bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

parayı vurdu .. hangi ev kızz
Evet hangi ev..
ohoooooo ben kartlaşmışım bunu anladım bari yaş sınırı koyun sz kızlar
Dur kis daha ben varim 37 diyorum duymuyomusun:)
devam alırım söyleyeyim .... mezun etmeyecem kolay sizi burdan derslerinizi iyi çalışınnn
Amaaaan bu saaten sonra maksat muhabbet diploma ndms gerek
Cok guzelmis manzaraya bayildim..
merhabalarrr bekarlar burada toplanıyor dediler geldik

Ben de geldim ama yanlis gelmisjm
sevgilisi olan bekarlarmis :)

sana çok aşık demek ki bu adam .baksana 5 dakika sensiz duramıyor.kız o senin hem abin gibi hem sevgilin ... öyle oluyor yaa olgun olunca erkek ..benimkide ağzıma lokmamı verirdi ama biz yapamadık koptuk ...biraz benim cadılığım yüzünden benden soğudu gözü başka yerlere kaymaya başladı bende bıraktım

Seni tanıyorum sanırım:))kombinler yapıyordunuz:)

Evet hangi ev..

Dur kis daha ben varim 37 diyorum duymuyomusun:)

Amaaaan bu saaten sonra maksat muhabbet diploma ndms gerek

Cok guzelmis manzaraya bayildim..

Ben de geldim ama yanlis gelmisjm
sevgilisi olan bekarlarmis :)

hayır yaa yanlış gelmedin ... sevgilisi olan bekarlar değil .bütün bekarlar ayrım yok .benimde sevgilim yok zaten

hahaha ay kendimi okuyor gibi oldum

hhahhaahha

kız kalk yapta rahat rahat otur banyo yap ohh mis yat uyu

yaaa bir sürü çeviri yapmam lazım neyse az daha yapayım gelirim yine

ay benimde okumam gereken kitaplar var burdan kopamıyorum .. ders çalışmamak için en güzel kaçış yolu kk

yok ananm hiç abim gibi olmadı bırak sen daha iyilerine sayıksın sktr et sana adammmı yok g*tu başıoynayan deflsun

Hep sevgilim yoldaşım bazen kankam arkadaşım okaa kız ben salya sümük 1 hafta kalkamadım yatktan bana ççorba yaptı eve doktor çağırdı, bano yaprtıdı allah razı olsun ebbeğimdennnn
aydındayım kızz

fazla zamanım yok ama cuma gidiyorum işe
eneeee kooo gel annem ya nezman istersen samimiyim pinpirik olursa guvenmessen cafede buluşuruz evimi gösteririm guvenırsen gel içeri vardır ya oyleleri aanam guvenmem ben diyen pauahahahahah

Son düzenleme:
ay benimde okumam gereken kitaplar var burdan kopamıyorum .. ders çalışmamak için en güzel kaçış yolu kk

benim de kitaplar var okumam lazım onları ama kafam da dolu zaten bi sürü şey var şu son zamanlarda beynimi kemiriyo resmen..
burda laflamak daha rahatlatıcı geliyo şu an

maşallahdiyorum size ...

hepiniz iyi geceler diyorummmm topik sahibesiiiii anii birşeyler ısmarlasan bizlerebeyaa :82:
ben geldimm gittim geldim gittim bi baktım kaçırmısımm

benim de kitaplar var okumam lazım onları ama kafam da dolu zaten bi sürü şey var şu son zamanlarda beynimi kemiriyo resmen..
burda laflamak daha rahatlatıcı geliyo şu an
stresimizi atıypruzz

ay ben evde deli gibi tek başıma şu sarı kafalara bakıp gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…