Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Evet bilmediğin insanla olmuyor. Kimdir nedir nereden bileceksin? Sapık mı hırsız mı uğursuz mu?? Dimi ama? En azından tanıdık vasıtası olması lazım. Devir kötü lmaz:

Zoia da aynısını dedi
Onu Çok iyi tanıyorum ama bi dost arkadaş olarak
Bana Sevgili olamayız gibi geliyor.laelaelaelaelae

baklım canım sen herşeyi zamna bırak tabiiki dostça tanıdığın bir insan sevgili olarak daha farklı olabilir bunu da zamanla daha iyi anlarsın kafana uyarsa devam edersiniz uymazsa basarsın tekmeyi arkadaşlığınız devam eder sıkma canını canım herşey oluruna varıyor zamanla... delikafadulden

Tabikide Dostluğunu da kaybetmem İstemem o kadar zamanımız geçti onunla Çok Değerli Benim için.

gonzelescim..hayaırlı olsun diğer arkadaşlara katılıyorum:lepi:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 ŞenizŞenizŞeniz

sevgili kar..artık uğramıyorsuk sık sık şekercim.naptın bakalım.en son bişey anlatmıştın varmı gelişme

sevgili kar..artık uğramıyorsuk sık sık şekercim.naptın bakalım.en son bişey anlatmıştın varmı gelişme
yok malesef bıra şansızım aşk konusunda kabul ettım artık..
ınsanın hayatta herseyı 4/4 luk olmaz..derdım var topıcıne takılıyom ya ınankı pc acar acmaz solug orda alıyom..kaydirigubbakcemile3bagımlı olmusum sen nasılsın bakım..
hoşgeldin kar opuyorumnanaktan
hoşbuldum duyguların duygusu...Şeniz

karcım iyiyim.ben biri var bakalım şuna sadece bakışmalar var inş.cesaret ederde gelir.

çok güzel canım ya inanılmaheycanlıyım yarın erkek arkadaşım geliyo 3 aydır görüşemiyoduk nerdeyse hihoyyythihoyyyt az snra dışarı çıkp boya alıp saçımı boyıcam:dance:

vereliniortakvereliniortak Tebrikler vereliniortakvereliniortak
hihoyyyt süper Haber Bu Gerçektenhihoyyyt
:lepi: Hasret gidereceksiniz yani Hadi Bakalım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…