- 31 Aralık 2017
- 6.466
- 22.159
- 348
- 29
- Konu Sahibi healthandbreath
Bence önemsiz. Çevremde de aksine 20-25’li yaşlarda bakire olana öcü gözüyle bakılıyor. Bir sorunu mu var, neden kimseyle olmamış diye. Hanımlar bir de rica etsem siz de bekareti zara indirgemeseniz. Başka yollarla ilişki yaşayıp bakireyim diye övünenler türüyor ondan sonra da, sadece zar kaldı diye. Bekaret zardan ibaret değil sonuçta, el değmemişlik. Cinsiyetten farksız olarak kişi bekareti önemseyebilir, karşı tarafta da kendisinde de. Kendisi ilişki yaşayıp bakir/bakire isteme ikiyüzlülüğüne hiç girmiyorum. Kıskançlıktan, kıyaslanma korkusundan vs. olanından bahsediyorum. Ama özellikle bu yaşlarda insan artık tecrübeli birini istiyor karşısında. Kendi vücudunu, karşısındakinin vücudunu tanıyan, ne istediğini neyden hoşlandığını bilen insanlar daha çekici geliyor. Mutlu bir evliliğin sırlarından biri de evlilik öncesi ilişki, kesinlikle. Ten uyumuna bakmadan, karşınızdakinin ya da sizin sorunlarınızı bilmeden evlenince sağlıklı bir ilişki de olmayabiliyor. Vajinismusun en büyük sebeplerindendir cinselliğe tabu, hata olarak bakmak.
. Sakın sakın sakın bunu soran adamdan uzak dur. Bunu önemseyip, gerçekten ahlaklı namuslu olan tek bir adam yok. Kafaları bambaşka çalışıyor. Önemsemeyen adam da elbette var. Ne demek evlenemeyeceğim. Düşünme böyle saçma şeyler. Ayyyy bize ait olan bişeyin hesabını da onlara vermeyelim bi zahmet
. Delirdim yine