İlaç kullanmak istemiyorum çokta bi etkisini görmedim bi kez daha gittiğimde bunu belirticem konuşmak da aslında iyi geliyor bu konuyu buyüzden psikologla görüşsem belki daha iyi olur sevgilim var ama yalnız hissediyorum böyle bi süreçte ayrıca bazen şöyle düşünüyorum evet gerçekten doğru insan olsa kalbime ve mantığıma yatsa ben bu olayı bukadar büyütüp de bukadar korkmazdım farkındayım sadece çekip gidemiyorum bana kalırsa ya söylenmeli yada dikim vs yapılmalı söylediğimizde de kullanmaya çalışabilir inanmayabilir yargılayabilir yıllar sonra yüzüne vurabilir dikim de bilmiyorum kalıcı zaten gereksiz bişeymiş öğrendim onu yaptıranlarla konuşup geçici de apar topar dediğim gibi ona guvenipte bi ilişkiyi nasıl sürdüreceksin ki zaten yaptırırım zamanı gelince diyip cok asırı rahat bi düşünce değilmi sencede yani ne yapacagımı kestiremiyorum söylemeden yola cıksam bu seferde ilk geceden korkarım ben ilişki yaşamadıgım için sorulmuyor çünkü bakire oldugum düşünülüyor ilk gece olay cıkarmasından sakladın denmesinden ben kendimi sıkışmış gibi hissediyorumDevlet hastanelerinde psikiyatrist psikoloğa yönlendirme de yapıyor. Ücretsiz psikolojik destek alıyorsun . Eğer doktora söylersen seni yönlendirir.
Çok haklısınız ama bu yırtık muhabbeti kafamı kurcalıyor ne olursa olsunBi kez kullanan yine kullaniyor maalesef. Düşünün ki evlendiniz bi de çocukla ayrıldınız o zaman ne olacak? Yol yakınken vazgeçin. Ayrılık acısını herkes çekiyor bu çok normal çünkü insanız. Şimdi psikolojik sıkıntılarla uğraşıyor ilaç kullanıyorsunuz o yüzden gözünüzde büyüyor. Birazcık cesaretinizi toplayıp gözünüzü karartin ayrılın. Biraz zaman geçince anlayacaksınız ne kadar doğru bir karar aldığınızı. Ben geçmişte sırf anne kuzusu diye biriyle yüzük attım. Kimse olmaz artık dedim güvenemem vs. Mutsuz bi evlilik yapacağıma yalnız olurum daha iyi dedim. Sonra eşim karşıma çıktı fikirlerimi o değiştirdi. 32 yaşında evlendim. Siz daha coookkkk gençsiniz. Acele ediyorsunuz. Sevgili olarak devam ettikçe sizi manipule edecek, diğer msjlarinizdan onu anladım. En kısa sürede hayatınızdan çıkartmaya bakın.
Peki sizce sizin değerinizi belirleyen şey bu mu? Bu kadar basit mi? Siz kendinizi değer vermeye layık görmezken hayatınıza alacağınız kişi neden değer versin? Kafanızdaki bu tabuları yıkmanız lazım önceÇok haklısınız ama bu yırtık muhabbeti kafamı kurcalıyor ne olursa olsun
