Bekarlar bir bakın

Başak burcu biri olsrak,Bi ara bi sevgilim vardi sevmeyede baslamistim. Aman tanrim o da ne ceketinin yakasi terden dolayı kirlenmis. Eve gittikten sonra ayrilik mesaji ama sevdigim adam olursa kendim yikardim
Sebep olarak ne gosterdin;)
Cidden insani sogutabilir kir ter vs.ama alisinca sanirim inlar goze gorunmez

küçüksün daha biraz daha büyüyünce daha gerçekçi bir şekilde bakarsın hayata. evlilik öyle bir şey ama bu karşılıklı bunu unutma.

kirli don, ölü kedi gibi kokan çorap, terli atlet tişört, sabah kalktığında kokan ağız, tuvalete ondan hemen sonra girmen gerektiği zaman........... ömür boyunca bekarda kalabilirsin :KK48:

Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyum :KK11: Aynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
Ahaha kirli donu ne yaa :D onu bende ellemem yani çamaşırını da kendi atsın makineye ne olacak :D Tuvelet konusu vs de de anlaşırsınız çözersiniz merak etme :) Ben sevdiğimle aynı evde yaşamak isterdim mesela şuan ayy keşke evlensem yarın :halay::KK23:

Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyum :KK11: Aynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
Gerek kendi donun olsun gerek eşinin donu olsa tiksinecek noktaya kadar kullanmazda sık değiştirirseniz sorun kalmaz bence. Evlilikten eşinin kirli donu yüzünden korkan insanı da ilk defa gördüm.

Evliyim ama bekar gibi üstümë alınıp konuya dahil olmak istedim :-)

Sadece kirli donlar mi mesele sanıyorsun? Daha bunun sifon çekme kısmı var. Her erkek omrunde en az 423443 kere sifon cekmeyi unutuyor :KK70:

Babamdan yola cikacak olursam sifonu cekmeyi unuttuguna hic sahit olmadim

Brnim babami annem banyoya zorla sokar:/ panik atak kapali alan korkusu var adami seromoniyle banyoya sokuyor:/
Babam gibi kocam olsa onu camasir suyuyla yikardim:KK53:

Onlar banyo fantazisi yapiyorlardir, sen suphelenme diye onceki itis kakis

E kadınlar her zaman kaymak gibi mi geziyorlar? Hadi her gün duş, iç çamaşırı değişikliği, temiz giysiler falan bunlar zaten olması gereken şeyler ve çok zor da değiller fakat o adamlar sizin her zaman tertemiz halinize mi şahit olacak? :) İnsanız sonuçta, istem dışı ter de kokabiliriz, gaz da kaçırabiliriz vs. Onlar da bişeylere katlanıyorlar. Kadınlar çiçek bahçesi değil ki. Her gün tüy mü alıyor kadınlar? Hayır. Peki hamilelik? Hamilelik dönemi bir yığın iğrençliğin yaşandığı dönem. Onu ne yapacaksınız? :)

Temiz bir adamla evlenirsen zaten donu kirlenmez, ter de kokmaz. Her gün duşunu alır, çamaşırını değiştirir vs.

Back
X