thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi thisiswhatmakesusgirls
-
Sorduk muu? diyesim geldiEvet başak burcuyum
Sorduk muu? diyesim geldi
Canım evleneceğin insanı kirli donuyla da seversin
Sonuçta insanoğluyuz her an tertemiz pak değiliz.
Gerçekten aşık olduğun kişiyle evlenirsen sorun olmaz bence.
Çokta titiz olma kafayı yirsin
Aynen tum karizmasi yerle bir olur gibi geliyor
Oda donunu ayri atsin makinaya bana gostermesin
Kiz gece gece bu konu nerden geldi aklina allah iyiligini versin
Kiz ben kova burcuyum kirli don dan bende tiksinirimAma başak burçları temizlik takıntılılıkları ile bilinir,
Kiz ben kova burcuyum kirli don dan bende tiksinirim
Senin sosyal medya yasaagin ne durumda
Aynen tum karizmasi yerle bir olur gibi geliyor
Oda donunu ayri atsin makinaya bana gostermesin
Kiz gece gece bu konu nerden geldi aklina allah iyiligini versin
Titizlik hastası değilsen, kocanın da yer yer senin kirli ve pis şeylerine denk geleceğini bilmelisin.
İnsanlık hali her sey olabilir.
Eğer sevgilin yoksa evleneceğin adamın da titiz ve duzenli olmasina gayret edersin.
Ama paspal düzensiz sorumsuz biriyle evlenirsen hayat hem sana dar hem ona işkence olur.
Bennnn .Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyumAynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
Erkek arkadaşım var, gecenin bu saatinde doğal olarak onu düşünüyorum Sonrada kirli donunu
Bak enisteye soyle evlenince donlarini ayri atsin makinayaHaklısın o da benim kirli hallerimi görecek, en azından yanında terleyeceğim.
Ama en azından kirli donumu özellikle çamaşır sepetini eşelemezse göremez.
Kadın olmak daha çok şeyi görmek, ve daha çok bunları kabullenmeyi gerektiriyor sanırım.
Çok değişik geldi düşüncelerin.Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyumAynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
Ya simdi teniz duzenli karizmatik erkek sabh kalkinca gozunde capak,kicinda kirli don,parfum yerine ter kokusu olunca tum karizma cizilir bence
Donusunboylemiolacakti sen ne diyorsun usta
Migdemi bulandirdinBak enisteye soyle evlenince donlarini ayri atsin makinaya
Ordek gibi her an dus alsin ter kokmasin
He vc yede gitmesin evde en yakin umumi hela ya gitsin
Sumkurmek,geyirmek ve gaz cikarmak katiyen yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?