Bekar olup bu durumda olan var mı ?

Benim mutlaka her ay 15 gün civarı gecikiyor. Eskiden 1-2 ay hele hiç olmazdı. Doktora çok kez gittim ve ultrasonla bakıldığında hiçbir problem görülmedi. Rahim kalınlığı da tam olması gerektiği gibi dedi. Hormonlarımda da problem olmadığı için kendi haline bıraktık. Adaçayı önerdi doktor. Kesinlikle hamileler asla içmemeli buradan yine de söyleyim. Ki her sorunun mutlaka bir çözümü vardır, tedavisi olmaz olur mu hiç.

Allah bağışlasın. ❤️ İnsallah dediğiniz gibi olur. Sıkıntıdan o gün dudağım uçukladı.
Hiç sıkıntı yapma gelecek hakkında kimse hüküm veremez. Anlattığın şeyleri evlenene kadar yaşadım. Aylarca adet görmediğim zamanlar oldu. Oluncada hep pıhtı ve parçalar düştü. Hep kendim düzen kurmaya çalıştım. Kendi halime kalınca aylarca adet olmazdım.
Ama şunu farkettim kilo alınca hormonlarım tembellesiyordu gecikme çok oluyordu. Zayıflayınca daha düzene giriyordu.

Bizim sulalenin hastalığı, ben de yakın tarihte kontrole gitmek istiyordum.
Tabii ihtimal dahilinde ama bizde herkes ikişer çocuk doğurdu, annem dahil . Çocuk sahibi olmaya çok da engel olduğunu sanmıyorum.

Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce adet gecikmesi, adet dönemi ağrı ve afedersiniz adet görürken pıhtı gelmesi ama baya büyük parçalar şeklinde geliyordu bu şikayetlerle kadın doğum uzmanına gittim. Doktor kist yok ama rahim kalınlaşması olabilir dedi. Tabi adetime 1 hafta kalmıştı. Adet dönemi yaklaşınca rahim kalınlaşması normal adetinin son gününde gel tekrar kontrol edelim demişti. Ayrıca eğer rahim kalınlaşması varsa da ilerde çocuk sahibi olman güçleşir ve düşük yapma olasılığın artar ve bekar olduğun icin de bir müdahalede bulunamayız dedi. Ve benim adetim 3 gün gecikti yine. Çok da ağrım var. Böyle bir durum yaşayan var mı bekarken? Tedavi olabildiniz mi? Ve evde adet nasıl söktürülür? Ağrım var ağrı kesici alamıyorum cünkü adetimi kesiyor 🥺
Hala boyle diyen hekimler var mi ? Siz adetin son gunu gidip muayne olun ona gore pco vs tekrar bakilsin. 12 tane kistin var sen normal bebek sahibi olamazsin demisti Arastirma hastanesi .Baska doktora gittim kist gordukleri yumurtalarim cikti :D 2 cocugum var cok sukur. Tek bir doktora guvenmeyin . Adet oncesi hareketinizi artirin, hatta gecikir ve agri yaparsa bende hoplamali ziplamali sporlar hemen ise yariyor. 36 yasindayim hala duzenli olmam.

Benim de öyleydi ufak bi operasyon geçirdim çocuğum da oldu bi kaç yıl sonra oldu ama oldu, çocuk konusunda umutsuzluğa düşmeyin herşeyin hal çaresi var, yanlış hatırlamıyorsam polikistik over diye bi tanı koyulmuştu rahimde oluşan et parçaları, bu sebepten sperm yumurtaya ulaşmadığı için gebelik gerçekleşmediğini söylemişti doktor ve bu süreçte aynı anlattığınız gibi bitmeyen adetim bitmeyen ağrılarım oluyordu.

altdan muayene edemesede ultrasonla bakar...
arada pıhtı gibi şeyler de olabiliyor bu arada bekarken de oluyordu doğurdum hala bazen oluyor ilginçtir çok üşüttüysem veya hareketim kısıtlandıysa o zaman daha çok oluyor denk mi geldi bilmem ama ...
regl düzene koymaları gerek pcos çikolata kisti falan var mı sizde ?
iyi bir kadın doğuma gidin derim

Ş
altdan muayene edemesede ultrasonla bakar...
arada pıhtı gibi şeyler de olabiliyor bu arada bekarken de oluyordu doğurdum hala bazen oluyor ilginçtir çok üşüttüysem veya hareketim kısıtlandıysa o zaman daha çok oluyor denk mi geldi bilmem ama ...
regl düzene koymaları gerek pcos çikolata kisti falan var mı sizde ?
iyi bir kadın doğuma gidin derim
Kistim yokmuş. Rahim kalınlaşması olabilir dedi. Miyom da olabilirmiş

