Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

gonzalesin güçlü bebekleri var kaydirigubbakcemile3
Bende köpekleri çok severim ahh ahh olmadı ki bir yavrum.. Annem sağolsun

Artık cesaretlenip diktireceksin yada arayacaksın bu modeli

gonzales
umudum
secl
nefertiti
sinem_44
catterflym
gamos
Lavanta (ikisi arasında gidip geliyor)
cimcime

bunlarda KK (Kız Kuruları)

bu listede bende varım hatunnllarr :roflol:
valla kendimide zorla sıkıştırıyorum araya belki bu sayede gelinde olurum :roflol: :roflol:

kızlar anlatyım size durumu. benim babam 1,5 yıl önce vefat etti insanın babası olmayınca akrabalardan ne kadar erkek varsa babalık yapmaya çalışıyor ama destek olarak değil gıcık bi şekilde işlerine burnunu sokacak şekilde. benim 4 senelik bi ilişkim var öyle gizli saklı iş yapamam herkes biliyo abimde dahil olmak üzere. bana ısra ediyolar söyle gelsin nişan yapın artık diye ama ben istemiyorum istememin sebebi az öncede söyleiştim sevgilim askere gidecek daha ben şöyle düşünüyorum bu sene aralıkta askere gidecek gitisn gelsin haziranda bi nişan yapalım 1 sene nişanlı kalalı sonrada evlilik olsun. avukatlık yapacak ama staj yapıyor şimdi kasıda bitiyo.nişanlılık döneminde büro açar azck kendini tanıtır diyorum. şimdi nişan yapsak hepsi burnunu sokacak ilişkimi yıpratacak benim akrabalarım ben fazla bişe demiyorum ama sevgilim gelemez öyle lafa söze. sizce haklımıyım. ama biz 1,5 yıldır görüşemiyoruz nişanda olsa rahatlıkla görüşürüz çok kararsızım yaa. siz ne diyosunuz çok mu ince düşünüyorum??

Ben Çıkıyorum Şimdi
Hiç Gerek yok canım ailen benim ailem gibi tüm hayatını bitirir böyle çok konuşarak
En iyisi sağlam olduğunu bilidğin zaman ilerlemek.

sevgilimde istiyo aileside ama işte ben hazır değilim((( sağolın kızlar. bekleyecem speedy kararımı verdim. yaa köpeğin çok güzel anne izin vermiyoki bi tanede ben alayım ev de olmaz diyo nasıl bakmı falan zor oluyomu eviniz müstakilmi???

Güle güle speedy
Ya kızlar bugün epey yeni arkadaşlar katılmış bize hoşgeldiniz kızlar
Canndy zaman en iyi çare herşeyi zamana bırak canım o sana doğruyu gösterecektir vereliniortak

Tabikide Canım İki tarafta istiyor zaten Kısmet ne zaman ise olur.
Evimiz 2 katlı dubleks müstakil değil balkonda kulubemiz var shadow genelde orada ama balkon kapısı açık istediği zaman yanıma gelebiliyor bazı sabahla baş ucumda bekliyor falanü
Oğlu saylıs ise daha 3 aylık benim yanımda uyuyor laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…