• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret ne kadar önemli?

Önemsemeyen bir erkek var mıdır hiç örnekler istiyorum iste gerçek hayattan
He erkekler hep bakire kiz ister ama sorsan kendileri kac kadinla beraber olduklarini saymaya baslarlar. Kendi rizaniz vardi sanirim. O zaman o an o kafayla size göre o insanla beraber olmak dogru karardi. Bugün size göre bir hataydi veya kötü tecrübe. Önemli olan kendinizi oldugunuz gibi kabul etmek erkekleri düsünmeden önce
Ben ilk ilişkimden sonra başka insanlarla tanıştım.bunu söylediğimde ya uzaklaştılar benden ya da bir müddet takıldık ayrıldık sonra

Ben anlamıyorum biriyle tanıştığında anlaşmak için yüzlerce kriter var, binlerce şifre var. Karşındaki elin adamı. Sen bi tanı hele, bekaretin de kusur kalıversin.ne diycen tanışır tanışmaz “selam ben zarı deldim beni kabul eder misin” mi diyeceksin? Kim o elin adamı? Sevişmek kusur mu, madem kusur neden davullu zurnalı kutlamalı gerdeğe yollanıyor bu millet? Şurda kaç bin insan var kocasıyla geçimsiz olanlar var, kaç tanesi kocasına kız oğlan kız gitti diye hora geçmiş? Tam aksine bazı deneyimleri yaşayıp evlenirsen “kocam borno düşkünü, kocamın çükü kalkmıyor acaba başkasına mı aşık yoksa gay mı yoksa aldatıyor mu, gocam benle yatmıyor hani erkekler uçkuruna düşkün olurdu, gocam yatakları ayırdı, gocam başka insanları hayal ediyor başkalarının isimlerini söyleyerek cima eylemek istiyor, gocam anasının ağzına bakıyor bana bakmıyor, gocam arkadaşlarıyla pavyonlarda sürtüyor, gocam bana küfür etti evden kovdu....” gibi şeyleri yaşamamış olursun.
Evlenirken kendine bebe değil adam bul, düzgün aile seç. Ayrıca epey zamandır (en azından benim gezegenimde) bekaret mekaret insanın değerini yücelten ya da düşüren bir kriter değil; aksine deneyimli, ailesine eşine sahip çıkabilecek, durumları yönetip huzur verecek kadınlar tercih ediliyor.
Ha sen tutucu (neyi tutuyorlarsa) bir çevredesindir, o zaman da ona göre davransaydın yani. Sen deneyimi yaşamışsın artık bunun üzerinden kafa yemek anlamsız.
Kaldı ki 30 yaşına kadar keşfedilmemiş cinsellik bence sağlıklı değil. Makaleler de bunu söylüyor. Kadın ol, kadınlığına saygı duymayanlarla olma.

Yaptıysan yaptın,kime ne,sen önce kendine saygı duy,kendini sev..böyle yaparsan ,başkaları da sana öyle davranır merak etme .

Ben ilk ilişkimden sonra başka insanlarla tanıştım.bunu söylediğimde ya uzaklaştılar benden ya da bir müddet takıldık ayrıldık sonra

Karsi tarafin bu konuda tutumu nasil oldugunu bilmeden önce konuyu acmayin derim. Zaten bir cok erkek rengini bastan belli eder. Ama sizi sirf bakire degilsiniz diye istemiyorsa sizin icin dogru insan zaten degil.

İyi geceler herkese.Benim sorum şu ki evlendiğinde bakire olmayan var mıydı?ya da bunu bi şekilde halletmiş olan veya eşine olduğu gibi her şeyi anlatan.Ben bi hata yaptım ve bu benim psikolojimi çok etkiliyor evlenemeyeceğim asla evlensem bile mutlu olamayacağım gibi geliyor.tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Canım İnan bir önemi yok. Şu devirde anlaşıp mutlu olabilecek birbirine saygı duyabilecek birbirinin arkasında durabilecek çift olmaya bakmak varken eğer bekarete bakılıyorsa ne denir ki.... İnan evlilik yürütmek çok zor. Ama işte erkekler istiyor maalesef bence dürüst olmak önemli.

En mantıklısı.ama gerçekçi olalım her erkek bekar bi kız ister ne kadar takmıyorum dese bile bence içinde ister bunu her zaman.
Şuan böyle düşünmen gayet normal ama inan seni böyle kabul eden birisiyle daha mutlu ve huzurlu olursun. Çünkü gizleyecek olsan birgün acaba öğrenirmi duyarmı diye stresli olursun ve tabi birde vicdanın eşine karşı hep sızlar durur...

