Bekar olup bu durumda olan var mı ?

30 yaşındayım kendimi bildim bileli adet düzensizliğin var . Son adet tarihim 30 temmuz. Bıktım artık ilaç içmeden olamıyorum.

Bende de aynen böyleydi. Çok fazla kanamam oluyordu, ağrıdan da yataktan kalkamıyordum. Kadın doğuma gittim bir sıkıntı çıkmadı. Bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım iyi gelmişti o dönem

Ben hic kadın doğum hapı kullanmadım. Ağrım çok oluyor. Gecikiyor ve normalden fazla sürüyor artık

Ay keske öyle olsa. Acayip gerginim. Ve çok da ağrım var karnım davul gibi oldu
benim pek gecikmez ama 1-2 kere geciktiğinde çömelme hareketi yapmıştım
daha fazla su içmiştim
1 çay kaşığı çörek otu çiğnemiştim
karbonatlı ve limonlu su falan içmiştim ödem atıcı ya oda söktürüyor

birde duş alın kasları da gevşetir karnınıza masaj yapın onunda etkisi oluyor iyi geliyor

Ben hic kadın doğum hapı kullanmadım. Ağrım çok oluyor. Gecikiyor ve normalden fazla sürüyor artık

Benim adetimde 10 güne kadar sürebiliyor, kadin doktorun östrojen oranım çok yüksek olduğu icin durum böyle demişti. Tabii başka etkenlerde rol oynayabilir, stres olsun, fazla kilo olsun. Bunlar sebep olabilir mi sende acaba? Birde ağrım var demişsin, cok fazla mi acı çekiyorsun?

Kilom normal. Hormonlarım da normalmis. Ağrım da oluyor yAni her ay da. Hatta suanda da ağrıyor. Ama olmadım daha. Anlayamadım ben de

Bu sikayetler normal adet goren birinde de olabilen seyler hemen kotusunu düşünmeyin bence. Tabi kadın doğumcunuz daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…