- Konu Sahibi karakterli
-
maalesef benim için de. bu kadar üzülüp kırıldıktan sonra kaçırdığım zengin kısmetlerime yanıyorumGüzel bir tavsiye ama artık benim için çok geç
bugün arkadaşımla dertleşirken dedim ki keşke gücüm yetse tüm genç kızlara bir evlilik tavsiysinde bulunsam.Sonra dedim ki aaa bunu kadınlar kulübündeki güzel bayanlarla paylaşabilirim...
Evlenirken kendinize iyi ahlaklı dürüst adam aramayın elinde sonunda değişip bir öküze dönüşüyor hepsi.
Bulacaksanız zengin koca bulun parasını yersiniz bari öküzün bi işe yarar....hahahaaa . ohh içim rahatladı
bence hiç evlenmeyin.heleki anneciyse hiiiç hiçç.dikkat edin telefonla konuşurken bile anneeem ablaaam diye konuşuyorsa.başta ne güzel ailesine önem veren evine bağlı bir erkek sanarsınız ama evlenince de hala oraya bağlıdır.düğün gecenizden tutun ertesi gün de dahil tüm özel günlerinizin içine kv görümce ve diğerleri eşinizinde karkısıyla içine etmiştir.gelsin ben niye evlendim pişmanlıkları.çok düşünün
Cok haklisin valla duygularima tercuman oldunbugün arkadaşımla dertleşirken dedim ki keşke gücüm yetse tüm genç kızlara bir evlilik tavsiysinde bulunsam.Sonra dedim ki aaa bunu kadınlar kulübündeki güzel bayanlarla paylaşabilirim...
Evlenirken kendinize iyi ahlaklı dürüst adam aramayın elinde sonunda değişip bir öküze dönüşüyor hepsi.
Bulacaksanız zengin koca bulun parasını yersiniz bari öküzün bi işe yarar....hahahaaa . ohh içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?