Bekaret testi

Bu söylediklerinden sonra ondan soğur ve bir daha görüşmezdim.

Ayrıl ne doktora gitmesi nasıl bunu ister sen de kabul edersin her şeyden önce kendini düşün, kendine saygın olsun.
Sormuş önceden yaşamadım demişsin.
Yalan söylüyor esnek olsa kan gelmese aklında soru işareti kalır sana güvenmediği için bilir kişi istiyor seni de diğer türlüsüne inandırmış gözlerim bunu da gördü sabah sabah ne diyim Ayrıl ve kaaaaççççç kaaaç kaç çözüm kesin böyle birisi ile olmamak.
Lütfenn kendisini sev canım lütfen

Şaka mı bu trol hesap olsun lütfen ya.
Benim kendime güvenim var birlikte gideceğiz ne demek.
Öncelikle beni çok sevdiğinden eminim nasıl bir saçmalık.
Bunu sormak, dile getirmek, ciddi ciddi konuşmak nasıl bir hadsizlik.
Bu insan eşiniz olduğu zaman size saygı göstereceğini ya da bakiresiniz diye değerli olacağınızı mi sanıyorsunuz?
Daha nişan bile olmamışken bu dağ ayisindan kurtulun. Evlendikten sonra çok dövünürsunuz

Konu eskiymiş. Sabah sabah sinirim zıpladı gerçekten.
Ama var böyleleri.
Benim eski sevgilim inanmamıştı bile öyle olmadığına. Kendi de ne kadar çapkın olduğunu anlatır dururdu, bana gelince "ya tamam yaptım bir hata ama geçmiş geride kaldı geleceğim senin diyebilirsin" diye üsteliyordu.
Konu sahibinin erkek arkadaşı bakir miydi?
Muhtemelen hayır.

Canım benim zar da var. Aman bir kızın bakireligi sorgulama ne yapar eder bakire yapar kendini. Gece eşine ilk günde arkol icireni de var. Hapı takan da var. Dikene var. Boşver.
her haltı yıyıp bakıre ıstıyorum dıyen erkegın yaptıgından daha kotu degıl ama :)

Sizin zar da mı var konuyu zarım var demek için mı hortlattiniz? Sonrasında kime ne dediniz hiç anlamadım zaten.

benım zarım var anlamında dememıs
canım benım, zar da var demek ıstemıs
bekaret hapı var yakında tak cıkart komutlu zar da yaparlar demıstım o yorumuma canım benım zar da var demıs
yanı yapay zar da cıkmıs onu soyluyor
bız neler konusuyoruz boyle ya

Bence de kötü bişe değil sadece karşı tarafı kandırmış olması biraz karışık bi konu
Benım tanıdıgım bırı vardı cocukluk arkadasım dıyeyım
samımıyetıne ınandıgım guvendıgım bırı cok sessız ıcıne asırı kapanık bırı
tecavuze ugradıgını soyledı bır gun ablası ve ben oturuyorduk bu dedıgım 10 sene falan oluyor
durduk yere soylemedı tabı son zamanlarda asırı degısmıstı ınanılmaz depresıf davranıyordu sıkıstırdık sorduk bıraz noldu dıye ımdat der gıbı yardım ıster gıbı anlattı tecavuze ugradıgını
erkek arkadası tarafından, gel dısarda gorulmeyelım demıs evde fılm ızlerız demıs aılesınden cok cekınıyordu kız gızlı saklı gorusuyordu gızlı telefon kullanıyordu bızımle bulustugunu soyleyıp o cocukla gorusuyordu kım oldugunu bılıyoruz ablasıyla ben tanıyoruz cocugu

neyse sonuc olarak ablası kadın doguma goturdu bu amelıyatı gerceklestırdıler pıjama partısı adı altında operasyondan sonra 2 gun de bende yatılı kaldılar

o gunden sonra yemın ettım kımsenın bırseyıne ortak olmam dıye o kız benı ve ablasını sahıt gosterıyordu onlarla bulusucam dıye bızde genclık ıste ıyı arkadas oldugumuzu sanıp annesı aradıgında yanımızdaymıs gıbı konusuyorduk falan aslında kıza asıl kotulugu bız ve aılesı yapmıs aılesı o kadar baskıcı olmasaydı bız de aılesıne yalan soylemesıne goz yummasaydık bunu yasamayacaktı o olay bana da ders oldu sonuc olarak

evlenırken ortaya cıkar ben bu mevzuyu kaldıramam benı suclu cıkarırlar aılem rezıl olur babam benı öldurur korkusuyla o operasyonu gecırdı

kız sımdı evlı cocuguda var mutlu

o yuzden dıktıren kısılerı suclamak bıze dusmez bende sızın gıbı dusunuyorum bence de kotu bırsey degıl sonucta her haltı yıyıp bakıre ısterım dıyen erkekden daha kotu degıl tek dılegım allah herkese layıgını versın her dıktıren magdur oldugundan veya olacagından dıktırmıyor o kısmı sıkıntı gercekten durust olan bır erkege denk gelırse

