Ayrıl ne doktora gitmesi nasıl bunu ister sen de kabul edersin her şeyden önce kendini düşün, kendine saygın olsun.Öncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
Zar diktirmek kötü bir şey değil ki.
her haltı yıyıp bakıre ıstıyorum dıyen erkegın yaptıgından daha kotu degıl ama :)Canım benim zar da var.Aman bir kızın bakireligi sorgulama ne yapar eder bakire yapar kendini. Gece eşine ilk günde arkol icireni de var. Hapı takan da var. Dikene var. Boşver.
Sizin zar da mı varkonuyu zarım var demek için mı hortlattiniz? Sonrasında kime ne dediniz hiç anlamadım zaten.
Benım tanıdıgım bırı vardı cocukluk arkadasım dıyeyımBence de kötü bişe değil sadece karşı tarafı kandırmış olması biraz karışık bi konu
Bekarete önem vermesini anlayabilirim. Tabiki evlenirken kendimiz gibi kendi iradesiyle daha önce iliski yasamamis biri olsun isteriz. Ama bunun için bekaret testine vs gerek yok. Kanamadiysa da demek ki esnek zarmis der gecilir yani. Bu kan meselesi bu kadar önemli olmamali ya. Kadinin bunu ispatlama imkani var ama erkeğin böyle bir durumu yok. Sen ondan ne isticeksin. Onun sözü yetiyor da senin sözün yetmiyor mu illa doktor raporu mu olmali. Cok sacma bir durum. Esim benden böyle birsey isteseydi asla ve asla yapmazdim. Sen kendini biliyorsun. Eşin de senin sozune itibar etmeli. Sen bir meta değilsin. İncelenip onay verilecek bir mal değilsin. Kendine bu durumu kabul etme. Kesin ve net bir şekilde hayir de. O ne dusunurse düşünsün. Bende eşime evlenmeden once hic boyle bir talebi bile yokken kizlik zari cesitlerinden bahsetmstim. Bak kizlik zari esnek olabilir ve kanamayabilir. Bu kan senin için bir anlam taşıyor mu diye sordum. O da ben seni biliyorum kanin bir anlami yok dedi. Neticede kanadi da. Ama kanamasaydi da esim hakkimda kötü dusunmezdi. Demek ki esnekmis der gecerdik. Bu kan bekaretimizi simgelemez. Bu zar bizi cocukluktan itibaren mikroplardan korumak icin vardir. Çogu kadın kendinden emin olsa bile acaba kanicak mi kanamicak mi diye ilk gece strese giriyor. Siz daha evlenmeden bunun stresini yasiyorsunuz. Ya bu kadar güzel bir anı böyle igrenc bir duruma getirmeyin lütfen. Sizin su an bunlari konusmamamiz gerek. Ayrica zar dedigin nedir. Doktorlar dikiyorlar. Bekar olmasan bile bekar gibi gozukebiler bu cok basitÖncelikle herkese merhaba
Öyle kötü bi durumdayim ki ilk aklima gelen buraya yazip fikir danismak oldu. Bir süredir çok güzel devam eden bir iliskim var, 10 gün önce evlenme teklifi aldigim, ve ailelerin taniştigi.. Ama az önce erkek arkasimla konustum ve söyledigi kanimi donduracak cinstendi.. Bana olan sevgisinden kesinlikle şüphem yok bunu belirteyim. Sana birsey söyliyecegim ama kesinlikle yanlis anlamandan korkuyorum dedi, soyle dedigimde senden bekaret raporu istiyorum ama bunu isterken kesinlikle güvensizlik olarak algilama bir kaç çesit kizlik zarinin oldugunu ve evlendigimizde esnek bir durum olusursa kanama olmadiginda en azindan hiç bir düsünceye kapilmamis olurum dedi.. Benim kendime kesinlikle güvenim sonsuz doktora gitme konumda bi sıkınti yok ve o doktora onunla beraber gidecegim de sirf bu sebeple alnimin açik oldugunu gostermek istiyorum. Sonrasinda nasil bir tavir takinacagim konusunda hic bir fikrim yok, ona kesinlikle yansitmadim peki deyip kabul ettim. Bekarete önem verdigini iliskinin basindayken zaten söylemisti, gecmisimde biseyler yasayip yasamadigimi sormustu.. Tabi ki boyle bisey asla yasamadim o konuda zerre sıkıntım yok. Ve o raporu veya rapor verilmese bile doktordan birebir duymasini istiyorum ama bu olaydan sonra ne yapacagimi doktordan duyduytan sonra ona nasil davranacagimi bilmiyorum. Sizce nasil bi tavir veya neler söylemeliyim? Kanitlama, ispatlama durumun yok bunu yapma demeyin çünkü o konuda dedigini yapip sonrasini soruyorum. Bu durumda sizlerin tepkisi nasil olurdu?
7 yıl olmuş konu sahibi ortada yok. Konu hortlamisBu ayrılma sebebi kesinlikle erkek arkadaşınız ne kadar mal,terbiyesiz,iğrenç bir insan olduğunu göstermiş.Bu adamla yola çıkmak istediğine gerçekten eminmisin.Siz kararirinizi vermişsiniz raporu aldıktan sonra verin eline durup büküp münasip yerlerine tıpa yapsın.
Hanimefendi ne alni acikligi, ne suphesi! Bekaret bir alin acikligi sebebi degildir. Lutfen once kendiniz de bu mentaliteden kurtulun. Erkek arkadasiniza ise diyecek kelime bulamiyorum.Öncelikle herkese merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?