Günahını biliyor ama tövbeni bilmiyor .
Hakaret vs olmadıysa ve geri dönerse kabul edebilirsin , sadece düşünmek için ayrılmıştır .
Yok bırakıp gitmeden önce hakaret küfür gırlaysa kurtulduğun için şükür namazı kıl.
Seni sevdiyse biraz geri dönecektir ona zaman ver.hatta dürüst oldugun için takdirini kazanacaksinCiddi bir iliskim vardi evlilik yolundaydik ta ki ben bakire olmadigimi söyleyene kadar... Yıllar önce bilincsizlik mi desem cahillik mi desem o an istemeden bekaretimi kaybettim. O kadar cok pismanim ki devamli tövbe ediyorum. Şuan evlilik yolunda ilerleyen bir iliskim vardi birbirimizi o kadar çok sevdik ve herşey o kadar güzel o kadar kusursuz ilerliyordu ki.. Çok sevdim gerçekten çok sevdim ona karsi dürüst olmak istedim madem bir yola cikicaz yalansiz olmali dedim bakire olmadigimi kendisine söylemeye karar verdim vicdanim çok agir basti sonucu ne olursa olsun karsimdaki insani kandirmak istemedim ve söyledim. Yıkıldı ayrildi benden. Günlerdir çok kotu hissediyorum berbat durumdayim. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen onsuzluga dayanamayacak gibi oluyorum. Çok dil döktüm içimden gecen herşeyi söyledim geri döndüremedim. Kimseyle paylasamiyorum bu durumu kendi içimde boguluyorum. Sizce doğru mu ettim soylemekle? Bunu yapmak zorundaydim sanirim. Yorumlariniza ihtiyacim var
Demek seni unutamadi. Yoksa halini hatrini sormazdi. Bence sen yinede yüz verme. Oluruna birak yalvarma etmeÇok pişman olduğumu tövbe ettiğimi herşeyi anlattim. Hakaret küfür falan olmadi öyle bir insan değil zaten güzelce konuşup ayrildik. Hatta ayrildiktan sonra yine mesaj atti halimi hatrimi sordu. Hayirlisi artik dönerse çok mutlu olurum dönmezse de vardır bir hayir
Seni sevdiyse biraz geri dönecektir ona zaman ver.hatta dürüst oldugun için takdirini kazanacaksin
bosuna ugrasma evlenmez seninleEvet kendisi bakir
Allah askina ne sacmaliyorsun kiz zaten üzgün o adam evlenmezse elbet akli fikri yerinde namusun beyinde ve kalpte olduğunu bilen bilinçli biri kizin karşısına cikar ve evlenir.bosuna ugrasma evlenmez seninle
Nerden biliyorsun?Evet kendisi bakir
dogrular bu evlenmez. bosuna üzülmesin kendi yoluna baksin. o isi evlenmeden önce yaparken bunlarida hesaba katmak lazim. bakireliginu bozan sonucta birakmis kizi bu simdiki ayriliktabdahada beter degilmi?Allah askina ne sacmaliyorsun kiz zaten üzgün o adam evlenmezse elbet akli fikri yerinde namusun beyinde ve kalpte olduğunu bilen bilinçli biri kizin karşısına cikar ve evlenir.
Söylemekle doğru yaptın tabi ki. Seni yeterince sevse, geçmişe takılmaz. Dert etme. Seni geçmişinle sevip geleceğin olacak insan olsun hayatında, çekip gidecek olan değil.Ciddi bir iliskim vardi evlilik yolundaydik ta ki ben bakire olmadigimi söyleyene kadar... Yıllar önce bilincsizlik mi desem cahillik mi desem o an istemeden bekaretimi kaybettim. O kadar cok pismanim ki devamli tövbe ediyorum. Şuan evlilik yolunda ilerleyen bir iliskim vardi birbirimizi o kadar çok sevdik ve herşey o kadar güzel o kadar kusursuz ilerliyordu ki.. Çok sevdim gerçekten çok sevdim ona karsi dürüst olmak istedim madem bir yola cikicaz yalansiz olmali dedim bakire olmadigimi kendisine söylemeye karar verdim vicdanim çok agir basti sonucu ne olursa olsun karsimdaki insani kandirmak istemedim ve söyledim. Yıkıldı ayrildi benden. Günlerdir çok kotu hissediyorum berbat durumdayim. Onu o kadar çok seviyorum ki bazen onsuzluga dayanamayacak gibi oluyorum. Çok dil döktüm içimden gecen herşeyi söyledim geri döndüremedim. Kimseyle paylasamiyorum bu durumu kendi içimde boguluyorum. Sizce doğru mu ettim soylemekle? Bunu yapmak zorundaydim sanirim. Yorumlariniza ihtiyacim var
Adına çok sevindim insallah bir ömür çok mutlu olursun. Evet ilerde ister istemez bunu yüzüne vurabilirim seni kirabilirim sonuç mutsuz oluruz dedi. Bilmiyorum sevgi benim için herşeyden önce geliyor belki de ben daha çok sevmisim
Nerden biliyorsun . Alnında mı yazıyorrr??????
Niye beter olsun anlasamamistir ayrilmistir doğal yani.dogrular bu evlenmez. bosuna üzülmesin kendi yoluna baksin. o isi evlenmeden önce yaparken bunlarida hesaba katmak lazim. bakireliginu bozan sonucta birakmis kizi bu simdiki ayriliktabdahada beter degilmi?
Bakireliği bozmak nedir ya? Cidden mükemmelsiniz. İnsanların yeme içme gibi ihtiyacı sex yapmak. Tüm canlılar yapıyor inanır mısınız??? İstedi veya istemedi, oldu bitti. Karşısındaki adam çekip gitmiş olabilir, doğrusu çekip gitmek değil. Elinden tutup yola niçin devam edemiyor? Bir duş aldıktan sonra ne iz kalıyor ne öpücük, nedir yani bunca zaman sonra bakire değilmiş derdi?dogrular bu evlenmez. bosuna üzülmesin kendi yoluna baksin. o isi evlenmeden önce yaparken bunlarida hesaba katmak lazim. bakireliginu bozan sonucta birakmis kizi bu simdiki ayriliktabdahada beter degilmi?
Yaa burdan emin miyiz? Eril zihniyet size bunları söyletiyor olmasın... Bile isteye yaptınız sonra erkekler sizi pişman etti nedir bunu demiyorsunuz da hep bilinçsizlik istem dışı adam size tecavüz mü etti yani?Yıllar önce bilincsizlik mi desem cahillik mi desem o an istemeden bekaretimi kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?