of evet sen tam bir erkek delisisin. ileride erkeksiz kalip evlenemezsen falan da depresyona girersin. madem bu kadar takintilisin neden kocan olmayan biriyle sevistin? adam sana omur boyu iliski vaadi mi verdi? verdiyse buna inanacak kadar saf misin? hala ailem duyarsa, yok ileride evlenemezsem, yok su olursa bu olursa diyorsun. yaptiklarinin sorumlulugunu al. cok mu kafaya takiyorsun git diktir ama dikkat et tektar patlatma. sonra yine aglarsin boyleAy ne erkeği ya ilerde ciddi durumum olursa diye korkuyorum bukadar gercekten soru sordugumda yardımcı olabiliceginize inanıp soruyorum herkes değil ama yargılacı tavır sergileyen cok var cinsellik hakkında bilginiz vardır bu tarz durum yaşayan vardır yâda yakını vardır diye sormuştum gözünüzde yobaz erkek delisi falan oldum şaka gibi evlenmesem mutsuz olurmuyum diye açmışım ben o konuyu hep bekar kalmicaz ya ilerde yalnız mutsuz mu olurum diye ilerisi için soru işaretlerimi giderecek tarza çözümünüz yoksa rica ediyorum yargılamayın ya
Ya ne zevki kaç kez söyledim hiç tam ilişkim bile olmadı benim neyin zevkinden bahsediyorsunuz herkes ilerde yuva kurmak ister ayrıca kadınlar bile yargılıyorsa vay halimize gercektenVay arkadaş gerçekten zevkini sen yaşadın çilesini biz çekiyoruz
Sana yazılabilecek herşey sayfa sayfa yazıldı o yüzden sana diyeceğim tek şeyYa ne zevki kaç kez söyledim hiç tam ilişkim bile olmadı benim neyin zevkinden bahsediyorsunuz herkes ilerde yuva kurmak ister ayrıca kadınlar bile yargılıyorsa vay halimize gercekten
sadece konu başlığına cevap veriyorum; evet bekarlık daha güzel.Benim çokta sağlıklı gitmeyen bi ilişkim var 1 yıl oldu olucak şuan çok borcu var bana fazla ilgi göstermiyor ailesine çok bağımlı biri yani evlilik olsa bile evliliğimizde çok sıkıntılar olucak geçmişte ot kullandığını öğrendim geçmişte de ben ona hep mecbur hissediyorum ayrılık korkum var şuan 23üm çok gencim ama evlilikten çok soğudum evlenmesem hiç mutsuz mu olurum kızlar sizce? Evlenen birsürü insan var evet mutlu olanlar da var ama mutsuz olanlarda ben erkeklerden çok soğudum şuanlık belki yalnız daha mutlu olurum ama ilerde yalnızlığımdan dolayı üzülürmüyüm bilemiyorum kimseyide istemiyorum artık hiç kimseyi ne birine güvenebilicegimi sanıyorum nede bişey
of bize ne senin kukundan ya? millet senin kukunu yargilamiyor hastalikli dusunce yapini yargiliyor okudugunu bile anlamiyorsunYa ne zevki kaç kez söyledim hiç tam ilişkim bile olmadı benim neyin zevkinden bahsediyorsunuz herkes ilerde yuva kurmak ister ayrıca kadınlar bile yargılıyorsa vay halimize gercekten
Zevk mevk yazılmış ya ondan dolayı söyledim zarenof bize ne senin kukundan ya? millet senin kukunu yargilamiyor hastalikli dusunce yapini yargiliyor okudugunu bile anlamiyorsun
korkacak bir şey yok, hayatinizda değişiklik yapmaktan konfor alaninizdan çikmaktan korkmayınBen zaten evlensem bile hemen evliliğim olmaz o kişiylede aynı şekilde sadece ayrılıp bi başkasıyla evlenmeye korkuyorum hepsi bu
korkacak bir şey yok, hayatinizda değişiklik yapmaktan konfor alaninizdan çikmaktan korkmayın
Peki bekaret? Erkekler bana bu konuya cok takık gibi geliyo29 yaşına kadar mutlu bir bekar, 29dan sonra da mutlu bir evli oldum.
