• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKARIM AMA BOŞANMIŞ VE ÇOCUĞU OLAN BİR ADAMDAN ETKİLENDİM

İyi halt etmiş kuzeniniz. Bu arada demekki yuva yıkanın yuvası oluyormuş. :KK12:
Niye öyle dediniz ki şimdi? İnsanlar aşık olabilir duygularını kontrol edemeyebilir. Bence bireyin mutluluğu toplumun mutluluğundan daha önce gelmeli ki toplum otomatik olarak mutlu olsun. Adam ne yapsaydı başkasına aşık ama başkasıyla mi evli kalsaydı ?

neden olmasın boşanma sebebi nedir onu bilmek lazım.
iyice ölçüp tart tanı cocuklu olması sorun olabilir belki iyi düşün.
boşanmış biriyle evlenilmez diye bişey yok herkes boşanıp tekrar evlenebilir hayat bu önyargılı olmamak lazım :)

ilk sorum....

acaba o da sizden etkilendi mi ?

yoksa etkilenmesi için uğraşacak mısınız? eğer öyleyse... asla.... uğraşma... yol ver gitsin...

ama tabii ciddi bir birliktelik düşünüyorsan... çünkü adam zaten boşanmış.. bir kaostan çıkmış, bakalım tekrar evlenecekmi?
bir de kız babaları kızlarına normalde düşkün oluyor... seni bu ilişkide nereye koyacak...

iyice tartıp düşünmen lazım... bunlar benim aklıma gelenler....

Bosanmis erkeklere on yargiliyim ben :)
Soyle dusunuyorum,kadin kolay kolay bosanmaz ne olursa olsun...bosandiysa da cidden erkekte sorun buyuk...ha yok mu istisnalar var tabi
Hatunun en zillisine denk gelen de erkek de var....iste bu bilgi onemli...bosanma neden nicin oluyor....ve tam olarak aslinda hic bilmeyeceksin...hele cocuk...
Imsan kendi cocuguna an geliyor bunaliyor...
Hoslandigin kisi her zaman gerek maddi gerek manevi bir ayagi kizinda olacak...
Sahsen yerinde olsam macera aramazdim

kızlar yorumlarınızı okudum tek tek. benim içinde boşanma nedeni çok önemli ama işte aldatmış olsa aldattım demez galiba. bunu benim çözmem lazım. tanıyarak. ilk analizleri yaptıktan sonra tekrar size bildiririm. daha bi kere buluştuk çünkü. oda yaklaşık 2 saat kadar filan. tam çözemedim

Niye öyle dediniz ki şimdi? İnsanlar aşık olabilir duygularını kontrol edemeyebilir. Bence bireyin mutluluğu toplumun mutluluğundan daha önce gelmeli ki toplum otomatik olarak mutlu olsun. Adam ne yapsaydı başkasına aşık ama başkasıyla mi evli kalsaydı ?
Madem kendini dizginleyemeyecekti o çocuğunda o kadının da Günahına girmeyecekti. Evlen çocuk Yap sonra ben aşık oldum birine de çek git. Nasıl bunu olası karşılarsiniz.

Bence boşanmiş olmasindan çok cocuklu olmasi sorun.burda okudugum konulardan çocuk annede kalacak deniyor sonra bu durum degişiyor.erkekler evlenmeden önce cok ilgilyken evlendikten sonra çocugu daha ön plana aliyor.dengeyi kuramiyor başbaşa hafta sonu tatil problem oluyor.cocuk buyuksede,kücuksede boşanmiş bir ebeveynin çocugu oldugu için iletişim sorunu oluyor.sikilsan ,kizsan söyleyemezsin yanliş anlaşilir.eşin anlamayabilir.insan gerçenten kendi çocuguna bile bazen tahammulu kalmiyor.kiziyosun falan ama uvey anne konumunda olunca zor.istisnalar vardir ama.bence boşanmis cocuklu bir adamla evlenmek daha çok mucadele ve cok fedarlik demek.birde yaptiklariniz emeklerinizi takdir de edilmezse iyice çekilmez olur.bekar biriyle evlenmek varken niye bu yüklerin altina girer genç kizlar.

Şans verebilirsin. Boşanma nedenini sen sor yine de yani doğru söylemez belki ama belki de anlayabilirsin. Önce bir tanı belki hiç sevmeyeceksin zamanla şimdiden kafanı yorma.

Benim eşimin de bir oğlu var.Ben bekar o çocuklu Öylece evlendik ama ben 36 Yaşındaydım tanıştığımızda zoraki bi yaştan sonra böyleleri kalıyor çevrede malesef ve ben de tanımaya karar verdim severek isteyerek de evlendim.Sizin yaşınız daha çok küçük Karşınıza etkileneceğiniz makul bekar insanlar çıkar daha.Arkadaşlar çok doğru yorumlar yapmışlar heveslerini almış tüketmiş olarak geliyorlar ona ne gerek var ki buna ne gerek var ki diyorlar eşim mesela çocuk konusunda beni erteliyor neymiş tanımalıymışız,bi daha ortada çocukla ayrılmak istemiyormuş,çocuk diye bayılmıyormuş.gmrüşmekten ne çıkar demeyin aşık olursanız mantıklı bakamazsınız adam alır sizi avucunun içine bu arada Boşanma Davasını kim açmış ? Kadın mı adam mi ? Boşanma kağıtlarını okuyun inceleyin bana eşim okutmuştu

Back
X