Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Günaydın kızlar
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.
Corel canım umarım en kısa zamanda antalya da iş bulursun :Saruboceq:

kızlar bize tekirdağdan misafir geldi üniversiteden arkadaşımın teyzesinin kızı 1 hafta oldu bizde kalıyolar buraya ameliyat olmaya gelmişler karaciğer nakli 12 saat sürecekmiş ameliyat oğlan babasna verecek inşallah iyi geçer sizde dua edin ya adamcağız nasıl ağlıyodu.o ağlıyo ben ağlyorum. şimdi diyeceksinizki sizdede hep misafir öyle valla ne yapalım annemde bende seviyoruz misafiri bide annemle ikimiziz evde. gidip otelde kalacaklardı izin vermedik.DUA EDıN...

günaydın candy canım çok geçmiş olsun işallah yakının en kısa zamanda sağlığına kavuşur opuyorumnanaktan

ya bu nasıl bişeydir anlamadım gitti bu senede herkes hastamı olur kardeşim yahuuu kimle konuşsam son günlerde herkesin bi hastalığını felan duyuyorum bende hasta olduğumdanmıdır yoksa psikolojim etkilendiğindenmidir bilmiorum ama... rabbim herkesin hastalığını iyileştirsin hepimiz sağlıklı olalım işallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…