Bekaret ne kadar önemli?

Verdiğin cevap suanki ve yeni nesli kötüye teşvik ettiği için , ahlaka aykırı cümleler kurdugun için yazma gereği duydum. Yoksa senin fikrin umrumda değil . 30 yasına kadar kesfedilmemis cinsellik saglıklı degil nedir ?? Dini boyutuna neden bakamıyorsun ? Haramı Helali neden unuttunuz? Hadi dyelim din iman yok sizde. o zaman milleti ahlaksızlıga tesvik etmeyin . sizi kınıyorum. Sizin gibi haram/helal yoksunu olan herkese acıyorum . Bu dünyanın diger dünyasıda var . ALLAH ISLAH EYLESİN.
Sevdiğin kişiyle birliktelik yaşamak ahlaksızlık değildir. Ahlâk algısı da farklılık gösterebiliyor demekki. Ayrıca siz pek bir dinli imanlı olabilirsiniz. Fakat dünya üzerindeki herkes hayatını din kurallarına göre şekillendirmiyor. Acınacak kişi her pencereden farklı görünüyor.

Verdiğin cevap suanki ve yeni nesli kötüye teşvik ettiği için , ahlaka aykırı cümleler kurdugun için yazma gereği duydum. Yoksa senin fikrin umrumda değil . 30 yasına kadar kesfedilmemis cinsellik saglıklı degil nedir ?? Dini boyutuna neden bakamıyorsun ? Haramı Helali neden unuttunuz? Hadi dyelim din iman yok sizde. o zaman milleti ahlaksızlıga tesvik etmeyin . sizi kınıyorum. Sizin gibi haram/helal yoksunu olan herkese acıyorum . Bu dünyanın diger dünyasıda var . ALLAH ISLAH EYLESİN.
Mune Mune bilip bilmeden insanlara dinsiz imansız diye yakıştırmalarda bulunan, ahlaksız diye hakaret eden, kötüye teşvik ediyorsunuz diye yargılayan, size acıyorum diyecek kadar kibir sahibi olup aşağılayan, ısrarla dini ve hakaret icerikli yorum yapan bu yorum sahibesini sizin şevkatli cımbızınıza emanet ediyorum. Zira daha bi sayfa öncesinde kocaman uyarmışsınız "kimseye geniş, ahlaksız diye hakaret etmeyin" diye ama yorum sahibi pek ciddiye almamış. :bicak:

Son düzenleme:
Bakın dün doktora gittim. Kaldı ki bekaretin o kadar da önemsenmediği bir ülkede okuyorum.
Erkek doktor özellikle tercihimdi çünkü erkek doktorlar pek karışmıyorlar.
Neyse koltuğa yattım asistanı geldi yaşlı bir kadın. Durumu anlattım şüpheli ilişki olduğunu zarın durumu öğrenmek istediğimi falan.
Bana bir o***pu demediği kaldı.
Yahu ne yaptıysam yapmışım sağlık boyutunu öğrenmeye gelmişim bu seni ilgilendirir mi? Anladım yol göstermek istiyorsun da ben bu haltı yediysem sonuçlarını da biliyorumdur.
Sonra erkek doktor geldi güzel güzel açıkladı her şeyi.
Reşitsem sorun yok ortada. Cinselliğin ayıp olmadığını bizim toplumumuzun kabul etmesi lazım. Çok zor tabii o ayrı. Dün çok daha iyi anladım ki bilhassa bu konularda kadının en büyük düşmanı gene kadın.
Ha tabii şunu demiyorum önünüze gelenle yatıp kalkmak doğaldır ama mesela insan sevdiğiyle bir şeyler paylaşabilmeli bence.

Ama bu da çelişki değil mi yaşamak yaşamamak herkesin kendi bileceği iş yorumlarım da o yönde zaten ama ben anlamadım ilişki sonrası zarın durumunu öğrenip ne yapacağını, tabu olarak görülmemeli ama gene de bir umut belki ordadır diye yoklanmali mı

Bu konuya da kilidi vurduk çok şükür, yasak olmasına rağmen dini yorumlar yapıldığı için, kimse kimsenin düşüncesine saygı duymadığı için, bekareti önemseyenlerle önemsemeyenler dönüp dolaşıp herşeyi zar'a endeksledikleri için konu kapatılmıştır.

Back
X