Bekaret testi yaptırmak istiyormuş

Caitlynn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
11
51
3
Keşke ilk konum böyle çirkin bir şey için olmasaydı 17 aylık bir ilişkim var sevgilim dün gece konuşurken evlenmeden önce bekaret testi yaptırmak istediğini söyledi. Bakire olduğuma inandığını ama eskiden anneler gelini hamama götürürmüş gelenek bu gibi şeyler saçmaladı. Hayatım boyunca hiçbir zaman böyle bir hakarete uğramamıştım bakireyim ve ondan öncesinde başımdan hiçbir şey geçmedi kimseyle öpüşmedim bile ama buna inanması için benim ona ‘ben bakireyim’ cevabını vermemin yeterli olmaması gururumu kırıyor. Şu an askerde 2 ay sonra gelecek geldiğinde doktora onunla gidip doktordan cevabını aldıktan sonra ayrılmayı düşünüyorum ama çok canım yanıyor. Ve hala daha isteğinde haklı olduğunda ısrarcı güya benim bakire olduğumu biliyormuş ama yine de o doktora gidilecekmiş öyle söylüyor. Haftaya iki günlüğüne gel doktora gidelim bu iş uzamasın dedim yok gelemem param yok izin alamam gibi şeyler söyledi. Ayrıca ona göre kızların bu konuyu bu kadar abartması da saçmaymış kötü bir şey istememişmiş ve biraz önce yine bu konuyu konuşurken ‘ben senin napacağını anladım sonuç pozitif çıkarsa al bunları diyip bana atıp ayrılacaksın’ dedi pozitif çıkarsa ne demek hani şüphen yoktu dedim yanlış yazdım onu dedi

Bu sinyalleri alıp doğru karar vermek lazım adam bağıra bağıra ben buyum diyor,yakında seni kendi haklılığına da inandırır gider yaptırırsın hatta ya bakire değilim diye kaygılanırsın bile,özünde şanslısın böyle açık açık “benimle evlenilmez” diyen nadirdir,ha ben gidip o çatala oturmam bile ona bu kadar emek bile fazla,askerdeyken terkedirdim de ne b.k yediğini düşünüp kendini daha fazla yesin daha fazla kahrolsun diye

Ayrılacağım ama doktora gidip de ayrılacağım sonrasında doktora gitmedi demek ki bakire değildi diyip vicdanını rahatlatmaması için gideceğim o doktora kendinden utanmasını istiyorum ama utanacağına bile inancım kalmadı
ya canım neden kendini inandırmaya calısıyosun bırak ne hali varsa görsün kimseye kendını ıspatlamak zorunda değilsin

Ayrılacağım ama doktora gidip de ayrılacağım sonrasında doktora gitmedi demek ki bakire değildi diyip vicdanını rahatlatmaması için gideceğim o doktora kendinden utanmasını istiyorum ama utanacağına bile inancım kalmadı
Bence hemen ayrilmalisim ama madem istiyorsan o zaman git.
Kapidam cikista da..rahatladin mi? Kusurabakma bana guvenmeyen biriyle olamam sana hayatta basarilar.. de ve uzaklas hemen

Çok canım yanıyor şimdi de sana aşığım seni seviyorum diye mesaj atıyor bana karşı hiçbir şey hissetmesini istemiyorum ben annemin yanında kıyafetimi değişmeye bile çekinirim bunları bildiği halde benden şüphe ediyor olması çok acı

Ay deli misin? Ne derse desin. Nerden buldun sen bu ...’i? Sevgilin falan degil senin. Seni hayvan gibi goren, orani burani kontrol edip de almaya calisan bir yaratik bu. sevdigi falan yok. Bekarete takmis olmasi bi yana, bakire degilsen seni “almayacak.”

Bu kadar hakarete dayandiginiz yetmiyormus gibi, boyle dusunen bir okuzun agzina laf vermemek icin yine de rapor almaya gidecekmissiniz. Ananiz babaniz yok mu sizin? Bunu asla yapmayin. Bugunden hatta suandan itibaret bu insan musveddesini cikarin hayatinizdan

Rica ediyorum bu ahlaksız cahillere prim vermeyin. Kaygınızı anlıyorum ama doktora böyle bişey için gidip kendinize travma yaşatmış olmayacak mısınız? Dünya küçük, ya biri görse sizi hastanede.ya da siz ayrıldıktan sonra birilerine gitse biseyler yaşadık bişey olmus mu diye kontrole gittik dese? Bu sefer onu kafaya takacaksınız.
Belki çok abartıyorum ama bence vakit kaybetmeden bitirin bu ilişkiyi.

Back
X