum canım, teşekkür ederim:)
eee canım sende tanıt kendini ne yaparsın ne edersin neredensein,
blanco hoşgeldin ben lavanta 20 yaşındayım sektere gibi bişeyimmkaydirigubbakcemile3seninle tanıştığıma çok memnun oldum şimdi sıra sende bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?