Bekarete önem vermesini anlayabilirim. Tabiki evlenirken kendimiz gibi kendi iradesiyle daha önce iliski yasamamis biri olsun isteriz. Ama bunun için bekaret testine vs gerek yok. Kanamadiysa da demek ki esnek zarmis der gecilir yani. Bu kan meselesi bu kadar önemli olmamali ya. Kadinin bunu ispatlama imkani var ama erkeğin böyle bir durumu yok. Sen ondan ne isticeksin. Onun sözü yetiyor da senin sözün yetmiyor mu illa doktor raporu mu olmali. Cok sacma bir durum. Esim benden böyle birsey isteseydi asla ve asla yapmazdim. Sen kendini biliyorsun. Eşin de senin sozune itibar etmeli. Sen bir meta değilsin. İncelenip onay verilecek bir mal değilsin. Kendine bu durumu kabul etme. Kesin ve net bir şekilde hayir de. O ne dusunurse düşünsün. Bende eşime evlenmeden once hic boyle bir talebi bile yokken kizlik zari cesitlerinden bahsetmstim. Bak kizlik zari esnek olabilir ve kanamayabilir. Bu kan senin için bir anlam taşıyor mu diye sordum. O da ben seni biliyorum kanin bir anlami yok dedi. Neticede kanadi da. Ama kanamasaydi da esim hakkimda kötü dusunmezdi. Demek ki esnekmis der gecerdik. Bu kan bekaretimizi simgelemez. Bu zar bizi cocukluktan itibaren mikroplardan korumak icin vardir. Çogu kadın kendinden emin olsa bile acaba kanicak mi kanamicak mi diye ilk gece strese giriyor. Siz daha evlenmeden bunun stresini yasiyorsunuz. Ya bu kadar güzel bir anı böyle igrenc bir duruma getirmeyin lütfen. Sizin su an bunlari konusmamamiz gerek. Ayrica zar dedigin nedir. Doktorlar dikiyorlar. Bekar olmasan bile bekar gibi gozukebiler bu cok basit

7 yıl olmuş konu sahibi ortada yok. Konu hortlamis

Konuyu okuyunca bi an bende acaba benim arkadaşim mi konuyu açan demeden edemedim.
Çünkü o yıllarda benim arkadaştan da nişanlısı böyle bir talepte bulunmuştu. Adamın 2. Evliliği kızın 1. Evliliği olacakken hemde böyle bir teklifte bulunmuştu.
Sonuç olarak ayrıldılar.
Adam sonra bakire olmayan biriyle evlendi. Ya bilerek ya bilmeyerek orası beni alakadar etmez.
Ama benim arkadaşımın psikolojisi alt üst olmuştu o ayrı.
İnsanları anlamak bazen çok imkansız.

Söyle baktım 3 4 sayfa yorumlarda yapılmış bile eski konuda olsa mevzu eski değil
Hep varolan var olacak olan ve tutulan koni olunca bu tarz konular hiç eskimeyecek anlaşılan

Kusura bakmayın ama size açık e net güvenmiyor öyle güveniyorum ama bekaret raporu al diye bşr şey yok eğer güveniyorsa kanama olmasa bile kafasında soru işareti kalmaz ben olsam rapor filan almam benim kendime güvenim tam ama sana yok hadi bay bay derim veya ben bu raporu alacaksam sen de ereksiyon sorunu olmadığına dair rapor alacaksın evlendikten sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum derdim

Kendisi bekar mıymış da sizden bekaret raporu istiyor. Nasıl bir saçmalık nasıl bir terbiyesizliktir. Siz kendinize nasıl böyle bir insanı yakıştırıyorsunuz. Ben böyle zihniyetli insanların aile kurmasından nefret ediyorum. evlenmeyin böyle insanları baba yapmayın. Kendisinin geçmişinde kimse olmadı mı size soruyor bunu kendi bekarmı da size bunu layık görüyor. Nasıl bir sevgi anlayışıdır ben hiç anlamıyorum

Hanimefendi ne alni acikligi, ne suphesi! Bekaret bir alin acikligi sebebi degildir. Lutfen once kendiniz de bu mentaliteden kurtulun. Erkek arkadasiniza ise diyecek kelime bulamiyorum.

Allah aşkına konu hortlatacaksaniz da az makul olsun insanın sinirini zıplatacak cinsten konuları canlandiriyorsunuz tüm gün söverek geziyorum evde

Hindistan da ölenleri mumyalayıp, seneyi devriyesinde çıkarıp tören yapanlar gibi bir konu. Niye hortlattınız bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…