Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ayy bende işsizim canım.saplantı haline getrimiyeyim diyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum artık...erkek arkadaşın gidecekmiş ama sonuçta bu zamana kadar aynı şehirdeymişsiniz we eninde sonunda aynı şehire gelecek.kendini şanslı say canım.bizim gibi aranızda 12 saat yok mafoldumben

ben bi bankaya başwurdum onun sonuçlanmasını bekliyorum ama stres bitiriyo beni.olumsuz olursa kpss ye hazırlancam ama artık bıktım ders çalışmaktan.

tamam bende çalşayım diyorum ama sıkılıyorum
iş yok
başvurulara cvp yok
amannnn
işte öyle kızlar bu kış çok çetin geçicek benim için

Günaydın bizim köylüler kaydirigubbakcemile3 Bugün çok neşeliyim nedendir bilmem.. Hafta sonum çok güzel geçti. Dün benimki geldi iftara. Bu sefer beğendi yemeklerimi :lepi:
Sizler ne yaptınız?? Nerelerdesiniz????

dışarıda yağmur loş bir hava hakim buralara... Ah ah aşkımı özledim seçil akannehir kaydirigubbakcemile3

ayy canım benm yaa en kısa zamnda kavuşurusunuz işallah yaa kıyamam ben sana :gitme:

Daha dün beraberdik be seçil kaydirigubbakcemile3 Ama böyle havalarda özlüyorum onu (
Ne alaka ama değil mi??
Sen ne yaptın seçil varmı bir gelişme? Çocuğu terkettin aradı mı hiç?

yaa aramazmı hiç bu erkek milleti çok yüzsüz zaten bizde dün akşam buluştuk bi tripliki sorma ayrıldım die bende hiç takmadım bide sanki hiç ayrılmamışız gibi yok sarılmaya çalışmalar felan bariz gıcık oldum yaniii bi daha da görüşmem felan dedim ama 2 gün sonra da doğrum günü napacaksam artık lmaz:

Bence boşver zaten istemiyorsun bir de doğum günü için niye zahmete gireceksin ki?? Hiç umursama seçilim :umursamaz:

Birde ben görebilsem o günleri speedy bir tanesini hala kapatamadım akannehir Kısmetse ayın 15.de bende kapatıp kurtulacağım ....

haklısın duygusalcıım ya dün ben anladımki çok ii yapmışım ayrılmakla hiç bi şey hissetmiorum onuda üzmek ya da kırmak istemiorum zaten speddy hadi canım gözün aydın benmde sadece 1 krdei borcum var bide kuaförümde borcum var onlarıda ayın 15 de ödicem laelaelaelaelae

Birde ben görebilsem o günleri speedy bir tanesini hala kapatamadım akannehir Kısmetse ayın 15.de bende kapatıp kurtulacağım ....

:Saruboceq:Ahh Canım ÖZel Kredi kartımı kapatmam lazımdı :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5Tabi bitti mi Bitmedi 5 yıl KRedi borcmuz var kaydirigubbakcemile5​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…