BEKARET !!!

Brn_

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
33
16
18
Ciddi bir iliskim vardi evlilik yolundaydik ta ki ben bakire olmadigimi söyleyene kadar... Yıllar önce bilincsizlik mi desem cahillik mi desem o an istemeden bekaretimi kaybettim. O kadar cok pismanim ki devamli tövbe ediyorum. Şuan evlilik yolunda ilerleyen bir iliskim vardi birbirimizi o kadar çok sevdik ve herşey o kadar güzel o kadar kusursuz ilerliyordu ki.. Çok sevdim gerçekten çok sevdim ona karsi dürüst olmak istedim madem bir yola cikicaz yalansiz olmali dedim bakire olmadigimi kendisine söylemeye karar verdim vicdanim çok agir basti sonucu ne olursa olsun karsimdaki insani kandirmak istemedim ve söyledim. Yıkıldı ayrildi benden. Günlerdir çok kotu hissediyorum berbat durumdayim. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen onsuzluga dayanamayacak gibi oluyorum. Çok dil döktüm içimden gecen herşeyi söyledim geri döndüremedim. Kimseyle paylasamiyorum bu durumu kendi içimde boguluyorum. Sizce doğru mu ettim soylemekle? Bunu yapmak zorundaydim sanirim. Yorumlariniza ihtiyacim var

Iyi yapmissin.

Başlarda soyleseydiniz keşke.ilk başta söylenecek birşey değil tabi de evliliğe gidecek zaman gelene kadar beklemeseydin anlamında diyorum.boyle senin için de daha yıkıcı olmuş ,bitecekse önceden biterdi.aslinda su çok sacma ,insanlar bekaretini kaybetmeden ne ilşkiler yaşıyorlar ne demek istediğimi anlatabilmisimdir,onlara birşey olmuyor çünkü sonuçta bakire(!),öyle olsa nerden bilinecek.

bunu bastırabilecek kadar çok sevse isterdi. ben ikinci evliliğimi yapcam inşallah, daha önce karşıma çıkıp da 'ay evlenmiş ayrılmış istemem' diyen ailelere maruz kaldım. daha kimse istemez sanıyodum beni. ben de en başta hep pat pat söyleyen bi insandım. kimseyi kandırmak istemedim. sonuç nişanlandım. sorun bile edilmedi. ne şartta olursa olsun kabul dedi bitti gitti.

daha önce evlendim ayrıldım diye önceden sevdiğim çocuğun babası 'genelevden bile kabul edilir sevdikten sonra ama ben kabul edemem' tarzı bişi demiş bana çok kötü muamele yapmıştı. kendime gelmem uzun zamanımı aldı benim de. ama geçti. çok seven en azından dürüst olduğun için bile kabul edebilir.

he ama kendini biliyodur bunu yüzüne vurcağını düşünüyodur. o zaman ikinizin iyiliği için de gitmesi iyi olmuş olabilir. sıkma canını seni her halinle kabul edecek birini bekle.

Kendi bakir mi de senin bakire olmamanı bu kadar sorun ediyor. Sen ona karşı dürüst olmuşsun eğer bunu kabullenemiyorsa onun bileceği bir şey. Seni sen olduğun için sevmeli biri bakire ya da başka bir etiketle değil. İlerde başına sürekli kakacaksa, burnundan getirecekse ayrılmanız daha iyi olmuş. Bırak biraz ayrı kalın. Eğer seni seviyorsa ve gerçekten dert etmeyeceğinden eminsen -ki ortada hakaret yoksa- geri dönerse barışırsın. Ben senin yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum.

Bende öyle düşünüyorum gerçekten sevdiyse düşünür eder geri döner diyorum. Bir de bakir olduğu için ne kadar severse sevsin bu durumu kabullenemez diye de dusunuyorum

niye bakir peki? dini sebeplerden mi? yoksa ilgi mi duymamış buna da çok dikkat et. ilk evliliğimdeki şahıs bakirdi. dindar da değildi. evlendikten sonra cinsel isteksizlik sorunu olduğunu anladım.

Bi ilişki yaşayıp yasamaman senin kararın. Günahı sevabı ayıbı da Allah ile senin aranda.
Sacma geliyo ya birbirini cok seven insanlar bi zarı kafaya takmaz.
Seviyorum ama bakire değilsin ayrıldım diye bisey olmaz.
Sonuçta kim deli gibi sevdiği birini hayatından çıkarmak ister ki.

Dogru yapmissin ama karsindaki Zar beyinliymis, demesi bize kolay ama böylesine üzülüp kendini rahatsız etme önüne bak, seni düsüncelerinle hayat görüsünle insanliginla sevecek birini bul

Adına çok sevindim insallah bir ömür çok mutlu olursun. Evet ilerde ister istemez bunu yüzüne vurabilirim seni kirabilirim sonuç mutsuz oluruz dedi. Bilmiyorum sevgi benim için herşeyden önce geliyor belki de ben daha çok sevmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…