Bekaret mahvettin beni yardim

Bu arada yeni üyelik, ilk konu cinsel içerikli ve tek mesajı yazıp gitti konu sahibi...
Burnuma pis kokular geliyo gene

Net bir tavırla , eğer yaklaşmak isterse,aynı oda isterse" o ömrümün hatasiydi , böyle birsey bir daha asla yaşamak istemiyorum , eğer böyle bir beklentin varsa ayrılalım " deyin.
Gerisini o düşünsün.

erkek bu güven olmaz sen en iyisi hiç gitme eğer bunu sana karşı kullanacaksada ileride şimdiden bas tekmeyi bi taraflarına

yasamak istemiyosan yasamak zorunda degilsin biriyle yasadin diye her isteyenle yapmak zorunda degilsin sonucta

Evlenmeden olmaz dd

Valla hiçbi erkek 'başkasına var' ama sıra bana gelince 'sana yok' durumunu iyi karşılamaz.

Bence böyle bir beklentisi vardır. Yada olacaktır. 'Ne fark eder' diyecektir. Bence bir an önce ben 1 yıldan önce yapamam. Dilim yandım de

Erkekler durustluk haketmezler keşke soylemeseydiniz.Evlenecekken kızlık zarı operasyonu geçirirdiniz.Bu durum en umursamaz Türk erkeğinin bile umrumda ve bir kere birliktelik yasadiysaniz bunu sürekli yapmanız gerektiğini düşünüyorlar.Bence bu ilişki devam etmeyecek.Otel beğen kalalim demiş,siz başka oda isteseniz bu sefer de bir sürü can sıkıcı laf isiteceksiniz canınız sıkılacak.Sizin klasik kafa yapısında olmayan bir sevgiliyle ancak geleceğiniz olabilir.Bu tipler daima başa kalkarlar.

Ona göre evlenilecek kız pozisyonundan eğlenilecek kız pozisyonuna geçtin.
Oda beğen kalalım demesi manidar değilmi daha nasıl söyleseydi daha az aşağı olacakki öyle yada böyle teklif çok aşağılayıcı senin tansiyonu ölçüyor .....

Nasıl olsa bakire değil benle de olur diye düşünüp otel işine girmiş diye düşündüm ben

Kızlar konu cinselliğe taşındığı için konu sahibi cevab yazamaz pro üye olmadığı için boşuna cevab beklemeyin .
Ama ilk mesaja sunu eklemiş

bu arada yazdiklarinizi okuyorum ama sanirim hesabim aktif.degil sizlere cevap atamadim. simdi sevgilime ayni otelde kalmiycagimizi soylicem.tepkiyi yazicam size kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…