Bekaretimi verdiğimin eski sevgilimin aynı okuldan başka sevgili bulması

leisen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
12
0
0
Ankara
Nedir bu ne yapayım şimdi gidip herkesi vurayım mı bu nasıl bir şerefsizlik

mevzu nedır ?
zorla mı aldı bekaretını

sözlerinin içnde geçiyor''eski sevgili''senle beraber değilmişki..ayrıldınız diye yalnızmı kalsın garip..üstelik neden bekaretini veriyorsunki elin adamına,borcunmu vardı..

Bekaretini bile isteye verdiysen bu konuda yapacak bişey yok :10:
Ayrılmışsanız ve o bunun üstüne başka biriyle çıkmaya başladıysa bu konuda da yapacak bişey yok :6:
Üzgünüm :50:

Bekaretini vermeseydin durumu hoş mu karşılayacaktın?

Cinsel hayatını niye karıştırıyorsun ki? Tamam insanın eski sevgilisinin gözünün önünde başkasıyla birlikte olması hoş değil tabii ama bekaretini verince eline eski sevgilin üzerinde yasal hak mı geçti? Bu en az bekaretini aldığı kıza "sonsuza kadar benim olmak zorundasın" diye bakan cahil erkek bakışı kadar saçma.

Zaten senin için çok kıymetli bir şey olsaydı vermezdin..

Adı üstünde sevgilinmiş,eşin değil..Kaldı ki nice bekâretlerini eşlerine verip üstüne çoluk çocuğuyla ortada bırakılan kadınlar dururken senin terkedilmen oldukça olağan..

Sizin de dediginiz gibi eski sevgili niye kendinize dert ediyorsunuz ki siz ayrıldınız diye hayatına hiç kimseyi sokmasın mı ?

Arkadaşlar şu kalitesiz başlığa cevap yazmayın. Bariz fake üye. Rica ediyorum gerçekse bile, bekareti erkeği elinde tutmak için koz olarak kullanmaya çalışan gerzek kafalara çanak tutmayalım.

hayırdır bacım zorla mı aldı?

zaten şu bekaretini vermek lafı da pek bi çirkin sanki eşya verip alıyosun.

eski sevgilinmiş işte ömür boyu sevgilisiz kalacak değildi ya.

sorun ne?

Ayrilmis insanlarin ilerde baskasini bulabilmesi son derece normal birsey. Bu ayni okuldan olur, ayni mahalleden olur, dunyanin diger ucundan olur. Orasi adami baglar.

Iliskiye cinsel birliktelik katmak ise kisinin kendi tercihi. Mazallah tecavuze filan ugramadiysan o adam tarafindan, senin isteginini yasamissiniz. Cinsel birliktelik sonucu kimse kimseyle evlenmek zorunda degil. Cunku dedigim gibi cinsel birlikteligi iliskiye katmak tamamen tercih. Evlilik garantisi anlamina gelmiyor. Ilerde hazmedemeyecekseniz, yasamayacaksiniz kardesim. Sen de gecmisini hazmet, sonra da o cifte mutluluklar dile.

verirken iyi düşünmek gerekiyor işte sonra gelip burnunun dibinden yenisi bulunabilir sende bul kısasa kısas yap:ssz:

Sen de o okulda mısın ? Kolay bişey olmasa gerek, insan eski sevgilisini bile başkasıyla görünce kötü oluyor ki böyle bişey yaşadıgın insanı öyle görmek dayanılmaz olmalı. İnançlı biriysen Allah'a havale edeceksin, değilsen boşvereceksin. Bela okumayı deneme, işe yaramıyor. Bir de bunu yaşayan dünyadaki tek insan sen değilsin. Benim ne zaman bir derdim olsa böyle düşünüp derdime katlanmaya çalışırım. Sana saldırı şeklinde yapılan diger yorumlardan başla boşvermeye...

Back
X