Bekaret sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zarın ne önemi varmış ki.. saçma geldi bana. Ben eşimle evlenirken başkası olmamıştı ilk eşimle birlikte oldum ama öyle bakire olduğuma dair bir şey gelmedi benden eşimde hiç sormadı bende şaşırdım allah allah filan oldum :))) yıllar sonra 3. Kez düşük yapıp kürtaj olduktan sonra rahatsızlandım doktor beni incelerken aaa siz hala bakiresiniz dedi :)) düşün o kadar cinsel ilişki 3 kürtaj yine de yırtılmamış .

Ama ozaman evlendigimiz zaman sorun olmayacak miydi? Zaten soyledim daha once neden soyledin neden beklemedin beni asik ettin dedi ( asik olan gider mi bilmiyorum)

Sonuç olarak uzun süreli bir ilişkiden çıktım birbirimize olan güvenimiz tamdı. Kendi bakirse saygı duyuyorum ama gerçekten beni sevseydi aşamaz mıydı aklıma bu takılıyor

Kendisi bakir ise ve ayni kendisi gibi birini istiyorsa, bunu bastan belirtmesi lazimdi bence. Sonucta herkes kendine göre es secer. Amaa bir cok erkek bakire olmadan kadinin bakire olmasini ister. Iste elalemin lafi yüzünden (sahi kim nerden bilecek ki?!). Adamlik baskasinin bakire olmasina mi kalmis. Seven insan asabilirdi belki. Ama asmak istemiyorsa birakin cekip gitsin

Bekaret arayan erkek, bakir olmalı. Diğer türlü önüme gelen her kadınla yatıp kalkayım ama evleneceğim kadın bakire olmalı kafasını yaşayanlar şerefsizdir bana göre. Ben sizin adınıza sevindim, böyle bir heriften kurtulmuşsunuz, siz de mutlu olun bence. Sizi seven insan sizi olduğunuz gibi kabul eder, doğru insan değilmiş, kendinizi üzmeye değmez.

Umarım eşinizle evlendiğinizde de eşiniz bakirdir
Ki erkeklerin %99 unun bu konuda doğru söylemediğine nerdeysen eminim. Yoksa Allah'ın buyuruğuna karşı gelmiş olacaksınız!!
konu sahibi gelmiş buraya yaşayanlardan yorum istiyor sizde hemen ayetlerden alıntı yaparak klasik toplum baskısı yapıp iyi niyetli görünerek kınıyorsunuz. Garip (!)

Sevgili konu sahibi. Sen yaşadıklarınla, yaşadıklarının sana kattıklarınla varsın. Karakterini kişiliğini belirleyenler bunlar. Bu bir eksiklik değil inanmışsın hissetmişsin ya da belki de kendi isteğin dışında bunları yaşamışsın. Öncelikle bunu eksi olarak düşünmekten vazgeç. Giden adamda dilediği yere kadar gitsin namusun 2 bacak arasında olmadığını öğretirler nasılsa. Çok muhafazakâr olduğunu söyleyen ve benden sırf bu yüzden ayrılan bir şahsın düğününde karısının 5 aylık hamile olduğunı duydu bu kulaklar çok şükür de. Şimdi kabul ettim diyerek 3 gün sonra her kavganızda başına kakmasındansa böylesi daha hayırlı. Çok daha iyilerini bulacaksı emin ol.

Ya inanın bu konu çok bıçak sırtı bi mesele.Şimdi ben kadın her şeyi yaşasın etsin onla bunla yatsın sonra da erkeğe bakireyim desin demiyorum.Ne yasadığınızı pişman olup olmadığınızı bilemem.Belki de karşınızdaki insan için ayrılmanız hayırlıymış.Ancak şu da var ki bir kadının tüm hayatı da bekarete bağlı olmamalı.Belki geçmişte yaşadığınız şeyi bir hata olarak görüyorsunuz eğer böyle düşünüyorsanız bekaret konusu ilişkinizi gölgelememeliydi

Ya aldatmisim gibi davrandi onu anlamadim ben boyle biriyle evlenmem demedi sevgim ayni hala seviyorim sevicem ama insanlar bana guler dedi yani onlarla evlen ozaman dedim bende

Ya aldatmisim gibi davrandi onu anlamadim ben boyle biriyle evlenmem demedi sevgim ayni hala seviyorim sevicem ama insanlar bana guler dedi yani onlarla evlen ozaman dedim bende
Insanlar nereden anlayacakmis?

Soyledim ya ona simdi ondan oyle diyor kendi biliyor herkes biliyor saniyor kulagima geldi ilk gun ama inanmadim devam ettim dedi sevdim kabul ettim dedi. Herhalde soylememi isteniyordu

Ya bide artik oyle bi zamandayiz ki akla gelebilecek her seyi yasandiktan sonra zar korunsa ne olacak? Bu zihniyetteki erkeklerin mantigi baskasiyla o zevki tatmamis olsun ilk benimle tatsin. Zar duruyor ama.. ama yani..

Böyle bir durum yaşayan diyorum söylediğiniz şeyleri bende biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…