- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 37
- Konu Sahibi Melisagun08
Canlar beni hatırlarsınız bayramdan sonra iş arama için istanbula gidicem bazı yerlere başvurmaya başladım.
Hatırlarsanız 2gün önce babamdan tokat yemiştim.29 yasında öğretmenim.şuanda gidecek yerim yok.ailem bayramdan sonra hemen gidemezsin diyor iş bulursan gidersin diyor.bizden nefret mi ediyorsun diyor.,
İnşallah iş görüşmesi için ararlar bayramdan sonrada hemen giderim.
Evle aram hiç iyi olmadığı için bayramdan bayrama anca geliyordum.
Annem babam farklı kafada insanlar bir türlü anlaşamıyorum.
Gece gezmem mi var,yada özgürlüğüme mi düşkünüm ..hayır.basit mevzulards anlaşamıyoruz
Arkadaslarımın ailelerine bakıp cok özeniyorum.beraber mutlu yasayanları görünce..
Ne yapacağım bilmiyorum.ya iş bulamazsam evde vaktinizi nasıl geciriyorsunuz.tüm gün evdeyim normalde istanbulda olduğum için iş arkadaşlarım falan üni arkadaslarım orda hepsi.
Ailemin yanında kimsem yok üstelik akrabada yok.o kadar sıkılıyorum ki anlatamam.
Ya iş bulamazsam istanbulda neyapıcam..kafayı yerim.
Birinci sorum :Evde bekar ve işsiz kardeşlerim ne yapıyor.vakit nasıl geciyor.
İkincisi:bu stres ve bunalımdan heralde sabahları uyandığımda ağlama hissi geliyor.içim bunalıyor,gerek sevdiğim kişiye vermemeleri gerek işsiz olmam.Canlar sizede hiç böyle oldumu,sıkıntıyla uyandığınız falan..
Hatırlarsanız 2gün önce babamdan tokat yemiştim.29 yasında öğretmenim.şuanda gidecek yerim yok.ailem bayramdan sonra hemen gidemezsin diyor iş bulursan gidersin diyor.bizden nefret mi ediyorsun diyor.,
İnşallah iş görüşmesi için ararlar bayramdan sonrada hemen giderim.
Evle aram hiç iyi olmadığı için bayramdan bayrama anca geliyordum.
Annem babam farklı kafada insanlar bir türlü anlaşamıyorum.
Gece gezmem mi var,yada özgürlüğüme mi düşkünüm ..hayır.basit mevzulards anlaşamıyoruz
Arkadaslarımın ailelerine bakıp cok özeniyorum.beraber mutlu yasayanları görünce..
Ne yapacağım bilmiyorum.ya iş bulamazsam evde vaktinizi nasıl geciriyorsunuz.tüm gün evdeyim normalde istanbulda olduğum için iş arkadaşlarım falan üni arkadaslarım orda hepsi.
Ailemin yanında kimsem yok üstelik akrabada yok.o kadar sıkılıyorum ki anlatamam.
Ya iş bulamazsam istanbulda neyapıcam..kafayı yerim.
Birinci sorum :Evde bekar ve işsiz kardeşlerim ne yapıyor.vakit nasıl geciyor.
İkincisi:bu stres ve bunalımdan heralde sabahları uyandığımda ağlama hissi geliyor.içim bunalıyor,gerek sevdiğim kişiye vermemeleri gerek işsiz olmam.Canlar sizede hiç böyle oldumu,sıkıntıyla uyandığınız falan..