Bekarlık daha mı güzel

Bu kadar korkuyorsan öyle gidip yüzeysel de yapmayacaktın. Arkasında duramayacağın korkacağım hiç bir şeye girmeyecektim. Bu zar yerinde dursun ben sevişeyim olayı çok çirkin. Siz zaten bakire de değildiniz bu mantıkla
İşte ters ilişki yaşayıp bakireyim demekle aynı şey geliyor bana. Kafa yapısının değişmesi şart.

Tabiki en önce kendimi toparlamam gerek bunun da farkındayım bi ilişki dediğim gibi korkuyla ittirmeyle zaten ilerlemez elbet biyerde patlak da vericektir bunların bilincindeyim ama benim kimseye güvenim yok artık bu durumu konuştuğumda muhtemelen kafasına takmicak bi erkek bile ya acaba ilerisini yaşamıştır da eksik mi anlatıyor olucaktır ben zaten içimde yapım gereği hiç bişey tutamayıp anlatıyorum yine de dayanamayıp anlatırım gibi geliyor ama evlilikten çok uzaklaştım artık yarın bigün lafının bile edilmesi beni delirtebilir ben aylarca kendimle savaş verdim hala bile veriyorken erkekler bu konularda çok ikiyüzlü kendileri bekarken yaşayıp yaşamamış istiyorlar
Kendini toparlaman, kendini sevmen kendi başına kendi ayakların üzerinde durman ve kendi kendinle barışık olman çok önemli. Bunlar olmadan da evlenmeyin zaten yanlış yaparsınız. Sorunuza gelince evet ben de bekarlığın bazen daha güzel olduğunu düşünüyorum. Evlilik için acele etmeyin.

Kendini toparlaman, kendini sevmen kendi başına kendi ayakların üzerinde durman ve kendi kendinle barışık olman çok önemli. Bunlar olmadan da evlenmeyin zaten yanlış yaparsınız. Sorunuza gelince evet ben de bekarlığın bazen daha güzel olduğunu düşünüyorum. Evlilik için acele etmeyin.
Peki bi başkasına bu durumu söylememem mi gerek neticede ilişki yaşamıyorum ve yaşamayıda düşünmüyorum söylemesem ilerde sıkıntı olur diye söylesem farklı sıkıntılar olur diye düşünüyorum benim beynimi kemiren tek şey bu kimse anlamıyor buna bi çözüm bulmam gerek bende o 2 damlanın pesinde degilim bi kadın olarak asla değilim ama duyulmasından korkum var tabiki de

işime odaklansam ayrılsam evet bu muhabbeti düşünmesem tabiki psikolojik rahatlarım ama ilerde elbet bi evliliğim olucak kızlar ben yaşamak istemiyorum tam yırtıkta yok %50 kanar dedi doktor onada güvenip bişey olmamış gibi davranamam eminimki ben nişanlı olsam kafamda bu sorular olucak ve siz söyle diceksiniz söyleyincede karşı tarafın sinirlenip kabullenemeyecegini bu sebebten nişan bile atabilecegini niye düşünmüyorsunuz rahat gibi görünüp bu duruma takan okadar erkek varki onlar herşeyi yaşarken böyle yani

Peki bi başkasına bu durumu söylememem mi gerek neticede ilişki yaşamıyorum ve yaşamayıda düşünmüyorum söylemesem ilerde sıkıntı olur diye söylesem farklı sıkıntılar olur diye düşünüyorum benim beynimi kemiren tek şey bu kimse anlamıyor buna bi çözüm bulmam gerek bende o 2 damlanın pesinde degilim bi kadın olarak asla değilim ama duyulmasından korkum var tabiki de
Şu anda bunu dert ediyorsunuz ama siz kendinizi tamamen toparladığınızda bu sorun da kafanızda çözümlenecek zaten.

