Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kuzum taş gibisin maşallah oğlum olsa kesin seni alırdım oğluma ve kesinlikle diorum sana sarışınlık çok yakışmışgerçi her halin çok güzel maşallah ama sarı sende hiç çiğ durmamış teninede gitmiş yerinde olsam saçlarımı tekraradan sarıya boyatırdım ne yalan söliim bende bisürü renk denedim döndüm yine sarıya sarının bambaşka bi havası var çünkü...

kızlar ya sabahtan beri bi cep numarası işyerini aradı sabah tam açtım efendim dedim kapattı.biraz önce yine aradı.ebru ilemi görüşüyorum dedi hayır dedim burda öyle biri yok orası neresi dedi gönenli mobilya buyrun dedim tekrardan yanlış oldu kusura bakmayın peki kiminle görüşüyorum dedi xxx mobilya dedim daha sonra lavanta dedim.peki iyi günler dedi kapattı acaba diyorum gerçekten yanlışlıklamı yoksa o beğendiğim çocuk mu aradı ismimi öğrenmek için yoksa başka birimiii:1shok:

slm kızlar nabersiniz, resimmi koydunuz, pcde problem vardı sonunda hallettim...
Kahretsin yaa mükemmelmiyim neyim zemuszemus
resimler kaçıncı sayfada bulmam lazım, geleceğin kaynanası olarak belkim sizi oğluma alırım bellimi olur :))

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Lavanta, blanco, cimcime eses, EcRiN+, gamos., secl, speedy-gonzales+, supurgelicadi+
ooooooooooo kızlar harikasınızzzz

lavanta bılınmez cnm bekleyelım ayy sınır oluorum bu bekleme olayına ama yapacak bıseyımız yk suan
yenı gelen kızlar hosgeldınız a.s.

Bencede bizim topiğin kızları çok güzelmiş
Speedy sen değilsin artık sana iltifat etmiyecem :dilcikar:
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

Kara kuru birşeyim annem hep benden öyle bahseder canım ama artık kuruluğum kalmadı canım 47 kiloydum 52 olmuşumdur. :lepi::lepi::lepi:

Bir aşk doğuyor hadi hayırlısı artık tek kişilerde kalın yaw daldan dala yapmayın bi yerde karar verin .lülülülülülü

Ah canım ben sarıyı aralarda kullanamıyorum işte illa platin sarısı olucam o saçlar yüzünden çok dışarda kavga ettim ben eşortman giysem bile laf atıyorlar ana avrat dümdüz sayıyordum sıkıldım artık Siyah iyi naniknanik

meraklı cimcime neyse gördün Güzelliğimi :roflol:

Bencede bizim topiğin kızları çok güzelmiş
Speedy sen değilsin artık sana iltifat etmiyecem :dilcikar:
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

etme tamam napalım :1closedeyes:

naaan kızlar bu resimlerimi boşuna eklemedim artık etrafınıza çalışma masanıza,telefon ekranınıza,duvar kağıdı olarak tşorte falan baskı yaparsınızalkisalkisalkisa.sa.s:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bir aşk doğuyor hadi hayırlısı artık tek kişilerde kalın yaw daldan dala yapmayın bi yerde karar verin .lülülülülülü

B]

aşk olsunnn hayatımda bi ilk beaa tawww daha ortada bişi yok dün asker eğlencesi vardı sokakda eğlenceyi izliodum camdan oda kafayı kaldırıp kaldırıp bana baktı :) bende ona baktım napiyim yaaa :lepi::lepi askeree giden o değildi tabe :

blanco hoşgeldin ben lavanta 20 yaşındayım sektere gibi bişeyimmkaydirigubbakcemile3seninle tanıştığıma çok memnun oldum şimdi sıra sende bakalımm

blanco hoşgeldin ben lavanta 20 yaşındayım sektere gibi bişeyimmkaydirigubbakcemile3seninle tanıştığıma çok memnun oldum şimdi sıra sende bakalımm

ben de sekreter gibi birşeyim aslında, fazla işim de olmuyor burda.

Yoksa en yaşlı ben miyim burada lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…