Bekaret testi

Çüşşşş diyorum başka da birşey demiyorum.birşey daha diyorum.size güvenmiyorum

Off konu 2014müş kim hortlattı bunu konu sahibi bu kafayla kesin o adamla evlenip boy boy çocuk yapmıştır çoktan
4 mesajı var konuda konu sahibinin. Ayrılacağını söylemiş, testi yaptırmazsa adam '' Ammaaaan nasılsa sakladığı bişey varmış. '' diye rahat rahat kendi yoluna devam edecekmiş, o testi suratına fırlatıp adama vicdan azabı çektirecekmiş. Yaptı mı bilmiyorum. Yaptıysa da adam testi görünce kuçu kuçu olmuştur, ayağına dünyayı sermiştir. E bırakılır mı gak desen su guk desen et verecek adam?

Zihniyeti bu olan birinden herşeyi beklerim ben.. sanki evlilikten önce bişi yaşamak suç enteresan 21.ci yüzyılda

her haltı yıyıp bakıre ıstıyorum dıyen erkegın yaptıgından daha kotu degıl ama :)
Ya tabi öyle. Ya erkekler arkadaş yapamıyorum ki ertesi gün yatalım diyor. Yani evlilik çöp torbası gibi olmuş. Atılıp duruyor. Vallah artık hayırlısı.

Ya canım. Onu kimseye yazmadim bir yorumun altına yazdım. Sahte kızlık zarları da var. Turkiyede baya yaygınlaştı.
Anladım canım ben yukarıdaki yorumu okumadım ondan olayı yanlış anladım. Kusura bakma:)) ince cevabın için de teşekkür ederim.

Erkek arkadaşın seni sevmiyor üzgünüm.
Ayrıca çok komik bir yalan söylüyor. Çocuğa söylesen yemez bu yalanı.
Kanama olmazsa düşünceye kapılmamak içinmiş(!)
Bir kadın önce kendine saygı duymalı. Ne kadar aşağılayıcı.

Kanım dondu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…