Yaşınız daha çok küçük evlenmek için. Sakın aceleye getirmeyin. Ve içinize bu kuşku girdiyse de salın ipini gitsin.
Evlilik herkesin mizacına uygun bir şey değil, herkes evlenmek zorunda da değil.
Yani şöyle ben eşimle 21 yaşımdan beri beraberim o yüzden bizde öyle bir durum yoktu. Eşim bu konuda takıntılı idi ama zaten ben kendim çocuktum. Bizde sorun olmadı.Peki bekaret? Erkekler bana bu konuya cok takık gibi geliyo
Bilmiyorum ki tam ilişki olmadı ve yaşamıyorum korkum cok var ya kimse sormazki bu konuyu nerden bilcem takıntılımı değilmi pekiYani şöyle ben eşimle 21 yaşımdan beri beraberim o yüzden bizde öyle bir durum yoktu. Eşim bu konuda takıntılı idi ama zaten ben kendim çocuktum. Bizde sorun olmadı.
Ama bu herkes bu konuda takıntılı demek değil. Ve bunu önemsemeyecek biri ile olmalısınız zaten. Bunun yolu aa birlikte oldum bırakamam değil. Size saygı duyacak ve bu durumu normal gören biri ile olmalısınız.
Siz kendiniz takıksınız aslında.Peki bekaret? Erkekler bana bu konuya cok takık gibi geliyo
Terapi almaya başlayacagım işe girince işte okadar doldurdum cagırmıyolar hersey üst üste hep beynimde bu soru aylardır cehennemi yaşıyorum haklısınız belkide internetten erkeklerin yorumlarını okudukca oldu biraz nebiliyim cevremdende bakıyorum bakire olmayıp evlenen biri görmedim yada söyleyen yok olsa bile ilk ilişkisini kocasıyla yaşamışlar ay nebiliyim belkide haklısınız bende sinir oluyorum bu tarz konulara ama işte korku çok varSiz kendiniz takıksınız aslında.
Ayrıca tüm erkekler aynı değil. Önem vereni var vermeyeni var. Bu kadar ayyy ya erkek bulamazsam amaaan evlenemezsem diye saplantı yapmanız normal değil. Cidden normal değil. Bakire olup evlenemeyen de çok var. Evlenmemek dünyanın sonu mu? Nedir yani bu krizli gibi aynı soruları papağan gibi döndürüp döndürüp sormak
İşte sorun şurada o sözlüklerdeki yorumları görünce Allah’ın salağı diyorum geçiyorum. Öyle bir tiple evleneceğime bekar kalırım mis gibi yaşarım diyordum.Terapi almaya başlayacagım işe girince işte okadar doldurdum cagırmıyolar hersey üst üste hep beynimde bu soru aylardır cehennemi yaşıyorum haklısınız belkide internetten erkeklerin yorumlarını okudukca oldu biraz nebiliyim cevremdende bakıyorum bakire olmayıp evlenen biri görmedim yada söyleyen yok olsa bile ilk ilişkisini kocasıyla yaşamışlar ay nebiliyim belkide haklısınız bende sinir oluyorum bu tarz konulara ama işte korku çok var
Ya haklısınız gerçekten ama saygılı olup bunu içten içe sorun edebilirlermi beynimdeki sorular bu yönde ben saplantılı düşünüyorum farkındayım kabul etmek gerek şu an bu durumdaki tek bende değilimdir ama öncelik psikolojimi düzeltmem gerek yutkunamıyor gibi hissediyorum yemek yiyemiyorum herşeye korkum var hayırlısı yani bi bildiğiniz olsa öyle yap böyle yap söylerdiniz zaten herkesin kanamıyomuş zaten tam ilişkide olmadı %50 ihtimali var belkide oluruna bırakmak gerek ciddi düşündüğüm biriyle nişan döneminden önce yaşarım belki ilerde mevzusunu