• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar olmanin zorluklari

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
27-28 yasilarinda, hic evlenmemis ve bekar olanlarin hayatta karsilastiklari zorluklar var midir merka ediyorum. Benim var...Yalniz olmadigimi hissetmek istiyorum.

Ben 26 yaşımda evlendim. Bu yüzden sorunuza cevap veremeyeceğim. Ama siz karşılaştığınız zorlukları anlatırsanız, dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışırım.

ben 28 yasina girecegim ve her gun zorluklarla yasiyorum.cevrem beni zavalli göruyorlar. beni tanimayanlar sanki bende sorun var saniyorlar. oysa benim iyi bir egitimim var, Allah'in tum insanlari yarattigi gibi benide kusursuz yaratti. hic eksigim yok. peki neden erkekler benden korkuyor?insanlarin bana zavalli bakan gözlerinden biktim.gelecekkorkusu yalniz degilsin.

ben 28 yasina girecegim ve her gun zorluklarla yasiyorum.cevrem beni zavalli göruyorlar. beni tanimayanlar sanki bende sorun var saniyorlar. oysa benim iyi bir egitimim var, Allah'in tum insanlari yarattigi gibi benide kusursuz yaratti. hic eksigim yok. peki neden erkekler benden korkuyor?insanlarin bana zavalli bakan gözlerinden biktim.gelecekkorkusu yalniz degilsin.

Bence erkekler sizin kariyerinizden korkuyor yerimseniben
Türk erkegi sonucta bilmem anlatabildimmi :utangac:

zavallı olarak gormuyorlardir bence sen onu kafanda yaratiyorsun
doktorsun sanırım bence imrenerek bakiyorlardir
ama turk erkeginin seviyesi malum...senin dengin olanlarin sayisi az, onlar icinde hala evlenmemis ve iyilerin sayisi daha da az malesef

bende 26 yaşında ve bekarım..
yaş ilerledikçe bi takım zorluklarla karşılaşılıyor sahiden
hele ne zaman evleneceksin ? yok mu bir aday gibi sorulara uyuz oluyorum
kendimi eksik hissettiğim anlar oluyor
her pazarım yapayalnız geçiyor ve bu nedenle pazar günlerinden nefret ediyorum
hayalperest olarak yaşamak beni yoruyor oysa bende hayal etmeyi deilde yaşamayı çok isterdim..
fiziki olarakta eğitim ve ahlak olarakta hiç bir eksiğim yok. ama inan kısmet işi bunlar. olmayınca olmuyor işte. yalnızlıksa kaderim ve bu benim için hayırlı olansa razıyım ömür boyu yalnızlığa..

DAYAN YALNIZLIĞIM
Karla karışık yağar hüzün

Üstüm başım hep uzun kollu
Benden iyi bilirsin
Anlatmama lüzum var mı ?

Gözlerim senden sonra
Hep parçalı bulutlu
Sen de baksan görürsün
Bakmaya yüzün var mı ?

Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık
Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla

Kal yanımda böyle sonbahar gelince
Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım
Bak yenildik işte
Zamanı gelince kalkarız belki de
Dayan yalnızlığım

Uzun yola gitmeden
İki koltuk ayırttım
Seninkisi cam kenarı
Sormana lüzum var mı ?

Farkı yok ki geçmişten
İlk kez görmüş değilsin
Hiç kuraya girmeden
Hep kısa çöpü çekmişsin

Mutlu muyduk ki ? Sade nefes aldık
Bıktım artık uzatma, yaslan bana ağla

Kal yanımda böyle sonbahar gelince
Soysuzlar içinde kalma yalnızlığım
Bak yenildik işte
Zamanı gelince kalkarız belki de
Dayan yalnızlığım

bu gunlerin tadini cikarin bence elbet bigun evleneceksiniz,,cok ararsiniz bugunleri sonraajeyyar

ben tıp okuyorum ve ben 28 yaşında bekar olmazsam asıl herkes bana ne diye evleniyorsun ki diye sorar
ayrıca edineceğim meslek de erkekleri itmekten çok çekti hep
ben bunun biraz fazla düşünmekle alakalı olduguna inanıyorum
niye bu kdr takıyorsunuz ve çevrenizdeki kendini bilmez,hayatı yiyip içip evlenmek sananlara laf veriyorsunuz ki?
pazar günleri arkadaşlarınızla geçirebilirsiniz,spora gidebilirsiniz
bnm şu an sevgilim var ama pazarları evde ailemle geçiriyorum çok da mutluyum bu durumdan
hayat illa bir erkeği sevmek,onunla evlenmek değildir
bu hayatın parçalarından biridir ama hayatı buymuş gibi görürseniz
bence evlenince de mutlu olamazsınız:1no2:

ben tıp okuyorum ve ben 28 yaşında bekar olmazsam asıl herkes bana ne diye evleniyorsun ki diye sorar
ayrıca edineceğim meslek de erkekleri itmekten çok çekti hep
ben bunun biraz fazla düşünmekle alakalı olduguna inanıyorum
niye bu kdr takıyorsunuz ve çevrenizdeki kendini bilmez,hayatı yiyip içip evlenmek sananlara laf veriyorsunuz ki?
pazar günleri arkadaşlarınızla geçirebilirsiniz,spora gidebilirsiniz
bnm şu an sevgilim var ama pazarları evde ailemle geçiriyorum çok da mutluyum bu durumdan
hayat illa bir erkeği sevmek,onunla evlenmek değildir
bu hayatın parçalarından biridir ama hayatı buymuş gibi görürseniz
bence evlenince de mutlu olamazsınız:1no2:

cnm bnm evet haklısın
mutluluk illa ''çift'' olmak deildir eğer böle düşünürsek ''çift'' olduğumuzda da başka bir şeyde ararız mutluluğu. nitekim yakalayan deilde hep mutluluğu kovalayan oluruz.

