Bekarlar Kahvesi :)

geldim ama gitcem canalrım ders çalışmam gerekiyorr benim sınavalrım başlıyor :))
kendinize cici bakın canlarım öptüm sizleri Allah emanet olun

Aynen canım sonucları ogrenınce yıkılmıstım resmen..
Senin aşk nerde yapıyor cnm,Allah kavuştursun.
6ay cok hızlı gectı valla,seninkide oyle olur insallah..

şimdilik ankarada canım ama 2 ay sonra kimbilir neresi çıkacak ama büyük ihtimal doğu çıkarmış komutanları öyle söylemiş
Ay inşallah çabuk geçer bizimki de, sizi de kavuştursun Allahım

Aşkım aramıştı onunla konuşuyodum siz de terki diyar etmişsiniz
kend oklava filan göstertme çocuğa gelir gelmez kaçıracan, bidaha gelmez bak sonra :)
platonik sen de çok büyük konuşuyorsun ama aşk bigün seni de bulacaktır mutlaka

ben büyük konusmam ki hic bir zaman :)
konussamda bu konuda bisey olmayacagini biliyorum..
bulmayacaginida biliyorum

şimdilik ankarada canım ama 2 ay sonra kimbilir neresi çıkacak ama büyük ihtimal doğu çıkarmış komutanları öyle söylemiş
Ay inşallah çabuk geçer bizimki de, sizi de kavuştursun Allahım

Amiiinnn canım,cümlemizi insallah..
Hımm biz de doguya gıdecegını biliyorduk cnm nitekim,tunceli hozata gitti..Isparta egirdirden (komando okulu) batıya giden olmadı hiç cünkü..
Hayırlısı olsun üzülme,alısıyor insan..Ben de ilk zamanlar cok düşünceliydim,ama alıştım..Dünya dua üzerinde demişler,dualarını eksik etme

Selam Kızlar... Nasılsınız yazmıyorum bayadır... Karışık duygular içindeyim.. İyi hissetmeye çalışıyorum işte...

sizde ne var ne yok...

Öpülüyorsunuz koccamannn

ben birincisini isterim söyliyim
en cok bana uyan o, saclarim o kizinki gibi,
o tarz küpe takmayida cok severim..
yalniz bu kiz kadar güzel degilim orasi ayri

hayatsultan hoşgeldin canım hep gel
banada ikinciyi yap bencede nasıl bakarsak öyle görürüz sende güzelsin platonigim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…