O düşünceden asla çıkamıyorum kızlar çünkü çevremde çok yakın erkek arkadaşlarım var bitanesi aşırı rahat ailesi de açık görüşlü ama kendisi laf arasında o kızı nabıcam ben temiz biriyle isterim tarzı yorumları olmuştu ozaman böyle derdim yoktu benim sevgilim bile yokfh ama çok kızmıştım sen kızları 2ye mi ayırıyosun sen yaşıyorsun ya demiştim o yaşamasa istesin isteyebilir ams yaşayan bi erkek isteyince bu ikiyüzlülük oluyor ayrıca benim yaşadığım yer cok küçük biyer köy kasabada değil ama nebileyim insan korkuyor"Yerimde başkası olsa seni çoktan bırakmıştı" diyen bir anguta asıl senin yol vermen gerekir. İlerde yaşayacağın kötü senaryo falan yok. Bütün bunlar zihninin, kaygının oyunu. Tamamen olayları abartıyorsun çünkü şuan sağlıklı düşünemiyorsun. Ha yarın ha bugün fark etmez deme, onun senden ayrılmasını beklemek yerine sen ayrıl. Çok şey fark eder daha fazla günlerini, aylarını, yıllarını heba etme gereksiz birisi için. Korkacak bir şey yok sakin ol. O yokken de gayet yaşıyordun yine yaşarsın. Cinsellik yaşadım diye kimse benimle ilişki kurmak istemez/ evlenmez düşüncesinden çıkman lazım bir an önce
Benim çokta sağlıklı gitmeyen bi ilişkim var 1 yıl oldu olucak şuan çok borcu var bana fazla ilgi göstermiyor ailesine çok bağımlı biri yani evlilik olsa bile evliliğimizde çok sıkıntılar olucak geçmişte ot kullandığını öğrendim geçmişte de ben ona hep mecbur hissediyorum ayrılık korkum var şuan 23üm çok gencim ama evlilikten çok soğudum evlenmesem hiç mutsuz mu olurum kızlar sizce? Evlenen birsürü insan var evet mutlu olanlar da var ama mutsuz olanlarda ben erkeklerden çok soğudum şuanlık belki yalnız daha mutlu olurum ama ilerde yalnızlığımdan dolayı üzülürmüyüm bilemiyorum kimseyide istemiyorum artık hiç kimseyi ne birine güvenebilicegimi sanıyorum nede bişey
Hiçbir olumlu özellik yok ki zaten bağımlılğı var diyorsunuz , ilgisiz de. Niye böyle bir adamla evlenme mecburiyetiniz mi var asla bulaşmayın derimBenim çokta sağlıklı gitmeyen bi ilişkim var 1 yıl oldu olucak şuan çok borcu var bana fazla ilgi göstermiyor ailesine çok bağımlı biri yani evlilik olsa bile evliliğimizde çok sıkıntılar olucak geçmişte ot kullandığını öğrendim geçmişte de ben ona hep mecbur hissediyorum ayrılık korkum var şuan 23üm çok gencim ama evlilikten çok soğudum evlenmesem hiç mutsuz mu olurum kızlar sizce? Evlenen birsürü insan var evet mutlu olanlar da var ama mutsuz olanlarda ben erkeklerden çok soğudum şuanlık belki yalnız daha mutlu olurum ama ilerde yalnızlığımdan dolayı üzülürmüyüm bilemiyorum kimseyide istemiyorum artık hiç kimseyi ne birine güvenebilicegimi sanıyorum nede bişey
Kızlık zarım da yırtığım oluştu korku tedirginlik çok fazla cinsellikte yaşamıyorum öncesindede yüzeysel yaşardım fazla yaşamazdım şimdi hepten tövbe ettim ama ayrılırsam nabıcam kiHiçbir olumlu özellik yok ki zaten bağımlılğı var diyorsunuz , ilgisiz de. Niye böyle bir adamla evlenme mecburiyetiniz mi var asla bulaşmayın derim
Neden bu üslup zor zamanlar geçirdiğim belli değil mi sizcede ayrılıktan sonra daha kötü olmaktan korkuyorum her bakımdanayrılma o zaman. ayrıl desek yok ayrılma desek yok. ayrılma.
