- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Nasıl kullanacağım çörek otunuGeçmiş olsun. Çörek otu adet söktürmeye bire birdir
Ay keske öyle olsa. Acayip gerginim. Ve çok da ağrım varşimdi konu sahibi tüm tavsiyeleri denedikten sonra hastanelik olmasındabir sökülecek pir sökülecek foşur foşur
Ben hic kadın doğum hapı kullanmadım. Ağrım çok oluyor. Gecikiyor ve normalden fazla sürüyor artıkBende de aynen böyleydi. Çok fazla kanamam oluyordu, ağrıdan da yataktan kalkamıyordum. Kadın doğuma gittim bir sıkıntı çıkmadı. Bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım iyi gelmişti o dönem
Baska bir doktora daha görünsen?Ben hic kadın doğum hapı kullanmadım. Ağrım çok oluyor. Gecikiyor ve normalden fazla sürüyor artık
benim pek gecikmez ama 1-2 kere geciktiğinde çömelme hareketi yapmıştımAy keske öyle olsa. Acayip gerginim. Ve çok da ağrım varkarnım davul gibi oldu
Çörek otunu yiyeceksin. Böyle bi tatlı kaşığı kadar yesen yeterNasıl kullanacağım çörek otunu
öyle saçmalık mı olur yahu?Hayır ondan değil. Beraberliğim olmadığı icin alttan muayene edemiyormuş ondan
Ben hic kadın doğum hapı kullanmadım. Ağrım çok oluyor. Gecikiyor ve normalden fazla sürüyor artık
Kilom normal. Hormonlarım da normalmis. Ağrım da oluyor yAni her ay da. Hatta suanda da ağrıyor. Ama olmadım daha. Anlayamadım ben deBenim adetimde 10 güne kadar sürebiliyor, kadin doktorun östrojen oranım çok yüksek olduğu icin durum böyle demişti. Tabii başka etkenlerde rol oynayabilir, stres olsun, fazla kilo olsun. Bunlar sebep olabilir mi sende acaba? Birde ağrım var demişsin, cok fazla mi acı çekiyorsun?
Bu sikayetler normal adet goren birinde de olabilen seyler hemen kotusunu düşünmeyin bence. Tabi kadın doğumcunuz daha iyi bilir.Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce adet gecikmesi, adet dönemi ağrı ve afedersiniz adet görürken pıhtı gelmesi ama baya büyük parçalar şeklinde geliyordu bu şikayetlerle kadın doğum uzmanına gittim. Doktor kist yok ama rahim kalınlaşması olabilir dedi. Tabi adetime 1 hafta kalmıştı. Adet dönemi yaklaşınca rahim kalınlaşması normal adetinin son gününde gel tekrar kontrol edelim demişti. Ayrıca eğer rahim kalınlaşması varsa da ilerde çocuk sahibi olman güçleşir ve düşük yapma olasılığın artar ve bekar olduğun icin de bir müdahalede bulunamayız dedi. Ve benim adetim 3 gün gecikti yine. Çok da ağrım var. Böyle bir durum yaşayan var mı bekarken? Tedavi olabildiniz mi? Ve evde adet nasıl söktürülür? Ağrım var ağrı kesici alamıyorum cünkü adetimi kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?