Bekarlar bir bakın

Böyle düşününce midem bhlandi ama yasarken öyle olmuyor yahum henüz evli degilimde sevgilimden/nisanlimdan hic midem bulanmadi bugüne kadar.
Adamla zaten seviseceksin neyin bulantisindayiz arkadasim :D saka bir yana.. elbette hiç gormedigimiz hallerine sahit olacagiz. Ama cokta sıkıntı degil. Ayni evi paylasmak fikri cok güzel bence.. ayni makinede kirlileriniz temiz olacak (: düşünmeyin böyle seyler mazallah onlarinda bizden midesi bulanir.

Ya simdi cikarken iki tarafta hediye pakeyi gibi susleniyor.kokular suruyor.
Evlenince bu hediye paketinin icinden kelek cikiyordur:KK53:
Herif donla evde dolasir,gozunde capak la gobegini kasirsa:olamaz:
Bide burnunu karistirisa ha bazende gaz cikaririsa bu is mahkemede biter:KK4:
Tum karizma yerle bir olur gibi geliyor:confused:

Ya simdi cikarken iki tarafta hediye pakeyi gibi susleniyor.kokular suruyor.
Evlenince bu hediye paketinin icinden kelek cikiyordur:KK53:
Herif donla evde dolasir,gozunde capak la gobegini kasirsa:olamaz:
Bide burnunu karistirisa ha bazende gaz cikaririsa bu is mahkemede biter:KK4:
Tum karizma yerle bir olur gibi geliyor:confused:
Zaten bu yorumdan sonra bekarlarin evlenmek isteyesi falan kalmaz

Siz onu bunu birakinda kimbilir erkekler bizim icin ne dusunup dusunup tiksiniyorlardir

süper bi konu yaa cok güldüm konu sahibi :KK70:
bende bekarim ama en cok ailelerden yemek yapmadan ev isinden vs korkardim ki bu hic aklima gelmemisti
simdi dedinde bendee tiksinirdim heraldee
birde dökülen sakal killarindan tiksinirim ki erkekte sakal cok severim bende anlamadimki :KK12::KK12:

Evliyim ama bekar gibi üstümë alınıp konuya dahil olmak istedim :-)

Sadece kirli donlar mi mesele sanıyorsun? Daha bunun sifon çekme kısmı var. Her erkek omrunde en az 423443 kere sifon cekmeyi unutuyor :KK70:

Herkes derhal sevgilisini terketsin:deli:
Sebep olarakta simdi senin kirli donlarin vardir ben dondan cok tiksinirim ya donsuz gez ya da cik git hayatimdan deyin:KK53:
Adam sen ne giyosun diye sorarsa ne cevap verecegik:KK70:

Yada cikario valla sabah giydim inanmazsan bak falan dermis:KK70:

Zaten bu yorumdan sonra bekarlarin evlenmek isteyesi falan kalmaz

Siz onu bunu birakinda kimbilir erkekler bizim icin ne dusunup dusunup tiksiniyorlardir
Er ya da geç onlar da bizim kıllı bacaklarımızı görecek,burnumuzun aktığını görecek.Görecek de görecek.:DKirli don da ne var canım.Alışılır.Ucundan tutup makineye atarsınız.Bunu da yapamazsanız eldiven takıp atarsınız.

Er ya da geç onlar da bizim kıllı bacaklarımızı görecek,burnumuzun aktığını görecek.Görecek de görecek.:KK70:Kirli don da ne var canım.Alışılır.Ucundan tutup makineye atarsınız.Bunu da yapamazsanız eldiven takıp atarsınız.
He ya su kıllı bacak isinin bi formulu yok mu ki

Illa temizlemek icin uzatmak gerekecek erkeklerdrki butu karizmamiz silinecek

Başak burcu biri olsrak,Bi ara bi sevgilim vardi sevmeyede baslamistim. Aman tanrim o da ne ceketinin yakasi terden dolayı kirlenmis. Eve gittikten sonra ayrilik mesaji ama sevdigim adam olursa kendim yikardim

Back
X