alanyada oturuyoruz canım bizde çok memnun oldum tanıştığıma.opuyorumnanaktan
teşekkür ederim tatlım bende sizinkilere baktım çok ttalısınız maşallahhakkımızda hayırlısı ve mutlusu olsun hepimiz için
kızlar bugün nasıl birgündür zaman ne çabuk akıp geçiyor ..içim felaket sıkıntılı ayağımı bir adım ileri atmak istemiyorum...şimdi kızlar bizim eski komşumuz beni kardeşine yakıştırıyor..biz 1 kere görüştük kardeşi ile ben elektrik alamadım o beni beğenmiş ama aradan nerdeyse 1 sene geçti facede ekledi beni ben ilkinde sildim snr komşuya dedim sildim diye oda konuşsaydı ya falan dedi bende tamam dedim bir kaçgün snr tekrar ekledi kabul etttim aradan 1 2 hafta geçti geçmedi msj gönderdi..slm elektrik alamayan kız uzun zamandır görüşemedik falan diye msj göndermiş bende cvpladım snr işte tekrar msj yazdı birbirimizi pek tanıyamadık gelmek ve seninle bu konuda yine konuşmak isterim yazmış bende bu konu için gelme insan ön yargılı oluyor dedim ..bakalım kızlar normal konuşmayı denicem çocuğun anneside gelinim olcak o benim demiş ..komşum sever beni bede onu severim bakalım ilerleyen zamanlar ne göstericek
peki sen ne dşünüyosn? sence olrmu bu çocukla? tanımak istiyomsn cnm yani
cnm ben tanımak isterim tabi ki ama bi şekilde olmuyor..ben ısınamıyorum yani olur desem buna inan olur niyet belli çünkü bende kopuyor herşey elektrik almadığım için bakıcam konuşucam elektrik olursa devam olmassa olmucak cnm..fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?