• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEKARIM AMA BOŞANMIŞ VE ÇOCUĞU OLAN BİR ADAMDAN ETKİLENDİM

işte emin değilim ama etkilendim. tarzından kişiliğinden. hoş ve karakterli bir adam

evlenmis bosanmis kadin nasilsa erkektr ayni evlenip bosanmis cocugu olan bayanarda evlenmeye hak kazaniyor erkeklerde ayni sekilde amayine mutlaka neden ayrildigini ogren bunuda ona kendisine degil arada baskalari varsa onlara sorup dogruyu ogren derim cunku bosanma nedeni adamdan kaynaklandiysa misal parasi var hovardaligi seviyordur ik bulusmada senin akini adiysa demekki bayanarla arasi pek iyi etkilemenin yolunu iyi biiyor demek oluyor benim dusunceme gore hayat senin hayatin kendi kaderin kendi ellerinde digru karar vermelisin

25 YAŞINDAYIM ODA 32 YAŞINDA EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR TANE DE KIZI VAR. KIZI ANNESİNDE KALIYOR. SİZCE TANIMAK YADA BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN ŞANS VERİLMELİ Mİ:? SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ
boşananlar insan değil mi. beğendiysem takılırdım. olursa olur olmazsa zaten olmaz.

25 YAŞINDAYIM ODA 32 YAŞINDA EVLENMİŞ BOŞANMIŞ BİR TANE DE KIZI VAR. KIZI ANNESİNDE KALIYOR. SİZCE TANIMAK YADA BİR İLİŞKİYE BAŞLAMAK İÇİN ŞANS VERİLMELİ Mİ:? SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ

hayatta hiçbir kapı kapatılmamalı ama her kapıdan da lak diye girilmemeli. emin adımlarla ilerlemelisin. sadece evlenip boşandığı için değil her manada..

bence de temkinli davranarak görüşebilirsin. tabi senin bakış açında önemli. eski eşiyle görüşmesine tahammül edebilecekmisin veya kızına karşı hoşgörülü olabilecekmisin. ben bi görüş zaten sonra sonra şekillenir.

Ilk önce boşanma nedenini Öğrenin ama onun ağzından değil gerçeği anlatacagini pek sanmıyorum aldatma şiddet yüzündense zaten olmaz ama karşılıklı anlasamamaysa olur tabikide

neden boşanmış o önemli. örneğin aldatma mı varmış? ama tutup da ben aldattım o yüzden boşandım demez. ben olsam bunu hem ona sorar hem etraftan soruştururdum eğer başlamak istiyorsam.

boşanmış olması (sebebinin geçimsizlik vs olduğunu düşünelim) sorun değil bence. ama çocuk kısmı sorun. ben yapamazdım açıkçası.

Bi kadın (bu sitede görüldüğü gibi) kolay boşanmıyor kolay vazgeçmiyor. %90 aldatma şiddet küfür olmadan boşanmıyor. Yani bence çook iyi araştır. Ciddi düşünürsen adamın tanıdıklarına bile sorabilirsin.
2. Olarak bi kızları var yani hayatın boyunca 3. Şahıslar yani karısı olcak . Belki her hafta konuşup görüşmeleri gerekcek. Borç içinde kadına nafaka göndercek. Bi haftasonu Sinama yapalım derken hop kızı gelcek planlar iptal...
Çok ii düşün bana kalırsa yol yakınken dön

Asik degilsem 25 yasimda boyle bi olaya girmezdim. Ask olursa hersey degisir tabi.
Ileri yaslarda ise bu cok olagan cunku alternatifler azaliyor

Gorus nolacak bakalim. Belki sen sorunca adam falso verecek. O zaman belli olur iste. Ayrica tekrar bulusmak evlenmek degil yani. Rahat ol.

işte emin değilim ama etkilendim. tarzından kişiliğinden. hoş ve karakterli bir adam

Çocuklu bir adamla evlendim
Eşimin karakterinden, huyundan suyundan hiç şikayetçi değilim
Bir daha dünyaya gelsem yine onu seçerdim
Ancak çocuklu insanla evlilik zor
Ben bunu 36 yaşında yaptım, eşimin çocukları annelerinde kalıyor , 18 ve 13 yaşındalar ve inan bana çok sabır isteyen bir iş
Çok sevgi olmadan çekilecek şey değil

daha önce bu olay gibi bende evliliğe adım atacak oldum ailem karşı çıktı iyi ki de çıkmış :) boşanmış erkeklerin ilk eşleri genelde çocuğu parayı hep koz olarak kullanabiliyor (yani şahsifikrim) o kadın çocuk olduu sürece adamın hayatında hep olacak. bence bu kadar bekar varken denk biriyle ol derim. sıkıntısını ben yaşadım çünkü ;)

Bu evlilik olursa ona olan duyguların gibi Olumlu yanlarını yaz bir de olumsuz yanlarını hangisi ağır basarsa ona göre karar vermelisin.

tanımaktan ne çıkar acaba diye düşünüyorum. tanıdıktan sonra karar vermek daha mantıklı olabilir. belki o bekar ben evli çocuklu olabilirdim. hayatta herşey gelebilir başımıza. allah beterinden korusun :D

Back
X