bekarlara tavsiyem

karakterli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
20
23
86
Şanlıurfa
bugün arkadaşımla dertleşirken dedim ki keşke gücüm yetse tüm genç kızlara bir evlilik tavsiysinde bulunsam.Sonra dedim ki aaa bunu kadınlar kulübündeki güzel bayanlarla paylaşabilirim...

Evlenirken kendinize iyi ahlaklı dürüst adam aramayın elinde sonunda değişip bir öküze dönüşüyor hepsi.
Bulacaksanız zengin koca bulun parasını yersiniz bari öküzün bi işe yarar....hahahaaa . ohh içim rahatladı

Benim de tavsiyem hem zengin hem ahlaklisini bulun .Parayı bir yere kadar yersiniz , alışveriş bir yere kadar size zevk verir kocanızla ortak bir paydanız yoksa ,onunla her şeyi rahatlıkla konuşup sohbet edemiyorsanız sahte mutluluğun arkasına saklansanız ne fayda . Sonra elalem kocasini koluna takmış gezerken siz son model evinizde camdan bu tabloyu izlersiniz.

Üzgünüm ama gördüğüm en kötü tavsiyelerden :)

Erken olabilir ama 1 yıla yakındır evliyim. Asla ama asla beynime, gözüme, zevkime hitap etmeyen biriyle dünya zengini de olsa aynı yatağa giremem.
Hele ahlaklı, dürüst olmayan biriyle olmak saçmalık ötesi..

Adam değişti mi? Hani pek değişmemiştir. Evlilik öncesi göstermiştir kendini, biz görmemezlikten gelmişizdir de.. Diyelim değişti . Silah zoruyla kimse tutmuyorya..

bence hiç evlenmeyin.heleki anneciyse hiiiç hiçç.dikkat edin telefonla konuşurken bile anneeem ablaaam diye konuşuyorsa.başta ne güzel ailesine önem veren evine bağlı bir erkek sanarsınız ama evlenince de hala oraya bağlıdır.düğün gecenizden tutun ertesi gün de dahil tüm özel günlerinizin içine kv görümce ve diğerleri eşinizinde karkısıyla içine etmiştir.gelsin ben niye evlendim pişmanlıkları.çok düşünün

Sonuna kadar katılıyorum zengin koca hayalim vardı yalan değil:) eşimi de başta zengin falan zannettim ama tam bir fiyasko züğürtmus:) (para harcamayı çok sever:)

Cok haklisin valla duygularima tercuman oldun

Haahhaahhahaha nerde bu zengin kocalarr yaaa ciksa da evlensek ben evlenmek istemiyorum zaten zengin cikarsa evlenim

bende evledikten 6 ay sonra yasadigim tecrubelere dayanarak bekar biri i gordumu evlilik konusu acilirsa birsuru tavsiye veriyorum. Bazilari soyle
1) Aile: adamin aile yasantisini cok iyi gozlemlemek lazim. Anneyle babanin iliskileri nasil, kardeslerin iletisimi nasil diye. Genelde herkes gordugunu yasama egiliminde( istisnalar da cikabilir tabi)
2) sizi kazanmak icin birseyler yapiyor mu. Mucadele ediyor mu. bayan icin mucadele etmeyince degerini anlamiyorlar. Kavga da ermek laxim bir kez. Bakmak lazim sonraki davranislari nasil. Gonul almayi bilmryene gonul emanet edilmez
3) kesinlikle alisverise gitmek lazim. Disarida bu tarz yerlerde size karsi davranisi nasil bakmak lazim.( benimki ben birsey bilmiyormusum gibi davraniyor. Halbuki tam tersi. Beni eziyor yani. evlenince market alisverisine gittim ve ilk kez "ben ne yaptimi " ogun soyledim
4) arkadas ortamina girin. Arkadaslaritla ilerisimi nasil dikkat edin. Duygulara yenilmeyip cok iyi gozlemlemek gerekiyor, sonrasinda pisman olmamak icin
Aklima gelenler bunlar. Ben yandim eller yanmasin :) ( bayan dayanismasi icin yazdim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…