bence bekar olmanın tek kötü yani toplum baskısı; ne zaman evleneceksin neden evlenmiyorsun gibi abuk sabuk sorular.
yoksa hiçbir kötü yanı olamaz. aksine özgürlük gibisi varmı beeea :dance:

27-28 yasilarinda, hic evlenmemis ve bekar olanlarin hayatta karsilastiklari zorluklar var midir merka ediyorum. Benim var...Yalniz olmadigimi hissetmek istiyorum.

bu konuyu işleyen çok güzel bi film var çok duygulandırmıştı beni :çok üzgünüm:
toplum baskısıyla, aşksız bi evlilik yapmaktansa hayatı boyunca bekar kalmayı seçen gururlu bi kadının hikayesi.. "Becoming Jane" adı filmin.. aşkın kitabı diye çevirmişler türkçeye.. o filmi mutlaka izlemeni tavsiye ederim yerimseniben

bence bekar olmanın tek kötü yani toplum baskısı; ne zaman evleneceksin neden evlenmiyorsun gibi abuk sabuk sorular.
yoksa hiçbir kötü yanı olamaz. aksine özgürlük gibisi varmı beeea :dance:

benim çevremdede aman aklın varsa evlenme kocada neymiş boşver hayatını yaşa kariyerine devam et sen diyen bi sürü insanla dolu :dance:
bir kişi bile demiyo valla evlenmek çok güzel bişe diye kkdakiler dışında :roflol: :icecream:

görkem aynı şekilde ben de burası dışında evlen bak ne gzl dediklerini duymadım
valla evlenmeye bu kdr hevesli kızlar da görmedim
herkes ne kdr geç o kdr iyi modundaa.s

bekar olmanın ne gibi zorlukları olabilir ki
ben 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim
oğlum olmasa keşke bekar olsaydım derdim
bekarlık sultanlık
tadını çıkar bence

evlilik için geç kalınmış bir yaş değil bence de
30 lu yaşlar evlenme yaşı
gitmediğin görmediğin yerleri gez dolaş
arkadaşlıklar kur
hayatın tadını çıkar
yapabiliyorsan kariyerini tamamla
evlilik olur nasılsa

bekar olmanın ne gibi zorlukları olabilir ki
ben 28 yaşındayım 7 yıllık evliyim
oğlum olmasa keşke bekar olsaydım derdim
bekarlık sultanlık
tadını çıkar bence

hala bekar olsaydin anlardin
yasamayan bilmez bence

arkadaşım bende 27 yaşındayım ve bekarım,çevremde özellikle akrabalarımın içinde evlenmem için baskı yapan,ben ne kadar istemediğimi söylesemde yeni adaylar bulmaktan vazgeçmeyen büyüklerim var...ama bu hayatı ben yaşayacağım ve sırf adı evlilik olsun diye evlenmeyi bu yaşıma kadar düşünmedim,çevredeki insanların lafına bakmayın,sonuçda bu hayatı biz yaşayacağız,kader kısmet işi bu işler...kafanıza fazla takmayın....bekarlığın avantajlarınıda göz ardı etmeyin....

istanbulda,
bekar olmak zooordur
hele ki haftada bir ortaköye iniyorsan
görüyorsan el ele tutuşanları
dudak dudağa olanları yalan da olsa..

zooordur zor bu şehirde bekar olmak
hele ki istiklal caddesinde özgürce yürüyorsan
görüyorsan özgürlüğünü ispatlamak için orda olanları,
ve daha yalnızlığınla konuşmadan adam akıllı,
kalabalığın içinde sosyallik taslıyanları..

zooordur zoor bu şehirde
hem bekar hem özgür hem yalnız olmak..
ALINTI ŞİİR:)

cnm bende geç evlendim ve evlenene kadar hemen hemen tüm kız arkadaşlarım evlendi ve ben hep yalnızdım evelnince nedense insanlar bekar dostlrını tek tek unuttular ama benim kendime göre bir dünyam vardı ve hiç yalnızlık çekmedim ama yasıtımbekar kızlar azaldıgı için benden küçüklerle takılıyorum :)))
bekarlıgın zor yönleri evli kız arkadaşlarıız kocaları varken görüşmek istemez, bn le yapmıyorum aksine bekar kız arkadaşlarımı daha cok arar sorarım , bekarken tamam herşey özgürklüktür ama ben şimdie cok mutltum önemlü olan evliliğn kötü olması değil dogru eşi bulmak snırım evliyken yasantımda daha mutyum .... tüm bekar arkadaşlarım beni görüyor ve seni gördükçe evlenmek istiyoruz diyolar gençlrştin resmen diyorlar biliyorum zordur bekarlık dediğin gibi bende pazar gunleri yalnız kalırdım evde film izler örgü örerdim oda ayrı keyifti tabii ama dilerim tüm baker kızlarımız bir an önce beyaz atlı prenslerini bulur ve mutlu olurlar evlilikten korkmayın yanlış eşten korkun

Back
X