- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
Ben konunun tamamen farklı oldugunu düşünüyorum. Tesettür demişsin konuyla alakası yok. Oluşturmak istediğin algı başka yönde olabilir.
ne alg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben konunun tamamen farklı oldugunu düşünüyorum. Tesettür demişsin konuyla alakası yok. Oluşturmak istediğin algı başka yönde olabilir.
ne algısı olacakki sadece tesettürlüyüm karşıma bu tarz ve değerlere önem veren biri çıkarsa diye korkuyorum
ne alg[/QUOT
ne alg
ne algısı olacakki sadece tesettürlü olduğum için bu tarz ve değerlere önem veren biri çıkarsa diye düşünüyorum
21.yuzyili bu tur seyleri normalmis gibi gostermekle ne alaka bilim teknoloji sanat desen anlarim sunuda unutma orf adet kültür din dil ahlak toplumu ayakta tutan bu kavramlar bunu unutmayiniz lutfen
polemik için değil gerçekten zatBu konu polemik için açılmış gibi geldi bana![]()
ne polemiğiki gerçekten yardım istiyorum tesettürlü olunca bu tarz ve değerlere önem veren biri çıkarsa diye korkuyorumkonu sahibi tesettürlü bayanlarla ilgili algı yapıyorsun gibi geldi bana. Doğruysa da hakkında hayırlısı
polemik için değil gerçekten zat
ne polemiğiki gerçekten yardım istiyorum tesettürlü olunca bu tarz ve değerlere önem veren biri çıkarsa diye korkuyorum
en geç bu cumaya kadar psikiyatri poliniğindeyim sanırım telleri falan alıyorlar.arkadaşlar saat 8 e kadar vaktim var benim yine gideceğim izin aldım psikiyatri poliniğinden....
Konuyu saptiran belli benim soylediklerimi her aile cocuklarina aşılasa bunlari kiz erkek farketmez bu ulkede ne tacavuz yasanir ne butur seyler olur hersey ailelerde bitiyor egitim ilk basda ailede baslar okulda devam eder toplumu birarada tutan benim saydigim degerlerBen size katiomiyorum. Arkadaş orda normal bir sey bu hadi kizlar cinsel iliskiye diye slogan vermiyor. Konuyu saptirmayin. Geldigimiz yuzyilda cogu sey degisti farkindaysaniz. Gecmise gore kimse hayat surduremez.
Konu sahibinin kendini ifade edisinden bile anlaşılıyor her sey.
Gunumuzde eskisi gibi baski yok diye yapiyorlar sonra da piskolojim bozuk yok diktircem geleneksel aileyiz biz diye ortaliga cikiyorlar.
Siz boyle geleneksel toplum olmaya devam edin.
bakire değilim napmam gerekiyor sizce? çevrem çok tutucu 2 yıl önce yaşadım bu vakayı yeni aileme söyleyebildim.annem yerin kulağı vardır kimseye söyleme nişanlıyken hallederiz dedi(dikim işi olduğunu bile bilmiyorlardı ben söyledim) haklı mı söylesem beni kullanmaya kalkarlar dimi bakire olmayıpta geçici dikim yapıpevlenen var mı 7 yıldır psikolojik hap kullanıyorum bipolar bozukluk var yüzden tölaranslı davrandılar bana ama babam şuan o... diyor![]()
ne varmış konumda kapatılırsa kapatılsın tamam ben içimi dökmek için açtımAllah aşkına yönetimMune şu konuya bakar misiniz ?