Evet hangi ev..parayı vurdu .. hangi ev kızz
Dur kis daha ben varim 37 diyorum duymuyomusun:)ohoooooo ben kartlaşmışım bunu anladım bari yaş sınırı koyun sz kızlar
Amaaaan bu saaten sonra maksat muhabbet diploma ndms gerekdevam alırım söyleyeyim .... mezun etmeyecem kolay sizi burdan derslerinizi iyi çalışınnn
Cok guzelmis manzaraya bayildim..benim evimmm bak link verim hahahah reklamımı yapıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566166-kedinin-evii.html
merhabalarrr bekarlar burada toplanıyor dediler geldik
kızzzz sana birşey analtayım bak
Ben anneme gitmeme zor izin veriyor neden. dersen yalnız kalamk istemyor , evden çıkalı 5 dk oluyor arıyor bebğim naptın gel hadi özledim
Hergün sürekli birşe y isitoynmu canın birşey çekiyormu kuzumm bebğim aşkım
eve gidyroum sürekli arıyor, naptın napıyon yemek ye üsütünü sıkı giyin hadi gelll gell gelllll gelde kucagına yatım ya açıktım ben seni özledm vs vsbana çok bağlı çoook aşırı kardeşi bile ben abimi böyle hiç tanımazdım dedi annesi bile bu çocuk sana yapıyor herşeyi bizeçorap bile almadı bugune kadar derdi ..
enee hoşbuldumm
ben 24 yaşındayım aranıza ankaradan katılıyorum kadınlar kulübü bağımlısı oldum bitirmem gereken makalelerim olmasına rağmen üzerimde gereksiz bir rahatlıkla halen burada forum takip ediyorum
eneeeeeeee nerde oturuyon gıııııııııı çoş gel annem tanışalımm
Evet hangi ev..
Dur kis daha ben varim 37 diyorum duymuyomusun:)
Amaaaan bu saaten sonra maksat muhabbet diploma ndms gerek
Cok guzelmis manzaraya bayildim..
Ben de geldim ama yanlis gelmisjm
sevgilisi olan bekarlarmis :)
ben pat diye ayrılıyorum yaa karşımdakide şaşırıyor ... ne oldu bu kıza diye .içime atarım söylemem bir sinirlerinirim hadi giderim
amann yaa valla bana nerde arıza o geldi şimdiye kadar o yüzden kimseyide kaybettiğimi düşünmüyorum ... kendileri düşünsün..dertlerine yansınlar
hhahhaahha
kız kalk yapta rahat rahat otur banyo yap ohh mis yat uyu
enee hoşbuldumm
ben 24 yaşındayım aranıza ankaradan katılıyorum kadınlar kulübü bağımlısı oldum bitirmem gereken makalelerim olmasına rağmen üzerimde gereksiz bir rahatlıkla halen burada forum takip ediyorum
yok ananm hiç abim gibi olmadısana çok aşık demek ki bu adam .baksana 5 dakika sensiz duramıyor.kız o senin hem abin gibi hem sevgilin ... öyle oluyor yaa olgun olunca erkek ..benimkide ağzıma lokmamı verirdi ama biz yapamadık koptuk ...biraz benim cadılığım yüzünden benden soğudu gözü başka yerlere kaymaya başladı bende bıraktım
eneeee kooo gel annem ya nezman istersen samimiyim pinpirik olursa guvenmessen cafede buluşuruz evimi gösteririm guvenırsen gel içeriaydındayım kızz
fazla zamanım yok ama cuma gidiyorum işe
okk gel gene özletmehahaha ay kendimi okuyor gibi oldum
yaaa bir sürü çeviri yapmam lazımneyse az daha yapayım gelirim yine
ay benimde okumam gereken kitaplar var burdan kopamıyorum .. ders çalışmamak için en güzel kaçış yolu kk
hayır yaa yanlış gelmedin ... sevgilisi olan bekarlar değil .bütün bekarlar ayrım yok .benimde sevgilim yok zaten
yok ananm hiç abim gibi olmadı
Hep sevgilim yoldaşım bazen kankam arkadaşım okaakız ben salya sümük 1 hafta kalkamadım yatktan bana ççorba yaptı eve doktor çağırdı, bano yaprtıdı allah razı olsun ebbeğimdennnn
eneeee kooo gel annem ya nezman istersen samimiyim pinpirik olursa guvenmessen cafede buluşuruz evimi gösteririm guvenırsen gel içerivardır ya oyleleri aanam guvenmem ben diyen pauahahahahah
yok yok hissetme ... her telden herkes varNe bileyim kotu hissettim birden kendimi
stresimizi atıypruzzbenim de kitaplar var okumam lazım onları ama kafam da dolu zaten bi sürü şey var şu son zamanlarda beynimi kemiriyo resmen..
burda laflamak daha rahatlatıcı geliyo şu an
oşş geldinnbekarlar diyince koştum geldim
koşa koşa geldim tık nefes oldum gıı bi su verin bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?