Karsi tarafin bu konuda tutumu nasil oldugunu bilmeden önce konuyu acmayin derim. Zaten bir cok erkek rengini bastan belli eder. Ama sizi sirf bakire degilsiniz diye istemiyorsa sizin icin dogru insan zaten degil.
Ya ama sırf dürüst olcam diye de aşkından öldüğüm birinden ayrılmayı gözüm kesmiyor işte.

Bana gore önemli değildir ama daha önce cinsellik yaşamamış ve ben kendimi eşime saklayacağım diyen biri için önemli olabilir.
Ama her erkek takmaz bence kızlık zarına. Kızlık zarı olunca namuslu gidince namussuz olmadığımıza göre. Ama bu durumu kendi içinde çözemezsen tıbbi destek almalisin. Seni olduğun gibi severse o gerçek sevgidir.

eğer erkekte daha önce böyle bir şey yapmadıysa kendi gibi birini istemeye hakkı var, değer verebilir bu duruma.

sizde durumunuzu bilerek kendiniz gibi düşünenlere ve önem vermeyenlere yönelin,pişmansanız bunu kendi içinizde halledin kimseye eğilip büzülmeyin

Ya ama sırf dürüst olcam diye de aşkından öldüğüm birinden ayrılmayı gözüm kesmiyor işte.

Benim bakis acim bu konuda bu: Bir knsan kendine göre hataya düsmüs olabilir (eger ki siz yaptiginizi hata olarak görüyorsaniz). Samimi tövbe eder ve artik adimlarini daha dikkatli atar. O zaman bana göre hic bir kulun o insani yargilamaya hakki yoktur. Bizim toplum böyle konularda cok ikiyüzlü. Erkekte birsey olmaz. Kizda hemen namus diye baslarlar. Yok öyle bir dünya. Her insan evlenecek insani kendi secer. Ama bana göre kendisi bakire olmayan bir erkegin bakire bir bayani istemeye hakki zaten yok. Ne olursa olsun ilk kendimizi sevip kabul etmemiz lazim. Ondan sonra baskalarini

Ben ona ne diyenlere katılmıyorum tamam herşeyi ince ayrıntılarına kadar anlat demiyorum sadece dediğim konuyu zamanı gelince yüzeysel anlat bu bir
Karsindakine bunu söyleme zamanı çok önemli seni tanımadan önce erken gerçek ciddi bir ilişki yaşarken geç olur bence mantıklı dusunmek lazım
Bir de bu kadar çok takiyorsan neden yaşadın psikoloiini bozacak kadar
Bu konuda asla söylemden gereken cinsellik konusunda kıyas yapma ikincisi asla ikinci kisi sensin deme bir de yok tecavüze uğradım bisikletine düştüm diye yalanlar söyleme ınan ki dürüst insan bakire insanlardan daha az bulunuyor bu zamanda

Benim düşüncem bu konu da çok farklı. Erkek olsaydım bekaret dışında herkesle herseyi yapan bir kadın yerine bir hata yapmış bekaretini kaybeden bir kadınla olmak isterdim. Ama malesef bizim erkeklerimizin gözünde ki tek namus o. Oysa onlar neler yapıyorlar

Benim düşüncem bu konu da çok farklı. Erkek olsaydım bekaret dışında herkesle herseyi yapan bir kadın yerine bir hata yapmış bekaretini kaybeden bir kadınla olmak isterdim. Ama malesef bizim erkeklerimizin gözünde ki tek namus o. Oysa onlar neler yapıyorlar
Tabii akıllı bir adam buna bakmaz bir bira için ters ilişki yaşayan oral sexde altin madalyaları olan ne badireler var

Tabii akıllı bir adam buna bakmaz bir bira için ters ilişki yaşayan oral sexde altin madalyaları olan ne badireler var
Aynen öyle işte diyorum ya erkekler namusu bir parça kan sanıyorlar ama aslında öyle değil. Onun dışında neler yapıyor insanlar. Tabiki onları yargilamiylrum herkesin kendi hayatı. Ama bu erkeklerin de erkek eli değmemiş kız arama lafları bayiyor beni

Aynen öyle işte diyorum ya erkekler namusu bir parça kan sanıyorlar ama aslında öyle değil. Onun dışında neler yapıyor insanlar. Tabiki onları yargilamiylrum herkesin kendi hayatı. Ama bu erkeklerin de erkek eli değmemiş kız arama lafları bayiyor beni
O zamana kadae el sürdükleri neymiş peki hakareti kutsal sayanlar kimseyle birlikte olmasın o zama vajinismus sebebi bunlarmis amerika da bu vaka gorulmuyormus

Back
X