Sırf bişeyler yaşadım diye bu adamı çekme. Daha çok küçüksün fikirlerin değişirBenim çokta sağlıklı gitmeyen bi ilişkim var 1 yıl oldu olucak şuan çok borcu var bana fazla ilgi göstermiyor ailesine çok bağımlı biri yani evlilik olsa bile evliliğimizde çok sıkıntılar olucak geçmişte ot kullandığını öğrendim geçmişte de ben ona hep mecbur hissediyorum ayrılık korkum var şuan 23üm çok gencim ama evlilikten çok soğudum evlenmesem hiç mutsuz mu olurum kızlar sizce? Evlenen birsürü insan var evet mutlu olanlar da var ama mutsuz olanlarda ben erkeklerden çok soğudum şuanlık belki yalnız daha mutlu olurum ama ilerde yalnızlığımdan dolayı üzülürmüyüm bilemiyorum kimseyide istemiyorum artık hiç kimseyi ne birine güvenebilicegimi sanıyorum nede bişey
Böyle diyen birini orada o an bırakırdım kendine hiç değer vermiyor musun? Zar mı senin değerini belirleyenŞuan zaten evlilik gibi bişeyim yok ama şuanki sevgilimle hani 2,3 yıla olur diye konuşuyoruz o bana karşı eskisi gibi değil hatta bugün benim yerimde başkası olsa seni çoktan bırakmıştı dedi bu olay yaşanmasa çoktan giderdim ben tolerans gösterdiğim görmezden geldiğim çok şey var ha yarın ha bugün buda bişey farkettirmez ittiriyomuş gibi hissediyorum zaten belki de ilerde biticek ama ben ilerde yaşayacağım senaryolara hazır değilim
Ya ne oluşursa oluşsun evlenip çoçukla kalmaktan daha kötü değil sanırım. Boşverin hayatınıza bakın takılmayın ufak ayrıntılara. Çünkü bu ayrıntılar takılarak büyük hatalar yapılıyorKızlık zarım da yırtığım oluştu korku tedirginlik çok fazla cinsellikte yaşamıyorum öncesindede yüzeysel yaşardım fazla yaşamazdım şimdi hepten tövbe ettim ama ayrılırsam nabıcam ki
Yoo öyle birşey yok.gereksiz ve yersiz genelleme yapıyorsunuz.kafanin içindeki şablona sıkışıp kalmışsın.psikoloğa gitsen bu saplantılı düşüncelerinden kurtulursun.Tabiki en önce kendimi toparlamam gerek bunun da farkındayım bi ilişki dediğim gibi korkuyla ittirmeyle zaten ilerlemez elbet biyerde patlak da vericektir bunların bilincindeyim ama benim kimseye güvenim yok artık bu durumu konuştuğumda muhtemelen kafasına takmicak bi erkek bile ya acaba ilerisini yaşamıştır da eksik mi anlatıyor olucaktır ben zaten içimde yapım gereği hiç bişey tutamayıp anlatıyorum yine de dayanamayıp anlatırım gibi geliyor ama evlilikten çok uzaklaştım artık yarın bigün lafının bile edilmesi beni delirtebilir ben aylarca kendimle savaş verdim hala bile veriyorken erkekler bu konularda çok ikiyüzlü kendileri bekarken yaşayıp yaşamamış istiyorlar
Yaa üfff.3,5 tane saçma sapan insan.bu herif senin psikolojini bozmuş.sorun cinsellik yaşamak falan değil.Çok haklısınız ama bu yırtık muhabbeti kafamı kurcalıyor ne olursa olsun
Ayrıntı dediğiniz durum ilerde başıma iş açabilecek bişey amaYa ne oluşursa oluşsun evlenip çoçukla kalmaktan daha kötü değil sanırım. Boşverin hayatınıza bakın takılmayın ufak ayrıntılara. Çünkü bu ayrıntılar takılarak büyük hatalar yapılıyor
İyi ileride evlenemem diye müptezelle evlen. Süper bir hayatın olur aynen devam etKızlar ben kendimi şuan gerçekten bu psikolojik durumdan çıkarabilir mutlu edebilirim ilişkimi bitirsem sevdiğim işime dönsem uzunca bi süre mutlu keyifli olurum zaten bi süre sevgili de muhtemelen yapmam yara çok aldım ama aşık olursam ilerde? Birini çok seversem yani yalnızlıkta bi süre sonra insanı üzebilir ben insanlardan ciddiye binince ayrılıcakmıyım hep bu korkulardan dolayı söylesem insan korkuyor duyulucak diye sinirlenip inanmayabilir karşı taraf erkeklerin çoğu bunu kabullenemiyor ki zehredebilir o ilişkiyi sonrasında bunu yaşayan birsürü kadın var sonrasınıda mutlaka düşünmek zorundayım evet bugün ayrıldım çok güzel toparlayabildim ee sonrası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?