G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
27-28 yasilarinda, hic evlenmemis ve bekar olanlarin hayatta karsilastiklari zorluklar var midir merka ediyorum. Benim var...Yalniz olmadigimi hissetmek istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 28 yasina girecegim ve her gun zorluklarla yasiyorum.cevrem beni zavalli göruyorlar. beni tanimayanlar sanki bende sorun var saniyorlar. oysa benim iyi bir egitimim var, Allah'in tum insanlari yarattigi gibi benide kusursuz yaratti. hic eksigim yok. peki neden erkekler benden korkuyor?insanlarin bana zavalli bakan gözlerinden biktim.gelecekkorkusu yalniz degilsin.
ben 28 yasina girecegim ve her gun zorluklarla yasiyorum.cevrem beni zavalli göruyorlar. beni tanimayanlar sanki bende sorun var saniyorlar. oysa benim iyi bir egitimim var, Allah'in tum insanlari yarattigi gibi benide kusursuz yaratti. hic eksigim yok. peki neden erkekler benden korkuyor?insanlarin bana zavalli bakan gözlerinden biktim.gelecekkorkusu yalniz degilsin.
ben tıp okuyorum ve ben 28 yaşında bekar olmazsam asıl herkes bana ne diye evleniyorsun ki diye sorar
ayrıca edineceğim meslek de erkekleri itmekten çok çekti hep
ben bunun biraz fazla düşünmekle alakalı olduguna inanıyorum
niye bu kdr takıyorsunuz ve çevrenizdeki kendini bilmez,hayatı yiyip içip evlenmek sananlara laf veriyorsunuz ki?
pazar günleri arkadaşlarınızla geçirebilirsiniz,spora gidebilirsiniz
bnm şu an sevgilim var ama pazarları evde ailemle geçiriyorum çok da mutluyum bu durumdan
hayat illa bir erkeği sevmek,onunla evlenmek değildir
bu hayatın parçalarından biridir ama hayatı buymuş gibi görürseniz
bence evlenince de mutlu olamazsınız:1no2:
27-28 yasilarinda, hic evlenmemis ve bekar olanlarin hayatta karsilastiklari zorluklar var midir merka ediyorum. Benim var...Yalniz olmadigimi hissetmek istiyorum.
bence bekar olmanın tek kötü yani toplum baskısı; ne zaman evleneceksin neden evlenmiyorsun gibi abuk sabuk sorular.
yoksa hiçbir kötü yanı olamaz. aksine özgürlük gibisi varmı beeea :dance:
bekar olmanın ne gibi zorlukları olabilir ki
ben 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim
oğlum olmasa keşke bekar olsaydım derdim
bekarlık sultanlık
tadını çıkar bence