Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bnde iyiyim cnm saoll bnde yedım ama sanırım bıraz fazla kacırdım hareket eemıyorum =))))

Evet bende fazla yedim galiba:) Ama çözüm bulduk şimdi ailecek bir yürüyüşe çıkıyoruz. Canlar şimdilik iyi bakın kendinize hepinizi öpüyorum hihoyyyt

Selammm,bekarların da bi topiği olduğuna çok sevindim.Nereye baksam evlilik,ne okusam hamilelikle,ev döşemeyle falan ilgili :)))))

hahaha aynen bıze gore fazla bırsey yok ama ben onlarada göz gezdırıyorum evlılık topıklerıne yanı
ama ıcım kararıyor malesef

kısmetse
yılbaşından sonra bekarlardan evlilik hazırlıklarına zıplarım
ama hiç bi hazırlık istemiyorum.
ne düğün ne gelinlik ne nişan
ne ev düzmek
sadece imzamızı atmamız ve alyansımı parmağıma takmak
ve hayatıma onunla devam etmek istiyorum
hiçbir ayrıntı umrumda değil ..
ve hiçbir şey ondan önemli değil
beraber yaşlanmaya karar verdik önemli olan o:)

Ne güzeeeell.Umarım mutluluğun sonuna kadar sürer.Ben de isterim tabii kii,ama işte o ayrıntılara takılıyorum ben.Aklıma geldikçe yoruluyorum düşün artık:)Geçenlerde evliliğe o kadar özenmiştim kii anlatamam.Çok zor bişi olduğunu biliyorum,şu sıralar için imkansız da.Kısmet bu işler.Anlaşabildiğin birisi olduktan sonra o ayrıntılar da hiç önemli değil tabi ki.Ben de o günleri görebilcek ve sıkıntısız atlatabilcek miyim acabaaaaaamirmirmirmir

Bi de evlilik teklifi çooooooook önemli benim için,öyle bişi olmalı kii,hiç olmıcak bi anda bile beni ikna edebilsin:)))

Aslında bnmde nısanmıs dugunmus bunlar gozumde cok buyuyor ama emınım onların mutlulugu bambaskadır ama aradıgın ınsanı bulmussan aslnda hepsı fasa fısoo ben bulldguma ınanıyorum ınsallah o guzellıklerıde en kısa zamanda yasarım
tabı sızlerde.. tum bekarlar :)

tabi bu benim düşüncelerim.
ailem ne der bilmiyorum.
abartı olmasa bile bişiler yapmamı isticeklerdir.
ama 30 yaşında istemeye gelmeleride garip geliyor

en dogrusunu sız bılırsınız cnm
bn ytıyorum kızlar ıyı gecelr sıze kendınıze ıyı bkın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…