Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

secl inşallah hepimizin mutluluklarını burada beraber paylaşacağız. Karamsarlığa kapılmak yok. Zamanı gelince en güzel duyguları sırasıyla yaşayacağız :teselli:

BEN ZATEN O GRUPTAN BU GİDİŞLE HİÇ ÇIKAMİCAM HERALDE YAAAA BENDE AŞIK OLMAK SEVMEK SEVİLMEK MUTLU OLMAK HATTA EVLENME ÇOCUK DOĞURMAK BİLE İSTİYORUM VALA OFFFFFFFFFFFFFFF senağlama

işallah duygusalcıım hakımızda hayırlısı neyse o olsun ben hep ii düşünüyorum hep hayırlısını istiyorummm ama bi türlü karşıma doğru insan çıkmıyorrr

Canım hepimiz istiyorz bunu inşallah olucak artık kendimi yırtmaktan sıkıldım bende ne kaadar sakinim baksana kaydirigubbakcemile5

secl aynı şeyleri hepimiz istiyoruz canım ama nasip benimki beni bırakmasaydı şu anda evliydik belkide ama nasip işte olmayınca olmuyor

geç olsun temiz olsun kızlar evlenen arkadaşlarımn çoğu pişman hepsi eniyisini sen yaptın diyolar ama beni teselli içinmi söylüyolar bilmiyorum artık kaydirigubbakcemile3 secl hem sana noluyo daha önünde biz varız büyük varken küçük evlenmez 26 yaşındayım sinem 27 gonzales 24 ablaların var önünde daha.

Speedy beni doğru yere yazmışsın kaydirigubbakcemile3
Duygusal elbise gerçekten çok güzel
Speedy bende candy söylüyorum ama dinleyen kim

Candy canım senin nişan ne zaman Karar verdiniz mi?
Kaçırmadan tak yüzüğünü

hadi be o beni kaçırnmasn bulmuş benim gibisini:))) ya speedy daha askerliği var uzun süre nişanlılık yaşamak istemiyorum aileler araya girince herşey çok farklı oluyor. askerliğini yapsın ben de o arada yüksek lisansı yaparım kısmetse 2011 e düğün olur diye düşünüyorum 1 sene nişanlı kalırız.hem o da o arada işlerini rayna koyar. daha onunda bi işi yok( benimde.haksızmıyım.

Candy Hiç sorma canım bende bu aralar istemiyorum hiç evlenmek Falan lmaz:
Etrafıma bakıyorum ya herkez sorunlu ya maddi yada manevi bi problem yaşıyor Allah ne zaman kısmet ederse ozaman artık

Speedy beni doğru yere yazmışsın kaydirigubbakcemile3
Duygusal elbise gerçekten çok güzel
Speedy bende candy söylüyorum ama dinleyen kim

Canım biliyordum senin durumunu evde kaldın şekerim :kedi:lmaz::sinifsinif::icecream:

Candy hiç bekleme askerlik yaw boşver gitsin gelsin hiç girişme bile asker yolu nişanlı beklenmez zemuszemus
Askere gitsin gelsin işini hayırlısı ile oturtsun kader kısmet

canım benm haklı olabilirsin valla möutlu olmak herkesin hakkı bence işallah hepimiz kısa sürede mutlu oluruz...

evet canım bende onu bekliyorum işi hazır aslında ama zamana ihityacı var biraz. benim o da yok(( ya valla millte bakıyorum nasıl mutlu oluyolar ben artık herşeyimi işe endekslemişim hiç bişe beni mutlu etmiyor. düşünüyorum şimdi ne olsa çok mutlu olurum diye kendi kendime işim olursa diyorum senağlama senağlama

DOğru aslında 4 yıldır bu meslekteyim İŞimi Çok seviyorum ama müptelası değilim
İşe çok odaklanırsan etrafındakileri göremezsinopuyorumnanaktan
Benim bakmam gereken bi oğlum var mesela 4 yaşında her akşam eve gittiğimde onu dışarı çıkartmam gerekiyor Enerjisini atması için mecbur kalamıyorum önceden abimde bakıyordu ben her gece 3*4 mesaideyim sırf işlerim bitsin diye

Sevgilin hele bi gelsin Askerden işi hazır olsa bile o işe hazır olmuycak bi süre
Hakkınızda hayırlısı

canım işallah hepimiz çokkk çokkkk mutlu oluruz rabbim duy sesimi ramazan günü herkesi mutlu et :Saruboceq:

ben hergün hepimize dua ediyorum valla yemin ederimm hatta tüm arkadşlrıma dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürü işallah :Saruboceq:

speedy senin oğlun mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…