Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

çok sağolun kızlar 12 saat sürecekmiş ameliyat yaa inşallah iyi geçer. 20 ünite kan lazımmış bizimde tanıdık fazla kimse yok ki bulalım.

ıstanbulda olsan hiç düşünmeden verirdim. Gerçi Vermem Yasak 3 ay ama Doktor kontrolü altında verebilirdim herhalde.

candy canım sen hangi şehirdesin bak eğer ankaradaysan kanda gerekirse ben verebilirim canım...

duygusal, gonzales,secl çok sağolun kızlar abim bulmaya çalışacakmış. inşallah bulurlar yaa. benimkide tutmuyoki ben vereyim.

Doğru okudum gülpembe falmı bakıyor
Corel canım umarım en kısa zamanda isteğin gibi bir iş bulursun
Gerçi senin gibi tecrübeli birini boş bırakmazlar

valla hiç ümitli değilim
1 aydan fazla işsiz kalırsamda ruh sağlığımı tahmin edemiyorum
neyse herşeyin hayırlısı
ben gidip uzanayım
moral sıfır

lmaz:Corel Canım moralini neden bozuyorsunkilmaz:
:umursamazünyanın tek işsizi değilsin Sonuncu da Olmuyacaksın:umursamaz:
yerimsenibenAllah sonu olmayan çaresiz Dertler Vermesinyerimseniben
:Saruboceq:Elbette bulacaksındır MErak etme Bol bol Dua et:Saruboceq:
laelaelaelaelae Pollyanna Konuştulaelaelaelaelae

hayatımın adamı benden uzakta
oda üzüyo bide ..
kamera açtı bugün gördüm
ay kısacık sürede nası özlemişim
ki ben beraberken bile özlüyodum aşkımı
of of

Corelcim yakında bende işsiz kalabilirim, bozma moralini en azından hayatının adamı var sana destek olacak...
Ya ben (

Cimcimemm neden işyerinde bir sorun varmı canım
Başka bir iş bulmadan çıkma
Cimcimemmmm Allah korusun işten falan çıkarsan biz sana destek oluruz kuzuuuuummmmmmm:teselli:

benim sevgilimde benden çoook uzakta bende onu çok özlüyorum bi kaç gündürde hep ağlıyorum duygusallığım üstümde sanırım yada artık dayanamıyorum üniversitedeyken bi dak ayrılmazdık akşam evimize gidince bile özlüyodum(( şimdi 1,5 yıl oldu göremiyorum. heralde artık canıma tak etti kasımda gelecek ama allahtan bişe olmazsa.

amin canım sen öyle şeyler getirme aklına sakın döner ve bütün özlemin gider işallah canım benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…