Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Canım En kısa sürede Ödersin İnşallah
Ayrıldınız yane kesin bitti vaayy beee yavrummm Yıldırım aşkı ve mutsuz son
Boşver Gideni Salla :teytey:

aynen seçilim boşa ümit verme.. Tavrını belli et. Hem öyle ne istediğini bilen bayanların peşinden daha çok koşarlar

öle canım salamicam da noolacak sanki bide sağda solda ben seçile aşık oldum onu çok özlüyorum felan diomuş bende tabii yaa bi insan bi insana 3 günde bu kadar nasıl aşık olabiliyor felan dedim güldüm yaa bu erkekler gerçekten komiklerrr :roflol::roflol:sırnaşık şey

opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız bakalım..bende mutluyumm size bahsettiğim kişiyle inş.bişeyler başlıcak (çekirdekçi) cuma günü geçmedi ama cumartesi günü geçti pazarda geçmiş bizim dükkana doğru çok bakmış öle haber aldım ..hadi bakalım inş. sevgili oluruzopuyorumnanaktan

Bir dokun bin ah işit benden
Aşık oldum cümlesinden
Kalbim yaralı

Faydasız yalvarsa gelse
Şimdi artık kim severse
Kalbim yaralı (gönlüm oralı)

Aşkı şarkılara döktüm anlamadın
Dağladım yüreğimi sustum anlamadı

Bence talih bence şansın
Bir de aşkın adresi yok
Gidene boş ver gelene hoş geldin de
Başka çaresi yok

:lepi: :dance:

Aynen Balım
Bak bak Gül Vallahi
Bu arada Artık Bi Sevgilim Var her halde Galiba Sanırsam
Emin Değilim ama :1ninca:

duygusalcım bir başlasın sonunu düşünmüyorum ..gerçekten sadece sevgilim olsun telefonum çalsın onada razıyım.ama cesaret göstericekmi gelicekmi konuşmaya bilmiyorum..ama gözleri çok güzel

ooo gonzales ve lavnta canlarım hadii bakalım hayırlı uğurlu olsun işallah seonu benmki gibi bitmez zaten o imkansız bunu bi tek ben yapabilirim sağım solum belli olmuyo yaaa daha ilişkinin 3. gününde ben bunu çekemem die kafasına esip ayrılan kişide ben olduğum için benm gibi manyak çatlak birinden ben herşey beklerim.... :roflol: :roflol: :roflol:

duygusalcım bir başlasın sonunu düşünmüyorum ..gerçekten sadece sevgilim olsun telefonum çalsın onada razıyım.ama cesaret göstericekmi gelicekmi konuşmaya bilmiyorum..ama gözleri çok güzel

valla öyle olmuyor canım bişeylere başlayınca insan aşk,sevgi,güven istiyor aşık olmazsan o kişiye ya da sevmezsen zaten bitiyor bişeyler ben deli gibi aşık olmak istiyorum ama o kişi çıkmıyor karşıma maalesef offff keşke aşık olabilsem birisinde ne isterdim anlatamam ama buda benm şansızlığımı herhalde olamıyorum yapamıyorum içim canım kanım bedenim herşeyim aşık olup mutlu olmak deli gibi aşkımı haykırmak istiyor ama o kişi karşıma çıkmıyor maalesef :a015: senağlama senağlama senağlama senağlama

ooooooooo gonzelescimm hayırlı işlerrr

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Vay vay speedy şarkılar yollayan mersinli mi yoksa??

Yok Kız O ARADI aradı açmadım Dünde Abisi bizdeydi Babası gelmiş İstanbula tedavi için falan filan bu akşamda o gelecek çay içmeye zavallı babam ihç bişeyden habersiz çaya çağırdı çok Severde.

Kısa bi ÖZet Geçiyim

Cumartesi Akşam Lise Arkadaşım Eyüp İle konuştuk Çok Severim Kendisini Çok iyi Birisidir 4 yıldır beraber okuduk Falan filan çokta iyi tanırım
2 yıldır beni seviyormuş falan filan kısacası konu bi yerden bi açıldı hoooppppp diye başladı çorap söküğü gibi konuşmaya bende tamam deneyeli ozaman dedim ama benimle dalga geçme sakın eyüp dedim bu konuşmaları yapmadan öncede bana evlenmek istiyrum dedi bende falan diyince zaten açıldı konu.
Sonra tabi ben yinede güvenmedim diğer arkadaşıma dedim sen ağzını bi arasana bakalım neymiş ne aşkıymış falan diye :lepi:

aynen Hayatım
Bakalım ne olcak
Ama en kötüsü 2 ay sonra askere gidiyor yani bilmiyorum bigün görüşücez hep beraber Lisedekilerle iftara gidicez.

ii hadi bakalım canım benm gözün aydın işallah çok mutlu olursun bakalım zaten bu gibi şeyler tanıyıp bildiğin kişilerle daha ii oluyor bence ya bakalım hayırlısı.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ii hadi bakalım canım benm gözün aydın işallah çok mutlu olursun bakalım zaten bu gibi şeyler tanıyıp bildiğin kişilerle daha ii oluyor bence ya bakalım hayırlısı.... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Zoia da aynısını dedi
Onu Çok iyi tanıyorum ama bi dost arkadaş olarak
Bana Sevgili olamayız gibi geliyor.laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…