Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın kızlarr nasılsınız. bakalım ben çok şükür iyiyim ve niyetliyim:lepi:çok şükür niyetlenebildim..ve çok uyumusum sersem gibiyim yaa birde sahurda öyle yedim ki kendimi patlıcak gibi hissettim çok fenalaştım nasıl rahatlatabilirim öyle fazla kaçırdığımda fikri bilgisi olna varmı??

valla sabah sabah nasılda insanların içini bayıyorum demii..bu ay bana bişeyler oldu zaten pinpirikli bişeydim iyice artttı.ya kimse sevmicek beniii

günaydın kızlaarr

candy canım öncelikle başınız sağolsun ve babanın mekanı cennet olsun canım
diğer konuda benim fikrimde eğer nişanlın olduğu halde bukadar dırdır edeceklerini düşünüyorsan
ilişkin olduğunu öğrendiğindede çok karışcaklar bence nişanı yap bişey dediklerinde
lafını söyler susturursun hem daha rahat görüşürsünüz onuda düşün bak yerimseniben
iyice düşün bacımm allah yardımcın olsunn ve allah tamamına erdirsin bir yastıkda kocayın inşallahh

ilk başlarda oluyor ama geçer şişkinlik ilk acıkacam diye kortuğundan çok yiyor insan yakında normal yemeğe başlarsın:)
rüyalarımın kadını nasılsın:lepi:kaydirigubbakcemile3(umudum)
iyyim tatlım sen nasılsın bakalım bugün sakinsin:) benle ilgili güzel rüyaların varmı mesele yeni bir sevgili gibi

Kızlar karnım kopuyor resmen.. Çok hastayım Artık regl olunca çok ağrı sancı çekiyorum. Eskiden böyle olmazdı deli olacağım ya delikafadulden

ayy canım benm bende aynı durumdayım cuma günü en geç cumartesi olucam heralde karnışım çok ağrıyorr :kedi:

haketten bazen insanın erkek olası gelio jkeşke erkek olsaydım eminim onlar bizden daha gaddar daha acımasız daha da acısız bi hayat yaşıyorlardır....

E yani ne yapıyorlar ki... tek acı çektikleri an sünnettir kaydirigubbakcemile3
Kadınlar her halükarda daha fazla eziyet çekiyor vallahi....

çok sağol canım.ilişkimin olduğunu hepsi biliyor saklı iş yapamıyorum :)))) hergün karar değiştiriyorum bigün diyorum tamam nişan yapalım ertesi gün vazgeçiyorum. çocukta şaşırdı sonunda yeter be deyip gidecek kafamçokkarıştı

umudum iyiyim bende evet sakinim bugün..rüyalarımın sonu geldi kuzum görmüyorumm..

kızlar dün ne oldu iki tane 70lik dede ve nine elele fırına ekmek almaya geldiler..dede içeri girdi 2 tane ekmek aldı ve demişki ''önceden 1 ekmek yiyiyordum artık yengen var 2 ekmek alayım''ekmekleri aldı ve elele tutuşup gittiler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansanırım yeni evlilerdi..kızlar ya bazen elimizde olduğunu düşünüyorum bazende tamamen kısmet olduğunu düşünüyorum..hayattan beklentileri kalmamış sanıcamız insanlar bile sürekli mutluluk ve yanlız kalmama gayretinde.hayat ne getirir bilinmez ama aşkımı bana tez zamanda getirsin hiçbirşey için geç kalmak istemiyorumm..inş.herkesin gönlüne göre olur biz bu grup nişanlananlar sonra evlenenler sonra hamileler sonrada mutlu evlilik hayatı olanlar olarak devam ederiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…