Bekaret sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rubygloom

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
80
27
3
29
Öncelikle bakire olmadan evlenen ya da dikim yaptırıp evlenenlerin yorum yapmasını istiyorum. Bana aşık olduğunu söyleyen sevgilimle bu sebepten ayrıldık. Benim karakterimi huyumu suyumu bağlılığımı sadakatimi hiçe sayarak bir anda onun gözünde hiçe dönüştüm bu beni gerçekten çok üzdü. İnsanların laflarından korktuğu için ve en önemlisi beni bırakması adamlığından dolayıymış. Onu aldatmışım gibi muamele yaptı. Sadece sebebimiz bu. Bütün ayrılık sebebi sadece bekaret. Giderken sana olan sevgim bitmez dedi. Böyle bir olay yaşayan var mı? Ya da evlenen var mı?

Sonuç olarak uzun süreli bir ilişkiden çıktım birbirimize olan güvenimiz tamdı. Kendi bakirse saygı duyuyorum ama gerçekten beni sevseydi aşamaz mıydı aklıma bu takılıyor

Yorum yapanların arasında böyle bir durumla evlenen var mı konunun başında yazdığım gibi ?

Şu mağaradan çıkın artık evlenirken bakire değildim eşimle de aylarca aynı evde yaşadık sormadı bile zaten ne haddine bu benim geçmişim kendine biraz saygı duy bunu sana sorma cesaretini soran insanın zaten kafa yapısı bellidir bu tiplerle zaten evlenirsen anca ikinci sınıf muamelesi görürsünüz erkek yapar kadın yapamaz türevi erkekler sadece buna takılır (kimseyle birlikte olmayan erkekleri tenzih ederim)ederim çevreni değiştir daha açık görüşlü insanlar tanı ve en önemlisi dürüst olacağım diye gidip kimseye ortada bir şey yokken anlatma bizim erkeler önce canımsın bir şey olmaz der sonra yüzüne vurur en önemlisi kendini değiştir bunu bir hata gibi görüp ezilip büzülme semi seven insan sen olduğun için sevsin zar için değil

Adama neden bu kadar tepki gösterildiğini anlayamıyorum. Evlenip ayrılma dışında ilişki yasamis biriyle evlenmek istememesi bir insanın neden suç? Sadece sizin durumunuz için konuşmuyorum.
Dini açıdan bakacak olursak da zina yapmış kadın/ erkek zina yapmamış kadın/ erkekle evlenemez

Ya bunların hepsini bende biliyorum Allah aşkına sırf bu yüzden bitmiş olmasına üzgünüm kalkıp zarla evlen o zaman diyecek halim yok farkındaysanız

Eklemenizi isterim o nur suresinin bir sonraki ayette ancak tovbe edip halini duzeltenler baska diyor. Yazarken insanlari urkutmeden tam yazin isinize geleni degil olani yazalim :)

Ne kadar süredir birlikteydiniz? O şekilde evlenen arkadaşım var tabi ki. Arkadaşım bunu erkek arkadaşına ilk söylediğinde, ben daha önce biri ile cinsel ilişki yaşadım bu senin için sorun olur mu dediğinde, adam ona, ben de yaşadım, senin için sorun olmazsa benim için de olmaz diye cevap verdi. Şuan evliler, iki çocukları var, evlilikte de adam bir kere bile lafını etmedi o günden sonra.

Bir insanın gülüşüne, muhabbetine, birlikte geçirilen vaktine aşık olunur. Zara aşık olansa malın önde gidenidir. Demek senin ona hissettirdiklerinin zerre kadar değeri yokmuş...
Oda öyle diyordu evlenmek istediğini söylüyordu beni utandırdın falan dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…