- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
haklısın duygusalcıım ya dün ben anladımki çok ii yapmışım ayrılmakla hiç bi şey hissetmiorum onuda üzmek ya da kırmak istemiorum zaten speddy hadi canım gözün aydın benmde sadece 1 krdei borcum var bide kuaförümde borcum var onlarıda ayın 15 de ödicem laelaelaelaelae
öle canım salamicam da noolacak sanki bide sağda solda ben seçile aşık oldum onu çok özlüyorum felan diomuş bende tabii yaa bi insan bi insana 3 günde bu kadar nasıl aşık olabiliyor felan dedim güldüm yaa bu erkekler gerçekten komiklerrr :roflol::roflol:sırnaşık şey
duygusalcım bir başlasın sonunu düşünmüyorum ..gerçekten sadece sevgilim olsun telefonum çalsın onada razıyım.ama cesaret göstericekmi gelicekmi konuşmaya bilmiyorum..ama gözleri çok güzel
ooooooooo gonzelescimm hayırlı işlerrr
ooo gonzales ve lavnta canlarım hadii bakalım hayırlı uğurlu olsun işallah seonu benmki gibi bitmez zaten o imkansız bunu bi tek ben yapabilirim sağım solum belli olmuyo yaaa daha ilişkinin 3. gününde ben bunu çekemem die kafasına esip ayrılan kişide ben olduğum için benm gibi manyak çatlak birinden ben herşey beklerim.... :roflol: :roflol: :roflol:
Vay vay speedy şarkılar yollayan mersinli mi yoksa??
Kısa bi ÖZet Geçiyim
Cumartesi Akşam Lise Arkadaşım Eyüp İle konuştuk Çok Severim Kendisini Çok iyi Birisidir 4 yıldır beraber okuduk Falan filan çokta iyi tanırım
2 yıldır beni seviyormuş falan filan kısacası konu bi yerden bi açıldı hoooppppp diye başladı çorap söküğü gibi konuşmaya bende tamam deneyeli ozaman dedim ama benimle dalga geçme sakın eyüp dedim bu konuşmaları yapmadan öncede bana evlenmek istiyrum dedi bende falan diyince zaten açıldı konu.
Sonra tabi ben yinede güvenmedim diğer arkadaşıma dedim sen ağzını bi arasana bakalım neymiş ne aşkıymış falan diye :lepi:
ii hadi bakalım canım benm gözün aydın işallah çok mutlu olursun bakalım zaten bu gibi şeyler tanıyıp bildiğin kişilerle daha ii oluyor bence ya bakalım hayırlısı.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?