cnm bende geç evlendim ve evlenene kadar hemen hemen tüm kız arkadaşlarım evlendi ve ben hep yalnızdım evelnince nedense insanlar bekar dostlrını tek tek unuttular ama benim kendime göre bir dünyam vardı ve hiç yalnızlık çekmedim ama yasıtımbekar kızlar azaldıgı için benden küçüklerle takılıyorum :)))
bekarlıgın zor yönleri evli kız arkadaşlarıız kocaları varken görüşmek istemez, bn le yapmıyorum aksine bekar kız arkadaşlarımı daha cok arar sorarım , bekarken tamam herşey özgürklüktür ama ben şimdie cok mutltum önemlü olan evliliğn kötü olması değil dogru eşi bulmak snırım evliyken yasantımda daha mutyum .... tüm bekar arkadaşlarım beni görüyor ve seni gördükçe evlenmek istiyoruz diyolar gençlrştin resmen diyorlar biliyorum zordur bekarlık dediğin gibi bende pazar gunleri yalnız kalırdım evde film izler örgü örerdim oda ayrı keyifti tabii ama dilerim tüm baker kızlarımız bir an önce beyaz atlı prenslerini bulur ve mutlu olurlar evlilikten korkmayın yanlış eşten korkun
cnm bende geç evlendim ve evlenene kadar hemen hemen tüm kız arkadaşlarım evlendi ve ben hep yalnızdım evelnince nedense insanlar bekar dostlrını tek tek unuttular ama benim kendime göre bir dünyam vardı ve hiç yalnızlık çekmedim ama yasıtımbekar kızlar azaldıgı için benden küçüklerle takılıyorum :)))
bekarlıgın zor yönleri evli kız arkadaşlarıız kocaları varken görüşmek istemez, bn le yapmıyorum aksine bekar kız arkadaşlarımı daha cok arar sorarım , bekarken tamam herşey özgürklüktür ama ben şimdie cok mutltum önemlü olan evliliğn kötü olması değil dogru eşi bulmak snırım evliyken yasantımda daha mutyum .... tüm bekar arkadaşlarım beni görüyor ve seni gördükçe evlenmek istiyoruz diyolar gençlrştin resmen diyorlar biliyorum zordur bekarlık dediğin gibi bende pazar gunleri yalnız kalırdım evde film izler örgü örerdim oda ayrı keyifti tabii ama dilerim tüm baker kızlarımız bir an önce beyaz atlı prenslerini bulur ve mutlu olurlar evlilikten korkmayın yanlış eşten korkun
ben 17 yasindayken ailemden ayrildim (universiteyi baska sehirde kazanmam sebebiyle) ve o yastan beri de onlardan uzak yasiyorum...o yuzden bekarlik sultanliktir, aile yaninda yasamak guzeldir gibi seyler malesef benim icin gecerli degil...17 yasindan beri tek basima bir hayat suruyorum, o yuzden bekarlik benim icin cok zor...amac evlilik olmamali diyenlere soyluyorum; amac evlilik degil amac su hayati artik tek yasamamak, hayati paylasabilmek...atiyorum tv de birsey gordugunde aa baksana diyebilmek, yemek yerken ekmegi verir misin diyebilmek mesela, iyi geceler diyebilmek...
Bekarlık elbette sultanlık ama bir yere kadar, kimse 30 yaşından sonra bekar olmak istemez değil mi?
Yaşımız 35- 40 olduğunda nasıl bir sultanlık yaşayabiliriz ki? E annemiz babamızda hayatta olmaz o zaman tek başımıza kalırız. Sonrada kaderimize ağlarız.
Ayrıca yaş ilerledikçe kimsenin annesi babası yada toplum bekarlığı yaşatmıyor, giriceğiniz ortam çok az, arkadaşlarınız hep toy ve sizi yanıızda istemeyeceklerdir.
Bence polyanacılık olur evlenememek ve arkasına bahaneler üretmek.
Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin (amin)
Ne yapalım şimdi zorla koca mı bulalımtoplumun bakış açısına uyum sağlayacağız diye
herkes tarafından bir eksiğin var gözüyle bakılıyor herkes ne zaman evleneceksin diyor erken evlenenler 17 yaşında olsa sen 28 yaşında olsan bile 17 yaşında evli olan yetişkin birey oluyor ama sen ondan daha aşağı görülüyorsun evlenmeden yetişkin olamıyorsun tecrübesiz gözüyle eksik insan olarak görülüyorsun hiç bir işe yaramaz görülüyorsunbeceriksiz görülüyorsun yalnız ve mutsuz depresyona giriyorsun panik atak oluyorsun etrafındaki evli olanlar sana nispet yapıyorlar eşleriyle çocuklarıyla 28 ve sonrası yaşlara kadar hiç seks yaşamıyorsun annelik gibi kutsal bir duyguyu tatmıyorsun bence çok kötü ben böyle bakıyorum ve böyle hissediyorum anca bu yaşta farkına varabildim meğersem etrafımdakilerde hep böyle düşünüyorlarmış okudum ama hiçbir işe yaramadı keşke 19 yaşında evlenseydim.bu kadar kötü şeyler yaşamasaydım.
hayatımda hiçbirşey istediğim gibi gitmedi hiçbirşeye sahip olmadım herşeyi yarım bıraktım galiba evlenemiycemde kendimi çok mutsuz hissediyorum artık kendimi işe yaramaz görüyorum.bende bekarım, ve kimin ne dediği umurumun umrunda değil..
bu benim hayatım, dedikodudan başka işleri olmayan insanlara pabuç falan da bırakmam
evlenmıyorum işte evlenmiyorum
kimene??
hem neden depresyona giriyorsun ki??
bence bu mantığını değiştirmen gerekiyor cnm..
hayatımda hiçbirşey istediğim gibi gitmedi hiçbirşeye sahip olmadım herşeyi yarım bıraktım galiba evlenemiycemde kendimi çok mutsuz hissediyorum artık kendimi işe yaramaz görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?