BEKARET !!!

En dogrusunu yapmissin. Gercek bir sevgi varsa aranizda doner zaten ve bir daha lafini etmez.

Bu kadar küçük bir zihniyetle yaşamaya nasıl katlanıyorsunuz.

hazmetmeye çalısıyordur. eğer geri dönerse zaten kabullenip dönecektir. ama yıkıldı diyorsun her zaman aranızda bu durum görünmez bir duvar olacaktır. sen üzülme herşeyin hayırlısı kalbinden geçenler gerçek olsun dilerim ki umarım hayırlısıysa ve mutlu olacaksanız erkek arkadasın geri döner. ..

Dini sebeplerden dolayı olabilir ama dinimiz buna yasak koymuyor, bunu biliyordur o zaman ve tövbe meselesini de iyi bilir o zaman. Bakış açısı diyelim sen doğru olanı yapmışsın. Senin basına kakmayacak biri çıkacaktır karşına.

Bende öyle düşünüyorum gerçekten sevdiyse düşünür eder geri döner diyorum. Bir de bakir olduğu için ne kadar severse sevsin bu durumu kabullenemez diye de dusunuyorum
Yoo yaniliyorsun.Benim sevgilim de bakir ben bastan söyledim herşeyi kabullendi.Hicbir zaman da basima kakmadi.Gerçekten sevse kabullenirdi emin ol.

Hakaret yok oldukça güzel bir konuşmayla ayrildik. Vardır bunda da bir hayir

Birbirimizi sevmistik deme artik, sen onu sevmissin, o sana vajinandan daha az deger vermis ki seni bir zar parcasi icin terkedebilmis.
Yat kalk sukret bu zihniyetteki birinden kurtuldugun icin, boyleleri evlenmemeli, neslilleri tukenmeli, ancak bunlarin zihniyeti yok olup bittigi zaman bu dunyada cinsiyetcilik diye bir sey kalmayacak. Ancak o zaman kadinla erkek ayni degerde gorulup, esit sayilacak, ancak o zaman kizlarimizin ruhu, beyni, karakteri, vajinasindan daha on planda gorulecek...

Sanki adama hayatinin lafını söylemişin gibi kaçıp gitmiş.
Sevişmek kadar doğal bir şey mi var.
Iki insan birbirine guveniyorsa istiyorsa vs sevişir ayrılada bilir.
Yeni birisiyle evlenede bilir.
Bakir ve bakirelik kelimesi eli eline kimsenin degmemis olmasidir.
Her kızla her halt yiyim yiyim sonra ben bakirim. Yada her erkekle elletmedik yer birakmiyim ama ben bakireyim niye kan gelmedi ya.

Ah ah insanlar. Ben böyle bir şeyi söyleme geregi bile duymam. Sorarsa söylerim. Ama bir suçmus gibi anlatamam benim özelim bu.

İyi yapmışsın, yıllarca bu yükle yaşanmazdı.. bu arada bu konu kapanır..

Yoo yaniliyorsun.Benim sevgilim de bakir ben bastan söyledim herşeyi kabullendi.Hicbir zaman da basima kakmadi.Gerçekten sevse kabullenirdi emin ol.

Dimi

Çok tesekkur ederim. Hayirliysa insallah doner

Bir zar parçası yüzünden senden ayrılan adamdan bi halt olmaz. Demek sadece sen sevmissin. Dogru olanı yapmışsın
Zar parçası değil olay bence.. kendimiz gibi olmayan birini kınayayız. Eğer adam bakir olmasaydı çok şey söylerdim ama kendisi bu konuya dikkat etmiş. Karşısındakinden de bekleme hakkı var bence..

bence doğru yapmışsın, bu aynı zamanda sevgisininde testi olmuş, seni gerçekten sevse, önce şok olsa bozulsa bile sonradan senden kopamazdı, demekki kopmak bu kadar kolaymış

Çok doğru yapmışsın canım , seni sen olduğun için sevmeli geri döner de evlenirseniz emin ol bunu her fırsatta başïna kakar. En güzeli hayatïna devam et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…