BEKARET !!!

Ben bu tur seyleri beyan etmenin gereksiz oldugunu dusunuyorum. Neden merak edeyim ki evlenecegim adam bakir mi degil mi? Veya o benim bakire olup olmadigimi neden merak etsin? Neden etmeliyiz? Birbirimize ait ogrenmemiz gereken daha onemli seyler yok mu? Kafa yapilarimiz,dunya gorusumuz, olaylara bakis acimiz, yasam tarzimiz,zevklerimiz paylasmaya deger, totomuzun durumu degil diye dusunuyorum. Anlamsiz beyan etmek de merak etmek de. Bu kafalar degismeli
Ama nasil?

Çok pişman olduğumu tövbe ettiğimi herşeyi anlattim. Hakaret küfür falan olmadi öyle bir insan değil zaten güzelce konuşup ayrildik. Hatta ayrildiktan sonra yine mesaj atti halimi hatrimi sordu. Hayirlisi artik dönerse çok mutlu olurum dönmezse de vardır bir hayir

Seni sevdiyse biraz geri dönecektir ona zaman ver.hatta dürüst oldugun için takdirini kazanacaksin

Demek seni unutamadi. Yoksa halini hatrini sormazdi. Bence sen yinede yüz verme. Oluruna birak yalvarma etme

Doğru olanı yapmışsın sen.
Hakkında hayırlısı olsun.

Allah askina ne sacmaliyorsun kiz zaten üzgün o adam evlenmezse elbet akli fikri yerinde namusun beyinde ve kalpte olduğunu bilen bilinçli biri kizin karşısına cikar ve evlenir.
dogrular bu evlenmez. bosuna üzülmesin kendi yoluna baksin. o isi evlenmeden önce yaparken bunlarida hesaba katmak lazim. bakireliginu bozan sonucta birakmis kizi bu simdiki ayriliktabdahada beter degilmi?

Söylemekle doğru yaptın tabi ki. Seni yeterince sevse, geçmişe takılmaz. Dert etme. Seni geçmişinle sevip geleceğin olacak insan olsun hayatında, çekip gidecek olan değil.

neyi yüzünüze vurucakmış? kendileri yapınca erkektir yapar kadın yapınca ayıp oluyo !!

dogrular bu evlenmez. bosuna üzülmesin kendi yoluna baksin. o isi evlenmeden önce yaparken bunlarida hesaba katmak lazim. bakireliginu bozan sonucta birakmis kizi bu simdiki ayriliktabdahada beter degilmi?
Niye beter olsun anlasamamistir ayrilmistir doğal yani.
Evet bence de kendi yoluna baksin bu adam başına kakar diye dusunuyorum.
Ayrıca bozmak nedir allah askina yemek mi bu bozulsun arkadaş kadinligini kazanmış o kadar suc değil hele hata hic değil hata trafikte olur çünkü

İster istemez yüzüne vurabilirim ne ya?
Hymen dikimine eakiden karşıydım, yok kandırmak da bilmem ne de diyordum.

Valla müstehak, artık destekliyorum. Bir ülke vardı kız bebeklerin yaşı büyüyünce bekaretleri alınıyordu neydi o? O sisteme geçelim bence, yeter artık şu zar muhabbetinden çok sıkıldım ya.

Ayrıl kız, senin yüzüne istemeden vurabilirim ne? Uğraşma bunla. Başkasını bul.

canim uzulmene hic degmez biri icin dusunmeye hic gerek yok diyorum ben neden mi seven kisi herne olursa olsun kusurlariyla hatalariyla sevmeli giden kaybedendir herzaman heleki boyle mahsum dogru ve durust insanlar oldukca ters kisiler daha cok kaybeder. bosverrrr o sana yalvarsin gelmekk isterse tabiki..

birde söylerken sen konuyu açmışsın büyük bir suç itirafi gibi olmuş yani ne öyle arti bakire olupta neler neler yapıyorlar ayrıca bakirelik demek eline erkek eli degmemesi demektir öyle opusup koklasip her türlü şeyi yapıp ama zarim var diyenleri kusura da baksınlar ama bakire değiller gözümde erkek olsam öyle dusunurdum ama yok zar olsun da ne yaparsa yapsın kendini avutsun öyle temiz benim sevgilim diye hay allahım.

Bakireliği bozmak nedir ya? Cidden mükemmelsiniz. İnsanların yeme içme gibi ihtiyacı sex yapmak. Tüm canlılar yapıyor inanır mısınız??? İstedi veya istemedi, oldu bitti. Karşısındaki adam çekip gitmiş olabilir, doğrusu çekip gitmek değil. Elinden tutup yola niçin devam edemiyor? Bir duş aldıktan sonra ne iz kalıyor ne öpücük, nedir yani bunca zaman sonra bakire değilmiş derdi?

Yıllar önce bilincsizlik mi desem cahillik mi desem o an istemeden bekaretimi kaybettim.
Yaa burdan emin miyiz? Eril zihniyet size bunları söyletiyor olmasın... Bile isteye yaptınız sonra erkekler sizi pişman etti nedir bunu demiyorsunuz da hep bilinçsizlik istem dışı adam size tecavüz mü etti yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…