işime odaklansam ayrılsam evet bu muhabbeti düşünmesem tabiki psikolojik rahatlarım ama ilerde elbet bi evliliğim olucak kızlar ben yaşamak istemiyorum tam yırtıkta yok %50 kanar dedi doktor onada güvenip bişey olmamış gibi davranamam eminimki ben nişanlı olsam kafamda bu sorular olucak ve siz söyle diceksiniz söyleyincede karşı tarafın sinirlenip kabullenemeyecegini bu sebebten nişan bile atabilecegini niye düşünmüyorsunuz rahat gibi görünüp bu duruma takan okadar erkek varki onlar herşeyi yaşarken böyle yani
Ya kızım şimdi bir şey desem banlanırım diye korkuyorum. Hala erkek ne düşünür diyorsun. Bunu kabul etmeyecek adamın hayatında işi yok bunu ne zaman anlayacaksın? Böyle biriyle nişanlanmayacaksın. Böyle biriyle sevgili olmayacak, evlenmeyeceksin. Bunu takacak kişiyi hayatına sokmayacaksın. Bu sebepten nişan atacak biriyle oturup konuşmayacaksın bile. Anlamak mı istemiyorsun? Kendine bunu sorun etmeyecek birini bulacaksın! Çok basit.

Karşı taraf birileriyle bir şeyler yaşadığını söylerse sen de söylersin. Ben kabul edemem derse ben de kabul edemem der bitirirsin!

Ne yapacağım diye soruyorsun söylüyoruz. Niye hala sormaya devam ediyorsun ısrarla?

Yok eğer ben bu kafayla devam edeceğim diyorsan git diktir! Bir daha da evlenmeden kimseyle sevişme!

Ne çok uzattın ya!

Ya kızım şimdi bir şey desem banlanırım diye korkuyorum. Hala erkek ne düşünür diyorsun. Bunu kabul etmeyecek adamın hayatında işi yok bunu ne zaman anlayacaksın? Böyle biriyle nişanlanmayacaksın. Böyle biriyle sevgili olmayacak, evlenmeyeceksin. Bunu takacak kişiyi hayatına sokmayacaksın. Bu sebepten nişan atacak biriyle oturup konuşmayacaksın bile. Anlamak mı istemiyorsun? Kendine bunu sorun etmeyecek birini bulacaksın! Çok basit.

Karşı taraf birileriyle bir şeyler yaşadığını söylerse sen de söylersin. Ben kabul edemem derse ben de kabul edemem der bitirirsin!

Ne yapacağım diye soruyorsun söylüyoruz. Niye hala sormaya devam ediyorsun ısrarla?

Yok eğer ben bu kafayla devam edeceğim diyorsan git diktir! Bir daha da evlenmeden kimseyle sevişme!

Ne çok uzattın ya!
Siz anlamıyorsunuz sanırım beni adamın alnında mı yazıyor takıp takmayacağı ben söylemem ya ilişkide anlar ve sorun ederse hadi ayrıldık bundan dolayı ayrılık umruödamı sanıyosunuz bu durum duyulursa nolucak?

Siz anlamıyorsunuz sanırım beni adamın alnında mı yazıyor takıp takmayacağı ben söylemem ya ilişkide anlar ve sorun ederse hadi ayrıldık bundan dolayı ayrılık umruödamı sanıyosunuz bu durum duyulursa nolucak?
Duyulmasından korkuyorsan yapmayacaktın!

Madem yaptın, duyulursa arkasında duracaksın.

Yok ben duramam diyorsan git zarını diktir.

Hala adam erkek diyorsun. Kızım anlaman mı sorunlu? Erkeklere göre değil, kendi tercihlerine göre hayatını yaşayacaksın. Anlarsa anlasın. Bu yüzden ayrılırsa ayrılsın. Bunu elinde koz olarak tutup ailene söylemekle tehdit edecekse de etsin. Ekonomik özgürlüğü olan kadın böyle basit şeylerden korkmaz. Ufak kız çocuğu değilsin.

Senin sorunun konu başlığında yazdığın şey ya da ilk mesajında yazdığın şeyler değil. Senin sorunun bekaret.

Bu sorudan çıkamadığım için toparlanamıyorum siz ne tavsiye verirsiniz
Benim bu konuda vereceğim tavsiye şu an için sizi tatmin etmeyebilir ama kendinizi toparladığınızda, özgüvenli ve kendinizle barışık bir kadın olduğunuzda hayatınıza almayı seçeceğiniz kişinin karakteri ve kafa yapısı da size uyan bir insan olacak, sizi sevecek bir insan olacak. ve o zaman geldiğinde bu hiç sorun olmayacak. Zaten sorun oluyorsa bir şeyler yanlış demektir.

Tamam söyleme o zaman arkadaşım.

