kızlar anlatyım size durumu. benim babam 1,5 yıl önce vefat etti insanın babası olmayınca akrabalardan ne kadar erkek varsa babalık yapmaya çalışıyor ama destek olarak değil gıcık bi şekilde işlerine burnunu sokacak şekilde. benim 4 senelik bi ilişkim var öyle gizli saklı iş yapamam herkes biliyo abimde dahil olmak üzere. bana ısra ediyolar söyle gelsin nişan yapın artık diye ama ben istemiyorum istememin sebebi az öncede söyleiştim sevgilim askere gidecek daha ben şöyle düşünüyorum bu sene aralıkta askere gidecek gitisn gelsin haziranda bi nişan yapalım 1 sene nişanlı kalalı sonrada evlilik olsun. avukatlık yapacak ama staj yapıyor şimdi kasıda bitiyo.nişanlılık döneminde büro açar azck kendini tanıtır diyorum. şimdi nişan yapsak hepsi burnunu sokacak ilişkimi yıpratacak benim akrabalarım ben fazla bişe demiyorum ama sevgilim gelemez öyle lafa söze. sizce haklımıyım. ama biz 1,5 yıldır görüşemiyoruz nişanda olsa rahatlıkla görüşürüz çok kararsızım yaa. siz ne diyosunuz çok mu ince düşünüyorum??
ilk başlarda oluyor ama geçer şişkinlik ilk acıkacam diye kortuğundan çok yiyor insan yakında normal yemeğe başlarsın:)günaydın kızlarr nasılsınız. bakalım ben çok şükür iyiyim ve niyetliyim:lepi:çok şükür niyetlenebildim..ve çok uyumusum sersem gibiyim yaa birde sahurda öyle yedim ki kendimi patlıcak gibi hissettim çok fenalaştım nasıl rahatlatabilirim öyle fazla kaçırdığımda fikri bilgisi olna varmı??
iyyim tatlım sen nasılsın bakalım bugün sakinsin:) benle ilgili güzel rüyaların varmı mesele yeni bir sevgili gibirüyalarımın kadını nasılsın:lepi:kaydirigubbakcemile3(umudum)
günaydın kızlaarr
candy canım öncelikle başınız sağolsun ve babanın mekanı cennet olsun canım
diğer konuda benim fikrimde eğer nişanlın olduğu halde bukadar dırdır edeceklerini düşünüyorsan
ilişkin olduğunu öğrendiğindede çok karışcaklar bence nişanı yap bişey dediklerinde
lafını söyler susturursun hem daha rahat görüşürsünüz onuda düşün bak yerimseniben
iyice düşün bacımm allah yardımcın olsunn ve allah tamamına erdirsin bir yastıkda kocayın inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?