Bekarlar bir bakın

söz konusu erkeğin kirli donuysa kadınınki de kirleniyor valla. biz de öyle pür i pak değiliz. bir kere akıntı diye bir gerçek var. ben iç çamaşırımı sabah ve akşam günde iki kez değiştiriyorum, yine de öyle fresh fres olmuyo. ayrıca terliyoruz doğal olarak. istediğin kadar evden çıkmadan sür sürün, terlemeni engellemiyor. biyolojik durumlar bunlar ve kadın erkek ayırt etmiyor. bunlardan miden bulanıyorsa o zaman evlendiğinde çok zorlanırsın, hele ki malum şeyde :kahve:

Insan sevdiginden tiksinir mi ya :KK51:
Benim eski sevgilim ağır bi nezle gecirmisti bir dönem, gözü burnu akıyordu sac bas karışık mecali yoktu hicbir seye, ben ondan tiksinmedim hic hatta sarılıp öpesim vardi hep :KK74::KK23:

Sevince Yunan heykelleri gibi geliyor adam:KK37::KK53:

Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyum :KK11: Aynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
Ben de basak burcuyum temizlik takıntım vardır ama birini sevince bunları gözün görmüyor emin ol
Hatta gecen gün birlikte yemek yaptık, o bulasıkları yıkadı, ondan tiksinmemin imkanı yok :KK36:
Günün birinde birini bu kadar cok sevebilecegime ihtimal vermezdim.
İnsallah senin de karsına sevecegin biri cıkar.

Ben evliyim ama basak burcuyum gelebilir miyim;):KK70:
Don dedigin midir mesele;) o kadar dert etme, sonucta kirli dona sarilip aglamiyoz yani tutuver kenarindan parmaginin ucuyla ativer makineye bitsin gitsin. O da senin donlari avuclayip bakmayacak ayni seyi yapacak,
Inan evlilik soz konusu oldugunda kirli don solda sifir kalir. Allah gonlune gore versin;)

Adam altına mıçmıyorsa niye kirli oldun ki.bekarım ama hiç tiksinmem valla.
Sen bukadar tiksiniosan o işte cok zorlanırsın evlilikteki en kirli iş o bence.

Kızlar evlilikten gözü korkan var mı? Yani öyle sorumluluk vs demiyorum. Kocamın kirli donunu elime aldığımı düşünemiyorum, kendi çamaşırlarımdan tiksinirken. Aynı tuvaleti, aynı yatağı paylaşmak.. Evet başak burcuyum :KK11: Aynı evde yaşadığım bir erkeği benimserim elbette ama o çekim sanki ilk bir haftada biter bende, en pis hallerini göreceğiz
Sayende artık korkuyor gözüm :KK11:

Ben evliyim ama basak burcuyum gelebilir miyim:KK66::KK70:
Don dedigin midir mesele:KK66: o kadar dert etme, sonucta kirli dona sarilip aglamiyoz yani tutuver kenarindan parmaginin ucuyla ativer makineye bitsin gitsin. O da senin donlari avuclayip bakmayacak ayni seyi yapacak,
Inan evlilik soz konusu oldugunda kirli don solda sifir kalir. Allah gonlune gore versin:KK66:

Kirli dona sarilip aglamak :KK48: cok komiksiniz kizlar ya.

Adam altına mıçmıyorsa niye kirli oldun ki.bekarım ama hiç tiksinmem valla.
Sen bukadar tiksiniosan o işte cok zorlanırsın evlilikteki en kirli iş o bence.

Zaten gecen gun yine burada biri yazmis, o isten sonra ice dolanlar tekrar geri cikiyor ya nasil temizliyorsunuz diye :mad::mad: kendi akintimizin yaninda bir de spermini mi temizleyecegiz. Surekli carsaf da degistirilmez :cry: cok igrenc. Cocugum olsa neyse, onu temizlerim onun yaninda mukemmel olmama gerek yok ama kocamla birbirimizden tiksinebiliriz

Ben evlenmekten korkuyorum, sevgilime de aşığım gayet. Evlenmekten korkum onun kiri pisi hiç değil. Zaten ev halini de gördüm. Benim gözümü sorumluluklar, aileler bir de yemek korkutuyor.

Hahaha kıyaslama çok iyi :KK70:
Saçlarım öyle fazla dökülmüyor daha dogrusu dökülmesin diye topluyorum genelde.
Ancak eşimin bacak kılları her yerde

Tüy döküyor yavrum:kusmuk:
Minel00 Minel00

ilk evlendigimizde tepki verdim, bu ne her yer kıl diye,
Allahtan senin killarin sari yoksa üstüne atardım dedi öyle de cakal :halay:

Bence bu soruyu bekarlara değil evlilere sormalıydin kardeş :D

Başak burcu titiz oluyor, evet. Ben de titiz biriyim. Ama donu falan hiç düşünmemiştim bekarken. Eşine rica edersin, makineye o atar ;) donları ve çorapları tabi ki...

Kızlar size tavsiye. Yemek yapmaktan ben de korkardım, inanın çok kolay. Düdüklü tencereniz olsun. Yarım saatte yemeği, pilavı yaparsınız. Bir de 5 dk.da uyduruk bir salata, 2 kase yoğurt. Tamam işte. Ev işleri de bir şekilde yapılıyor. Çalışıyorsanız zaten bir yardımcı alırsınız. Evde olsanız yavaş yavaş yapılır...

Bu konular inanın bekarken zor geliyor. Kendi evi olunca bir anda değişiyor insan. Hatta istekle yapıyor. Çok basit inanın bunlardan korkmayın.

Beni en çok eşimin ailesi sıktı evliliğimde. Yemekmiş, donmuş, temizlikmiş, ohoo oo evlilik keşke bunlardan ibaret olsaydı...

Hahaha kıyaslama çok iyi :KK70:
Saçlarım öyle fazla dökülmüyor daha dogrusu dökülmesin diye topluyorum genelde.
Ancak eşimin bacak kılları her yerde

Tüy döküyor yavrum:kusmuk:
Minel00 Minel00

ilk evlendigimizde tepki verdim, bu ne her yer kıl diye,
Allahtan senin killarin sari yoksa üstüne atardım dedi öyle de cakal :halay:
Düşünsene o kılların senin bacağından dökülmediğini ispat edemezdin :D

Bir arkadaşım vardı senle aynı dertten muzdarip. Bir gün çok mutlu geldi. Çözüm bulmuş yavrum. :halay:

Artık evde pijamaların paçalarını, çorabın içine koyduruyormuş. Böylece tüylerini sadece kıyafetini değiştirirken döküyormuş. Bir köşe belirlemiş. Orda giyiniyomuş adam :D

Düşünsene o kılların senin bacağından dökülmediğini ispat edemezdin :KK70:

Bir arkadaşım vardı senle aynı dertten muzdarip. Bir gün çok mutlu geldi. Çözüm bulmuş yavrum. :halay:

Artık evde pijamaların paçalarını, çorabın içine koyduruyormuş. Böylece tüylerini sadece kıyafetini değiştirirken döküyormuş. Bir köşe belirlemiş. Orda giyiniyomuş adam :KK70:

Hahah sesli güldüm :KK70:
Adamı denek mi yapmış aferim ona

Yazın uzun pijama giyilmiyor be hatta ev öyle sıcak ki bizim çıplak dolaşası geliyor insanin
Benim çözümüm yok:işsiz:

Teknoloji gelişir de minnacik sessiz ve elektriksiz enerjiyle çalışan süpürgeler yaparlarsa bileklerine bağlar dokulmesini ancak oyle onlerim:spor:

Back
X