Duyulunca can güvenliğinizin tehlikeye gireceğini düşünüyorsanız yüzeysel bir şeyler de yaşamayacaktın.
Deli ettin herkesi ya.
Buna önem veren adam cehennem olsun gitsin, umrumda olmaz. Duyuldu diye ağlayacak sızlayacak bir şey değil bu. Senin özel hayatım, senin bedenin. Senden başka kimsenin de karışmaya hakkı yok. Hala önem veren adam diye ağlıyorsun.
Bu kafayla da çok ezerler seni.
Yada en iyisi git müptezelle evlen Allah muhafaza bekar kalırsın evlenemezsin falan. Bekar kalmak kötü evlilikte çile çekmekten daha kötü belli ki

Kaç tane konu açmışsın kızlık zarı diye. Burda boşu boşuna kimseye zaman kaybettirme evlilikle ya da başka bir şeyle ilgili yorum yapın diye.

Muhafazakar ailen vardı madem ne işin vardı adamın yatağında diye sormazlar mı? Ne dediysek olmuyor. Nato kafa nato mermer diye bir söz duydun mu hiç? Tam seni anlatıyor.

En iyisi evleneceğin zaman düğün tarihini regl tarihine denk getir. Böylece gerdekte kan görür ben bakireydim dersin. Allah akıl fikir versin.

En çok da hangi şehirde yaşadığını merak ediyorum. Eğitim durumunuz ne?
Ben Ankara’da okudum, erkek kadın kimse böyle saçma sapan şeyler düşünüp zırlamıyordu. Evlenmezse evlenmesin, beğenmeyen evlenmesin gitsin köyünden kız alsın der geçerdik. Ne evlilikmiş ya.
Benim eski sevgililerimden bir ayıcık önem veriyordu bana geçmişimle ilgili abuk subuk konuştu ayrıldım bitti gitti. Asla da ay ya evlenemezsem herkes de böyle çıkarsa diye düşünmedim. Nasıl kafalarınız var anlamıyorum.
Geçmiş saplantılı, beni geçmişimle yargılayacak bana laf edecek adamla evleneceğime bekar yaşarım mis gibi.

Kaç tane konu açmışsın kızlık zarı diye. Burda boşu boşuna kimseye zaman kaybettirme evlilikle ya da başka bir şeyle ilgili yorum yapın diye.

Muhafazakar ailen vardı madem ne işin vardı adamın yatağında diye sormazlar mı? Ne dediysek olmuyor. Nato kafa nato mermer diye bir söz duydun mu hiç? Tam seni anlatıyor.

En iyisi evleneceğimin zaman düğün tarihini regl tarihine denk getir. Böylece gerdekte kan görür ben bakireydim dersin. Allah akıl fikir versin.
Bu kadar ezik büzük duran birinin karşısına düzgün biri zaten çıkmaz. Muhtemelen özür dilerim bakire değilim kirliyim ben diye başlar ağlar zırlar. Adamın onu “kabul etmesini” bir lütuf gibi görecek. Yani bu kafayı asla anlamıyorum asla.
Ne evlilik merakı ya. Ben 23ümde ya evlenemezsem diye gezmiyordum evlenmem ben ığ evlilik mi diyordum. Bir değişik kafalar

Bu kadar ezik büzük duran birinin karşısına düzgün biri zaten çıkmaz. Muhtemelen özür dilerim bakire değilim kirliyim ben diye başlar ağlar zırlar. Adamın onu “kabul etmesini” bir lütuf gibi görecek. Yani bu kafayı asla anlamıyorum asla.
Ne evlilik merakı ya. Ben 23ümde ya evlenemezsem diye gezmiyordum evlenmem ben ığ evlilik mi diyordum. Bir değişik kafalar
Ne diyeyim ki? Yıl olmuş 2025 hala kadının namusu bacak arasındadır zihniyetiyle savaşıyoruz. Çok yazık çok. Yobaz aile, düşük gelirli mahalle, eğitimsiz çevre hepsi paket şeklinde geliyor. Yazık ki bu tip erkeklere ölüp biten kadınlar var. Sonra aile içi şiddet, çıplak kadın görse 5 saniyede boşalacak erkeklere karısını aldatma cesareti, kadın cinayeti artık aklına ne gelirse. Hepsi bu zihniyetin sonucu.

Başka insanların düşüncelerini kafana çok takıyorsun. Kendi iç huzuruna odaklan cevabı bulacaksın.

Back
X