Ay her cümlen içimi daha da şişiriyor. Allah aşkına hangi şehirdesin? Ne kadar çöp insanlardan bahsediyorsun ya. Bahseden adam çoğunlukta değil mesela bu bahsedenler azınlıktır asıl. Ne kadar çirkin şeyleri normalleştiriyor her erkek için genelliyorsun ya.
Benim çevremde mesela hiç bir erkek geçmişini anlatmaz. Duymadım hiç. Bu ayıp bir şeydir.
Benim çevremde bakire evlenmeyen tonla kadın var ve hiç biri ilk seviştiğiyle de evlenmedi. Benim çevremde beraber yaşayıp evlenenler de çok. Erkekler de senin normal gördüğün dün mağarasından çıkmış insanlar değil.
Ben de ilk cinsel ilişkimi 20lerimin başında yaşadım. Üstüne de epey bir sevgilim oldu. Kimiyle seviştim kimiyle sevişmedim. Ve neticede 27 yaşında eşimle tanıştık o da 28 yaşındaydı. İkimizde birbirimizin geçmişini hiç konuşmadık. Kimle kaç sene sevgili oldu kaç kişiyle sevişti bilmem. O da bilmez. Sormadı da zaten ne alaka? Arkadaş ortamında denk geldik, 3 ay flört arkadaşlık arasında takıldık sevgili olduk 15. Gününde seviştik. Tatile de gittik her şeyi yaşadık. Üçüncü seneye girerken de evlendik. Evlenmeyedebilirdil hiç böyle yıkık gibi gezmezdim. 14 senedir beraberiz bir kere bile de geçmiş mevzular konuşulmadı.
Bahsettiğin tip insanlar daha dar çevrelerde yaşıyor. Ben büyükşehirde okudum çevremde öyleydi. Ve bu çevrede bahsettiğin tip erkek azınlıkta.
Hangi şehir söyle lütfen de gitmeyelim bu nedir ya