- 31 Ekim 2016
- 6
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Umutsuzponcik
-
Bakire olmadıgınızı söylemeden boyle bir yaklaşımı olmuşmuydu. Olmadıysa sizden yararlanmak istiye bilir beraber olmayın öteki bir hataydı diyin tekrarlamak istemediginizi soyleyin.Merhaba benim ilk konum. sizin önerinize ihtiyacım var. 3 aylik bir ilişkim var sevgilim ciddi annesiyle de tanıstirdi beni her gun hediyeler cicekler derken is ilerledi ailemle tanismak istedi. bende ona iyice alısmadan gercegi artik soyliyim dedim. bakire olmadigimi 1.5 yillik iliskimde birliktelik yasadigimi soyledim. once şok oldu uzuldu konuyu konustuk orada kapattik. tamam buraya kadar bisey yok. ama 3 gun sonra sehir disina toplantim var bu da bikac gun sonra gelecek. otel begen ben ayarliyim 1 haftada tatil yapmis oluruz dedi. toplanti antalyada. simdi ben ne yapicam? bu yaklasmaya calisirsa ne diyicem? yoksa ayni odada kalmak istemiyorum mu diyim lutfen yardim birlikte olmak istemiorum evlenmeden. bu hatayi bidaha yapmaya niyetim yok zaten tovbe ettim. yargilamadan guzel yorumlarinizi bekliyorum.
Sizi zorlarsada ayrılın .Bakire olmadıgınızı söylemeden boyle bir yaklaşımı olmuşmuydu. Olmadıysa sizden yararlanmak istiye bilir beraber olmayın öteki bir hataydı diyin tekrarlamak istemediginizi soyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?