acmadan bırakırsada bu sebebten ne yapayım yani ben bu şekilde kendimi yedim bitirdim bi kadın olarak sinirleniyosundur muhtemelen ben böyleyim bu durumdan ötürü diye ondan ağır cümleler kuruyosundur bi an önce bi işe girip terapiye ve hatta gerekirse ilaca başlamak çok iyi gelicek ama cevremden bikac kıza doktora gittiğimi söylemeden bu durumu söyledim onlarda bi ihtimal olmuş olabilir dediler işte insan rahatlarım sanıyor sonrada pişman oluyor şuanki sevgilimde en başından beri o şekilde bozulmaz diyor kanı görmesine rağmen psikolojimin bu konudan bozulduğununda farkında psikolojik tedaviye başladıgımda yakın cevrem bu konudan dolayı oldugunu anlar yaniİşte sorun şurada o sözlüklerdeki yorumları görünce Allah’ın salağı diyorum geçiyorum. Öyle bir tiple evleneceğime bekar kalırım mis gibi yaşarım diyordum.
Allah aşkına kadına bu gözle bakan, aşağı gören bir zihniyetle evlenmek güzel mi? Böyle bir tiple evli olsan ne olacak?
Evlilik mutlaka ulaşılması gereken bir mertebe mi?
Önemli olan kafanızın uyduğu, akıllı, saygılı düzgün bir insanla sevgiyle aşkla evlenmek. Bahsettiğiniz profilde biriyle bakire olsanız da evlenmeyin zaten.
Zevk almadıysan daha kötü yaZevk mevk yazılmış ya ondan dolayı söyledim zaren
Ay her cümlen içimi daha da şişiriyor. Allah aşkına hangi şehirdesin? Ne kadar çöp insanlardan bahsediyorsun ya. Bahseden adam çoğunlukta değil mesela bu bahsedenler azınlıktır asıl. Ne kadar çirkin şeyleri normalleştiriyor her erkek için genelliyorsun ya.Ya haklısınız gerçekten ama saygılı olup bunu içten içe sorun edebilirlermi beynimdeki sorular bu yönde ben saplantılı düşünüyorum farkındayım kabul etmek gerek şu an bu durumdaki tek bende değilimdir ama öncelik psikolojimi düzeltmem gerek yutkunamıyor gibi hissediyorum yemek yiyemiyorum herşeye korkum var hayırlısı yani bi bildiğiniz olsa öyle yap böyle yap söylerdiniz zaten herkesin kanamıyomuş zaten tam ilişkide olmadı %50 ihtimali var belkide oluruna bırakmak gerek ciddi düşündüğüm biriyle nişan döneminden önce yaşarım belki ilerde mevzusunu acmadan bırakırsada bu sebebten ne yapayım yani ben bu şekilde kendimi yedim bitirdim bi kadın olarak sinirleniyosundur muhtemelen ben böyleyim bu durumdan ötürü diye ondan ağır cümleler kuruyosundur bi an önce bi işe girip terapiye ve hatta gerekirse ilaca başlamak çok iyi gelicek ama cevremden bikac kıza doktora gittiğimi söylemeden bu durumu söyledim onlarda bi ihtimal olmuş olabilir dediler işte insan rahatlarım sanıyor sonrada pişman oluyor şuanki sevgilimde en başından beri o şekilde bozulmaz diyor kanı görmesine rağmen psikolojimin bu konudan bozulduğununda farkında psikolojik tedaviye başladıgımda yakın cevrem bu konudan dolayı oldugunu anlar yaniBirde şuanki sevgilim yarın bigün bu konuyu konuşurmu buda korkutuyo beni aslında öyle biri gibi değil ama nebileyim duyuyoruz ya erkekler konuşuyomuş orda burda kızların nişanlısına yazan bile varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?