Merhaba arkadaşlar. 1 hafta önce adet gecikmesi, adet dönemi ağrı ve afedersiniz adet görürken pıhtı gelmesi ama baya büyük parçalar şeklinde geliyordu bu şikayetlerle kadın doğum uzmanına gittim. Doktor kist yok ama rahim kalınlaşması olabilir dedi. Tabi adetime 1 hafta kalmıştı. Adet dönemi yaklaşınca rahim kalınlaşması normal adetinin son gününde gel tekrar kontrol edelim demişti. Ayrıca eğer rahim kalınlaşması varsa da ilerde çocuk sahibi olman güçleşir ve düşük yapma olasılığın artar ve bekar olduğun icin de bir müdahalede bulunamayız dedi. Ve benim adetim 3 gün gecikti yine. Çok da ağrım var. Böyle bir durum yaşayan var mı bekarken? Tedavi olabildiniz mi? Ve evde adet nasıl söktürülür? Ağrım var ağrı kesici alamıyorum cünkü adetimi kesiyor 🥺
Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Benim de öyleydi ufak bi operasyon geçirdim çocuğum da oldu bi kaç yıl sonra oldu ama oldu, çocuk konusunda umutsuzluğa düşmeyin herşeyin hal çaresi var, yanlış hatırlamıyorsam polikistik over diye bi tanı koyulmuştu rahimde oluşan et parçaları, bu sebepten sperm yumurtaya ulaşmadığı için gebelik gerçekleşmediğini söylemişti doktor ve bu süreçte aynı anlattığınız gibi bitmeyen adetim bitmeyen ağrılarım oluyordu.
Anladım. Benim bit şey yokmuş. Adet gör öyle gel dedi bana da

Ş

Kistim yokmuş. Rahim kalınlaşması olabilir dedi. Miyom da olabilirmiş
doğrudur ona göre tedavi uygularlar korkmayın birçok kişide oluyor
her zaman 2. hatta 3. görüş almakta fayda var başka doktora daha gidin o da bir baksın
hatta regl son günümü ne gel bakalım diyorlar bekarken bana da bakmışlardı öyle genel muayene oluyordum herşey yolunda mı diye... görürler ne varsa merak etmeyin

Hala boyle diyen hekimler var mi ? Siz adetin son gunu gidip muayne olun ona gore pco vs tekrar bakilsin. 12 tane kistin var sen normal bebek sahibi olamazsin demisti Arastirma hastanesi .Baska doktora gittim kist gordukleri yumurtalarim cikti :KK70: 2 cocugum var cok sukur. Tek bir doktora guvenmeyin . Adet oncesi hareketinizi artirin, hatta gecikir ve agri yaparsa bende hoplamali ziplamali sporlar hemen ise yariyor. 36 yasindayim hala duzenli olmam.
Yaa. Allah bağışlasın ☺️ İnsallah benim de bir şeyim yoktur

doğrudur ona göre tedavi uygularlar korkmayın birçok kişide oluyor
her zaman 2. hatta 3. görüş almakta fayda var başka doktora daha gidin o da bir baksın
hatta regl son günümü ne gel bakalım diyorlar bekarken bana da bakmışlardı öyle genel muayene oluyordum herşey yolunda mı diye... görürler ne varsa merak etmeyin
İnsallah çok teşekkür ederim

Bizim sulalenin hastalığı, ben de yakın tarihte kontrole gitmek istiyordum.
Tabii ihtimal dahilinde ama bizde herkes ikişer çocuk doğurdu, annem dahil . Çocuk sahibi olmaya çok da engel olduğunu sanmıyorum.
Bilmiyorum çok korkuttu beni açıkçası. Gidince öğreneceğim ben de ne olduğunu

Yani bekaret sağlıktan,ileride çocuk sahibi olamamaktan daha mı önemliymiş?
Cidden böyle mi oluyo yani? Bakire bir kız sırf alttan muayene olamıyo diye böyle bir durumla karşılaşınca kaderine mi terk ediliyomuş?
doktorun bekar olduğun için müdahale edemeyiz demesi acayip geldi bana ,
yanlış anlaşılma var sanırım bekar hanımlar altdan kist ameliyatı bile olabiliyor ... doktorlar asla öyle deyip göndermedi akrabamızı ...

doktorun bekar olduğun için müdahale edemeyiz demesi acayip geldi bana ,
yanlış anlaşılma var sanırım bekar hanımlar altdan kist ameliyatı bile olabiliyor ... doktorlar asla öyle deyip göndermedi akrabamızı ...
Ben de anlamadım inanın. Bana birliktelik yasayıp
Yaşamadığımı sordu. Hayır dedim ultrasonla baktı. Rahim kalınlaşması var sanki dedi. Sonra da adetin yaklaşmış ondan da olabilir dedi. Herhangi bir sorun yaratır mı diye sordum düşük yapma ihtimaliniz olabilir dedi. Adetim bitince gideceğim bakalım ne diyecek bu sefer

Back
X