İlaç kullanmak istemiyorum çokta bi etkisini görmedim bi kez daha gittiğimde bunu belirticem konuşmak da aslında iyi geliyor bu konuyu buyüzden psikologla görüşsem belki daha iyi olur sevgilim var ama yalnız hissediyorum böyle bi süreçte ayrıca bazen şöyle düşünüyorum evet gerçekten doğru insan olsa kalbime ve mantığıma yatsa ben bu olayı bukadar büyütüp de bukadar korkmazdım farkındayım sadece çekip gidemiyorum bana kalırsa ya söylenmeli yada dikim vs yapılmalı söylediğimizde de kullanmaya çalışabilir inanmayabilir yargılayabilir yıllar sonra yüzüne vurabilir dikim de bilmiyorum kalıcı zaten gereksiz bişeymiş öğrendim onu yaptıranlarla konuşup geçici de apar topar dediğim gibi ona guvenipte bi ilişkiyi nasıl sürdüreceksin ki zaten yaptırırım zamanı gelince diyip cok asırı rahat bi düşünce değilmi sencede yani ne yapacagımı kestiremiyorum söylemeden yola cıksam bu seferde ilk geceden korkarım ben ilişki yaşamadıgım için sorulmuyor çünkü bakire oldugum düşünülüyor ilk gece olay cıkarmasından sakladın denmesinden ben kendimi sıkışmış gibi hissediyorumDevlet hastanelerinde psikiyatrist psikoloğa yönlendirme de yapıyor. Ücretsiz psikolojik destek alıyorsun . Eğer doktora söylersen seni yönlendirir.