Bekaret testi

Yalniz bazı yorumlar beni sasirtti. Konu fake yada değil bazı yorumlar o doktora giderdim sonrada terk ederdim veya raporu ona yedirirdim bla bla şaka gibisiniz gerçekten. Ne demesinden korkuyor bu zihniyet haa gelmek istemiyorsun çünkü bakire degilsin bunu duymaktan korkup gidip raporu alip suratina carpacaklarmis ayy nereye bakarsan bak berbat .

Böyle bir herif böyle bir raporu istedigine göre kendisi evlenmek istediği kıza gelene kadar yemedigi halt kalmamistir ki aklinca haa ortalikta böyle böyle kızlar var ben işimi saglama alim neden o sevisebilir de evlenecegi kiz bakire olsun kimki o .

O da size kanıtlasın bakir olduğunu? O kanıtlayabiliyor mu? Kınamak istemiyorum sizi ama sizi seven biri neden sözünüze güvenmek yerine bu kadar onur kırıcı bir şeyi istesin sizden? Ayrıca ona ne yani delireceğim şimdi. Zaten bekaret testi tecavüz, istismar vb. durumlarda ancak savcılık kararı ile yapılabilir.

Konu eski ama son durum ne acaba? Konu sahibi evlendi mi yoksa bu adamla?

Canım benim zar da var. Aman bir kızın bakireligi sorgulama ne yapar eder bakire yapar kendini. Gece eşine ilk günde arkol icireni de var. Hapı takan da var. Dikene var. Boşver.
Sizin zar da mı var konuyu zarım var demek için mı hortlattiniz? Sonrasında kime ne dediniz hiç anlamadım zaten.

İğrenç bır insan .Gitsin bekaret raporunu kalbıne alsın o .Pislık adam .Ne demek alıcsm o raporu.Sız bır jadınsınız.Kendınızı bole ezdırmeyın.Nasık sınırlendım anlatamam .Terbıyesız bır erkek

Off konu 2014müş kim hortlattı bunu konu sahibi bu kafayla kesin o adamla evlenip boy boy çocuk yapmıştır çoktan
Kesinlikle
Bazı konularda boşa kendimizi yıprattığımızı düşünüyorum.
2014te bu konuya yazdigim yoruma bak. Bu nasıl bir yorum yazmak yarabbim. Kendimden utanıyorum. "Da"ları ayirmak zaten yok. Bu kadar tepkiye gerek var mi Cirilla? Abartma biseyi de
Deminden beri ne yorum yazmaya çalışsam sizinki gibi oldu.
Hafif yazılabilecek bir durum yok ortada

Bu ayrılma sebebi kesinlikle erkek arkadaşınız ne kadar mal,terbiyesiz,iğrenç bir insan olduğunu göstermiş.Bu adamla yola çıkmak istediğine gerçekten eminmisin.Siz kararirinizi vermişsiniz raporu aldıktan sonra verin eline durup büküp münasip yerlerine tıpa yapsın.

"Yağmuru kim atıyor, unzile kaç koyun ediyor"der ve Sezen Aksu'ya saygılarımı iletirim
Bu yeterli mi?cevaben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…