Zarın ne önemi varmış ki.. saçma geldi bana. Ben eşimle evlenirken başkası olmamıştı ilk eşimle birlikte oldum ama öyle bakire olduğuma dair bir şey gelmedi benden eşimde hiç sormadı bende şaşırdım allah allah filan oldum :))) yıllar sonra 3. Kez düşük yapıp kürtaj olduktan sonra rahatsızlandım doktor beni incelerken aaa siz hala bakiresiniz dedi :)) düşün o kadar cinsel ilişki 3 kürtaj yine de yırtılmamış .Öncelikle bakire olmadan evlenen ya da dikim yaptırıp evlenenlerin yorum yapmasını istiyorum. Bana aşık olduğunu söyleyen sevgilimle bu sebepten ayrıldık. Benim karakterimi huyumu suyumu bağlılığımı sadakatimi hiçe sayarak bir anda onun gözünde hiçe dönüştüm bu beni gerçekten çok üzdü. İnsanların laflarından korktuğu için ve en önemlisi beni bırakması adamlığından dolayıymış. Onu aldatmışım gibi muamele yaptı. Sadece sebebimiz bu. Bütün ayrılık sebebi sadece bekaret. Giderken sana olan sevgim bitmez dedi. Böyle bir olay yaşayan var mı? Ya da evlenen var mı?
Ama ozaman evlendigimiz zaman sorun olmayacak miydi? Zaten soyledim daha once neden soyledin neden beklemedin beni asik ettin dedi ( asik olan gider mi bilmiyorum)Niçin bakire olmadığını sevgilinize söylediniz?Bence söylememeliydiniz.Şimdi çoğu kişi bana kızacak ancak erkeklerin%90ı bu gerçeği kaldıramaz,daha sonra yüzünüze vurur,ilişkiniz yıpranır.En iyisi hiç anlatamayacaktıjız çünkü bu sizin özeliniz.
Coluk cocuga karistilar gayet mutlularOnlardan haber aliyor musunuz peki merak ediyorum
Sonuç olarak uzun süreli bir ilişkiden çıktım birbirimize olan güvenimiz tamdı. Kendi bakirse saygı duyuyorum ama gerçekten beni sevseydi aşamaz mıydı aklıma bu takılıyor
Adama neden bu kadar tepki gösterildiğini anlayamıyorum. Evlenip ayrılma dışında ilişki yasamis biriyle evlenmek istememesi bir insanın neden suç? Sadece sizin durumunuz için konuşmuyorum.
Dini açıdan bakacak olursak da zina yapmış kadın/ erkek zina yapmamış kadın/ erkekle evlenemez
Insanlar nereden anlayacakmis?Ya aldatmisim gibi davrandi onu anlamadim ben boyle biriyle evlenmem demedi sevgim ayni hala seviyorim sevicem ama insanlar bana guler dedi yani onlarla evlen ozaman dedim bende
İnsanlar nerden bilecekmiş??Ya aldatmisim gibi davrandi onu anlamadim ben boyle biriyle evlenmem demedi sevgim ayni hala seviyorim sevicem ama insanlar bana guler dedi yani onlarla evlen ozaman dedim bende
Küçük bir yerde mi yaşıyorsun da bu konuşuluyor?Soyledim ya ona simdi ondan oyle diyor kendi biliyor herkes biliyor saniyor kulagima geldi ilk gun ama inanmadim devam ettim dedi sevdim kabul ettim dedi. Herhalde soylememi isteniyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?