bekaret

21.yuzyili bu tur seyleri normalmis gibi gostermekle ne alaka bilim teknoloji sanat desen anlarim sunuda unutma orf adet kültür din dil ahlak toplumu ayakta tutan bu kavramlar bunu unutmayiniz lutfen

Ben size katiomiyorum. Arkadaş orda normal bir sey bu hadi kizlar cinsel iliskiye diye slogan vermiyor. Konuyu saptirmayin. Geldigimiz yuzyilda cogu sey degisti farkindaysaniz. Gecmise gore kimse hayat surduremez.
Konu sahibinin kendini ifade edisinden bile anlaşılıyor her sey.
Gunumuzde eskisi gibi baski yok diye yapiyorlar sonra da piskolojim bozuk yok diktircem geleneksel aileyiz biz diye ortaliga cikiyorlar.
Siz boyle geleneksel toplum olmaya devam edin.

Bu konu polemik için açılmış gibi geldi bana :110:
polemik için değil gerçekten zat
konu sahibi tesettürlü bayanlarla ilgili algı yapıyorsun gibi geldi bana. Doğruysa da hakkında hayırlısı
ne polemiğiki gerçekten yardım istiyorum tesettürlü olunca bu tarz ve değerlere önem veren biri çıkarsa diye korkuyorum

babanın soyledigi o kelime cok kotu bir insan kızına nasıl der bunu annenin davranısı yanlıs bakarız caresine ne demek evlencegin insanı buna gore sesciceksin boyle seylere takılmayan bir adam hayatına al her erkekde boyle seylere takıntılı degil artık

Ben size katiomiyorum. Arkadaş orda normal bir sey bu hadi kizlar cinsel iliskiye diye slogan vermiyor. Konuyu saptirmayin. Geldigimiz yuzyilda cogu sey degisti farkindaysaniz. Gecmise gore kimse hayat surduremez.
Konu sahibinin kendini ifade edisinden bile anlaşılıyor her sey.
Gunumuzde eskisi gibi baski yok diye yapiyorlar sonra da piskolojim bozuk yok diktircem geleneksel aileyiz biz diye ortaliga cikiyorlar.
Siz boyle geleneksel toplum olmaya devam edin.
Konuyu saptiran belli benim soylediklerimi her aile cocuklarina aşılasa bunlari kiz erkek farketmez bu ulkede ne tacavuz yasanir ne butur seyler olur hersey ailelerde bitiyor egitim ilk basda ailede baslar okulda devam eder toplumu birarada tutan benim saydigim degerler

bakire değilim napmam gerekiyor sizce? çevrem çok tutucu 2 yıl önce yaşadım bu vakayı yeni aileme söyleyebildim.annem yerin kulağı vardır kimseye söyleme nişanlıyken hallederiz dedi(dikim işi olduğunu bile bilmiyorlardı ben söyledim) haklı mı söylesem beni kullanmaya kalkarlar dimi bakire olmayıpta geçici dikim yapıpevlenen var mı 7 yıldır psikolojik hap kullanıyorum bipolar bozukluk var yüzden tölaranslı davrandılar bana ama babam şuan o... diyor :KK43::KK43::KK43:

E tamam ailenle beraber ailene uygun bir çözüm bulmuşsun. Ne yapacağına karar vermişsiniz.

Back
X